• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ev hanımlığı daha zor elbet. Anamdan tecrübeliyim. Hep sòylenirdi, seni alan geri getirir diye:) O nedenle "Ana bana dokunma ben okuyup çalışıp temizlige yardımcı alacağim derdim hep" çok şükür hayalim gerçek oldu :) Evleneli 5 sene oldu cok sukur hadi ananin evine demisligi yok daha :)
Hahaha her annenin deyimi seni alan adam yandı geri getirir vs vs :D :D oh oh ne güzel kendi ayaklarının üzerinde dura bilmek çok güzeldir adına çok çok seviyorum 🙏🤭☺️

Bana bakma asla dediklerimin hepsi eşimde mevcut ve çok şükür iyi ki dedirtiyo 🤗 inşallah en az benim kadar mutlu huzurlu olursun 🌸
İnşallah balım bende evleniyordum nikahtan döndüm oda benden 4 yaş büyüktü çok yıprandım artık mutlu olmak istiyorum inşallah artık mutluluk benimde çalar kapimi sizde hep mutlu olun :KK200:

İnşallah balım bende evleniyordum nikahtan döndüm oda benden 4 yaş büyüktü çok yıprandım artık mutlu olmak istiyorum inşallah artık mutluluk benimde çalar kapimi sizde hep mutlu olun :KK200:
İnşallah kuzumm çok sağol Rabbim herkesin yuvasına mutluluk huzur versin 💕

IMG_20190417_214415762.webp

Back
X