- 18 Mart 2019
- 805
- 1.264
- 33
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #45.221
Kızlar napıyorsunuz 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar napıyorsunuz![]()
Nerde bende o şanssskavuştun mu sevdiğine
Ewde bu kadar bunaldiysan ki esin cok haddni asmis git babanin ewine 1 hafta iki hafta 3 hafta bk bakalim sensiz adam oluyo mu ailenlede konus onun ailesiyle hic kimse diyaloja gecmesin kendi iclerinde kudursunlar. Ama sende bi sakinleş uzaklaş sen cok zor gunler yasadin hic kimsenin cenesini dinleyip psikolojik baskini yasamayada dogmadin kimse kusura bakmasin sadce biraz uzaklas bakalim pesinden neler olcak uzaktan izleKuzum bu adimlari ben atıyorum artık kendi kendime evlilikte mücadele veriyom sürekli benim ailemi konuşup duruyor kapatmiyor ben telefonda rahat konusamiyom bile ailemle tamm senin derdin var bana Piskolojik sözlü baski yaparak babamin rasizligi nda annemin onemli seylerinde hocborseylerinde yanlarinda değilim ne cenaze ne düğün ne dernek annemler tartosma sırasında beni savundu hakkimi ama yonede esimden vaz gecmed oda ama o surekli eskileri acip kapatmakda bilmiyor yoruldum bı ara mahalle dedikodulari vardiya bukadinda tanıdık 2 çocuğu var abimde evlencek eskiden bu kadın kaynanam hakkinda anneme bisi demis annemde dedi tartisma aninda şimdi bukadinda ailemize gelin gelcek telasi bizim kocaya kaynanaya düştü ogluk7n evine gelemez edemez abimle.evlencek gelmemi.diyim cocugumu doğum ederken bile hastane kapaisinda kavga çıkmış babamin tabi haberi yok sinir hastasi adam kavga çıktı etti bitti ama esim ama benim ailem suçlu neyse esimde ben aileme güvenip nasil yapayım çocuk bem baba olamiycam mı kaynanamda yapma oglum bosver huzir yok benden şikayetleri yokda aileme Karışma diyemiyormusum da ailem suan me karışır ne eder sadece kizimizo niye getormiyonuz veya çocuğu aldirma kojusimda aldirmayacaksin doye doretti boz bakarız gerekorse sozlu lafalr olundi bunlar onlara kalsa ne büyük sorunlar tamm anngilde boraz sinir var tehdit eder gibi komusuyorlar tartosorken ama.kim se kseye bişi ettiği yok ama bana yapilanlari gorse komse durmaz ailem yinede iyiler bile çünkü ailem me etse.laf dedikodu oluyor
üzücüNerde bende o şansss
Denk geldik yine iyi yönde sinyal aldım da numara yok bişe yok allah bilir ne zamana karşılaşacaz şimdi bide taşınma faslımız var bu iş daha uzar balım
Sen de anlat madem benimki o hataya bi kez düştü ailene karşı tüm saygımı yerle bi edersin haberin olsun dedim daha da yapmıyo. Sen de şunlar şunlar var ama ben huzurumuz için susuyoken senin derdin ne falan de
Öyle bişey olsa olan yine size olacak kuzum . Evliliklerin %80 ni zaten hep iki aile yüzünden oluyo karı kocanın bı sıkıntısı yok tek derdi bnim ailem senin ailen meseleleri tmm haklısın kuzum sen kolay şeyler atlatmanın anne olarak kadın olara sana saygı göstermeleri gerekir eşin de bnce kv doldurusuna geliyoama bin düşün bir yap her konu da senin ailene eşin değer vermiyosa sen onun ailesine aynı şeyi yap anlar belki çok zor bir durum Allah yardım etsin sana çünkü bu evlilikte yanlış anlama eşin de yipraniyodur ama sen daha çok yipraniyosun Bir taraf da ailen bir tarafta kv doldurusuna gelen eşin
![]()
Canım rabbim herşeyin hayırlısını versin,,,, üzme canını aslında aileler karışmasa sanırım aranızda bir sorun yok... bence sinirle karar vermeyin oturun konuşun ve karar alın kimse ailesini sokmasın olaylara bu sizin evliliğiniz![]()
canım ya çok üzüldüm kıyamam sana nasıl zoluklarla sınıyor allah bizi sen sabırlı oluyorsun ama karşındakiler sana ufak bir iyi niyet göstermiyor. burda eşinin sucu yok annesinin sucu söyleye söyleye eşinin kafasına işlemiş. yoksa bir erkek bu kadar ince düşünemez yada böyle şeylere kafa yormaz. sen aslında bu savaşı kayınvalidenle veriyorsunallah yardımcın olsıun kuzucum ya
sadece seni istiyorlar aslında sana pskolojik baskı ile aileni bıraktırıp eşin ve ailesini seçmeni istiyorlar![]()
Oy benim narin yureklim kurban olurum sana nediyim ne soyliyim bilemedim sabah ilk bunu okudum simdi![]()
T Tatlianne20 kuzum ne diyeceğimi bazen bilemiyorum çok üzüldüm okuyunca hakkında hayırlısı olsun düzelirsiniz umarım![]()
Sagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .Ewde bu kadar bunaldiysan ki esin cok haddni asmis git babanin ewine 1 hafta iki hafta 3 hafta bk bakalim sensiz adam oluyo mu ailenlede konus onun ailesiyle hic kimse diyaloja gecmesin kendi iclerinde kudursunlar. Ama sende bi sakinleş uzaklaş sen cok zor gunler yasadin hic kimsenin cenesini dinleyip psikolojik baskini yasamayada dogmadin kimse kusura bakmasin sadce biraz uzaklas bakalim pesinden neler olcak uzaktan izle
Denk geldik yine iyi yönde sinyal aldım da numara yok bişe yok allah bilir ne zamana karşılaşacaz şimdi bide taşınma faslımız var bu iş daha uzar balım
Amin kuzucum saol❤ben iyiyim canım buralarda takılıyorum allah sana iyilik versin :)
ailene sağlık versın![]()
Rabbim yardimcin olsun gercekten 21 yasindaymissin kuzum ben bilmiyodum inan ama yasla akil bir tutulmaz gayette olgunsun.Bu bi imtihan gibi dusun sen sakin ol yeterki bitcegini zannetmiyorum cunku su kelimelerinin hepsinde esini sewdigin belli birakmak istemedigin hakkinizda hayirlisi olur insallah.Ailelere yakin oturyosunuz oda kotu annesine uzak olsaniz hic birseye mudahale edemezdi.Sen sabirli bi kizsin guclusunde bunlarin hepsini en kisa zamanda atlatirsin insallahSagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .
