• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

profili değişmişsin hnm unuttun bni :KK43:
Çakmak çakmak bakan Van kedime bile uyku çöktü 😁 kız unutmadım olur mu oyle sey aşk olsun. Anneannem haftasonundan beri hastanede oraya git gel malum durumum sürekli uyku hali var stres var girince hemen hamişlere bakıyorum çıkıyorum

Çok şükürr yok canım ama mide yanmalarım başladı bulantılarda yakın gibi :işsiz: kalk bacım kalk bu işten kaçış yok 😁
Oy kuzum mide yanması için şurup al böyle naneli oluyo yanman geciyo hemen :( insallah bulantin olmaz bol bol ye senin bebiş çok aç 🤣🤣🤣😄😄♥️😘😍 he giz kalktım şimdi 😄😄♥️

Oy kuzum mide yanması için şurup al böyle naneli oluyo yanman geciyo hemen :KK43: insallah bulantin olmaz bol bol ye senin bebiş çok aç 🤣🤣🤣😄😄😘😍 he giz kalktım şimdi 😄😄
Yok annem o kadar ilaç kullanıyorum ki onların saatini takip etmek bile ayrı iş 🙄
Ne yapacaksın diye sormuyorum canımın birşey istemesini daha çekemiyecem :KK70:

Çakmak çakmak bakan Van kedime bile uyku çöktü 😁 kız unutmadım olur mu oyle sey aşk olsun. Anneannem haftasonundan beri hastanede oraya git gel malum durumum sürekli uyku hali var stres var girince hemen hamişlere bakıyorum çıkıyorum

çok geçmiş olsun canım allah şifa versin :(
hamiş oldun unuttun biziiii dicem o zaman :D :D

Gitme bebisi yorma bnce annesi 😄🤭🤭😍 minik beşikte oynuyo teyzesi senin bebiş nasıl uzuyo mu seni bulantin varmı canım nasıl gidiyo 🤭🤭
Yormaktan ziyade hava bulanınca çıkmak gelmiyor içimden 😂
Yoksa market yakın 😉
Oh oynasın oynasın 💕
Benim kızda saçını tarattı şimdi o da oynuyo ☺️
Yok rahatım valla bu sıpam
akıllıca oynuyo içerde 😁😁😁

Yormaktan ziyade hava bulanınca çıkmak gelmiyor içimden 😂
Yoksa market yakın 😉
Oh oynasın oynasın 💕
Benim kızda saçını tarattı şimdi o da oynuyo ☺
Yok rahatım valla bu sıpam
akıllıca oynuyo içerde 😁😁😁