• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ay ne tatlısınız ya bende ağır insanları seviyorum mesela 4 yıl önce pek dikkatimi çekmezdi hatta hiç çekmedi şimdi gördüğüm adam olgun ağır başlı konuşması bile etkiledi aslında erkekte yaşın büyük olması her zaman daha iyi çünkü geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar 🤣
Kaç yaş fark var?

Sagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .
Yahu eşine ne olabilir bn babamın evinde 5 sene calistim yeri geldi dayak da yedim ama onlar bnim ailem ne olursa olsun eşimin haddi değil bu şekilde konuşmak :( kb tatlı annem inan ki sana yapılanlar sinirlerimi bozdu. Kv ayrı bir dert insallah sana yasattigini yaşatsın rabbim ona

Bebek nasıl olsun teyzesi yine beni uyutmadi cadı kafam kazan gibi senin fıstık nasıl yerim onu benn:KK37:
Ahaha bnimki de uyutmadi bni kuzum çok uykum ve sıpa on dkka uyuyup uyaniyo sanki sabaha kadar bn uyutmuyom keyfi bir yerinde çok şükür masallah :D hiç uykusuz demezsin 😁😁😁

Ahaha bnimki de uyutmadi bni kuzum çok uykum ve sıpa on dkka uyuyup uyaniyo sanki sabaha kadar bn uyutmuyom keyfi bir yerinde çok şükür masallah :KK70: hiç uykusuz demezsin 😁😁😁
MasaAllah ona :KK200:
Yoo benimki gece uyumadi gündüz uyut diye ağladı şimdi uyuyo
Gelde şimdi bu uykusuzlukla iş yap :KK70:

Ay ne tatlısınız ya bende ağır insanları seviyorum mesela 4 yıl önce pek dikkatimi çekmezdi hatta hiç çekmedi şimdi gördüğüm adam olgun ağır başlı konuşması bile etkiledi aslında erkekte yaşın büyük olması her zaman daha iyi çünkü geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar 🤣

ahah canım ya yorumuna güldüm ''geç olgunlaşıyorlar geç doyuyorlar'' ama gerçektende öyleler :)

MasaAllah ona :KK200:
Yoo benimki gece uyumadi gündüz uyut diye ağladı şimdi uyuyo
Gelde şimdi bu uykusuzlukla iş yap :KK70:
Haha yerim onu ben ya bizi delirtiyolar ama iyiki varlar bnim evi görmek istemezsin her yer oyuncaj ev sahibi geldi kapıyı açmadım sen tahmin et :( :D

kankacım bnm msjlarıma neden cvp vermiyosun kıskanmaya başladım dövcem seni :sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa:
Ayyy bitanem bebeğim hangi Msjin acaba kuzum 🙈🙈 çok bildirim oluyo karıştırıyorum bitanem kb ya 😪😘😍 canımın cineri nasılsın kaldr su tokmakları vallaha korktum :KK33::rolleyes::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::KK37::skandal::skandal::olamaz:🌹😘😘

Sagolun kizlar belli değil iste esimdede suc var çünki kari gibi annesiyle bir herseye karışır kendi acıyor konulari ailemde ne olsa annesine diyor onların ortaminda kendi acip kotuluyor ediyor bu esimin kendi karakteri kaynanla alakali değil ben susuyorum sadece napim diyorum senin ailen ne yapsa ben eskileri aciyommu senin için ama sen herseyi laf ediyon diyom benimkiler seninki kadar etmedide sole senin ailen yaptiklari unutulcak gibi değilde falan cocuk yok ya onun bunalimda ama bahanesi benim ailem aileme diyemem zaten çünkü ortalik karışır ciddiyse eger sessiz sakin anlasmali ayriliyiz bakalım hep o diyor bende pispisliyom annesiyle yok gelecek sonu bende kucugum ya saf saniyorlar beni korkutuyorlar göz dagi aileme karisma etme abimin aldigi kişiye niye karisiyim hepsini esim de ediyor bir koca yapmaz beni sevipte yerden yere vuruyor bide sen belarken dayak yerdin babanin evlenince koymeti oldun yapmadigo kalmadilarda abin yatardi çalışır din bunu hep diyor yahu ne yapmaya çalışıyon olmus olabikir abim beni esirgerdi kötü arkadaslardan iyikide etti birkere sikayeti olmadi ailemin benden yana beni kinlendormeye evliligimiz basindan beri çalışıyor bende sende bekarken neler yasadin bende biliyom dedim ben kiymetliydim diyor kizlari evlenince kiymete bindi diyor beni delirtiyor ben sürdürürum evliliği bu sekilde kabul ediyorum ama kendode ciddi ise acar davayı ole gelir ne olur bemde bilmiyom .

ah canım sende arada kalıyorsun eşinide seviyorsun ayrılmakta istemiyorsun anladğım kadarıyla. ama eşin bitirmek istersede durmam giderim durumundasın ne olacak böyle :(
eşindeki kin senin ailene karsı dur durak bitmiyor :(

ah canım sende arada kalıyorsun eşinide seviyorsun ayrılmakta istemiyorsun anladğım kadarıyla. ama eşin bitirmek istersede durmam giderim durumundasın ne olacak böyle :KK43:
eşindeki kin senin ailene karsı dur durak bitmiyor :KK43:
Aynn oyle kuzum zor durumda Allah yardımcısı olsun :( :(

Back
X