Hayir kuzuk yakin degil boz sorunlar yuzunden aramizda 3 saatlik bir mesafe var tasindik esimin memeleketine yakin karabuke ailelerde ankarada ikisinin arasi 5dakka yürüyerek ben zaten ailesiyle ic iceyim benim ailem ben susutum için annem karisti ama bana soz verdi sen seviyon karismiycam oda benim kizim sizon hersetinizde kosuyor ediyor bu kızın da bi ailesi var esim kendi sogmus diye ole davraniyor yabancı gibi.Rabbim yardimcin olsun gercekten 21 yasindaymissin kuzum ben bilmiyodum inan ama yasla akil bir tutulmaz gayette olgunsun.Bu bi imtihan gibi dusun sen sakin ol yeterki bitcegini zannetmiyorum cunku su kelimelerinin hepsinde esini sewdigin belli birakmak istemedigin hakkinizda hayirlisi olur insallah.Ailelere yakin oturyosunuz oda kotu annesine uzak olsaniz hic birseye mudahale edemezdi.Sen sabirli bi kizsin guclusunde bunlarin hepsini en kisa zamanda atlatirsin insallah
Kız ben nasıl adım atim hem ben beceremem hem annem sürekli yanımızda anca gizliden numarasını falan verecek yada dışarıda denk gelecez öyle olur yani ama iltifat etti en son gördüğümde sahiplenici davranışlar sergiledi sevgilisinin olmadığını falan vurguladı oda hoşlanıyor yani belli de allaha emanet gidiyoruzooo kim öle kim kala oluyor bi adım at artık
annende anlamıştır oğlanın boş olmadığını benceKız ben nasıl adım atim hem ben beceremem hem annem sürekli yanımızda anca gizliden numarasını falan verecek yada dışarıda denk gelecez öyle olur yani ama iltifat etti en son gördüğümde sahiplenici davranışlar sergiledi sevgilisinin olmadığını falan vurguladı oda hoşlanıyor yani belli de allaha emanet gidiyoruz
Kız normalde annem cin gibidir ama anlamadı çünkü yaş farkı var tam net bilmiyorum ama benden 9 yaş falan büyüktür bide 4 yıl öncesinde arkadaştık sevgili olmadık ya annem hiç şüphe etmediannende anlamıştır oğlanın boş olmadığını bence
Kız normalde annem cin gibidir ama anlamadı çünkü yaş farkı var tam net bilmiyorum ama benden 9 yaş falan büyüktür bide 4 yıl öncesinde arkadaştık sevgili olmadık ya annem hiç şüphe etmedi![]()

Valla birsürü kişiye sordum yaş farkı önemli değil diyorlar sen ne düşünüyorsunannen iyi niyetlideğişmiş artık :))
bnm eşimle aramdada 5 yaş var
Valla birsürü kişiye sordum yaş farkı önemli değil diyorlar sen ne düşünüyorsun
Ay ne tatlısınız ya bende ağır insanları seviyorum mesela 4 yıl önce pek dikkatimi çekmezdi hatta hiç çekmedi şimdi gördüğüm adam olgun ağır başlı konuşması bile etkiledi aslında erkekte yaşın büyük olması her zaman daha iyi çünkü geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlardeğil canım hatta bn yaşıtlarımla geçinemiyordum pek :) ben hareketliyim yanımdakide yaşı gereği öyle
yada aynı yaşta olsak bile olmuyordu ne bilem garip
ama eşimle öyle değil o ağır abi bense onun çiçeği balı neşesiyim
ama öyle olmasıda hoşuma gidiyor
ne uzattımhiç bir sorun teşkil etmezzzzzzzzzz
![]()
Bebek nasıl olsun teyzesi yine beni uyutmadi cadı kafam kazan gibi senin fıstık nasıl yerim onu bennNapiyon kuzum nasılsın bebek nasıl![]()