Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

bende amerikanda tedavi görüyorum, 3200 dolar tedavi ücreti, buna ilaçlar dahil değil... ama bülent beyden gercekten memnunum konusunda uzman bi doktor...

galatea79 benim dr. da bülent bey.Bence de çok iyi bir doktor.işini çok iyi yapıyor.Ama çok yoğun olnası nedeniyle çok fazla ilgilenemiyor bence.Bide galiba çok konuşmayı sevmiyor:-)Sen ne dersin

galatea79 benim dr. da bülent bey.Bence de çok iyi bir doktor.işini çok iyi yapıyor.Ama çok yoğun olnası nedeniyle çok fazla ilgilenemiyor bence.Bide galiba çok konuşmayı sevmiyor:-)Sen ne dersin

ben bi arkadas tavsiyesine gitmiştim ama arkadasım basta uyarmıstı cok konusmaz diye...dediğin gibi cok yoğun bazen kendi ilgilenemiyor,ekipteki diğer doktorlar bakıyor ama herseyden haberi var, az konusması daha iyi bence... kafamda bi soru oldugunda soruyorum ve hemen cevaplıyor lafı dolandırmadan...senin kaçıncı tedavin, tedavinin hangi aşamasındasın?

ben bi arkadas tavsiyesine gitmiştim ama arkadasım basta uyarmıstı cok konusmaz diye...dediğin gibi cok yoğun bazen kendi ilgilenemiyor,ekipteki diğer doktorlar bakıyor ama herseyden haberi var, az konusması daha iyi bence... kafamda bi soru oldugunda soruyorum ve hemen cevaplıyor lafı dolandırmadan...senin kaçıncı tedavin, tedavinin hangi aşamasındasın?

Galetea bu mesajını görmemişim kusura bakma.Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilk tüp bebek denememem olumsuz sonuçlandı.10-15 gün önce 3 tane dondurulmuşlarım var , onların transferi için tedaviye başladık.Eylül başı inşallah dondurmalarım transfer edilecek.Bugün amerikandaydım yine her zaman ki gibi her tarafa koştur koştıur gidiyordu doktorlar.İnşallah bende bu sefer hamile kalabilirim.Sen transferden sonra nelere dikkat ettin galetea?

Galetea bu mesajını görmemişim kusura bakma.Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim ilk tüp bebek denememem olumsuz sonuçlandı.10-15 gün önce 3 tane dondurulmuşlarım var , onların transferi için tedaviye başladık.Eylül başı inşallah dondurmalarım transfer edilecek.Bugün amerikandaydım yine her zaman ki gibi her tarafa koştur koştıur gidiyordu doktorlar.İnşallah bende bu sefer hamile kalabilirim.Sen transferden sonra nelere dikkat ettin galetea?

canım öncelikle moralini yüksek tut... benim ilk denememde tuttu, cok fazla kafaya takmamaya çalıştım, evde zaten transferden sonra birileri vardı her ne kadar doktor hafif iş yapabilirsin dediysede ben yapmadım ilk gün hep yattım diğer günler evin içinde dolaştım. kafamı oyalayacak başka şeyler buldum, eşim bana süper destek oldu, sürekli beni güldürdü, ve hep hayırlısı ise olsun dedim ve tabiki bol bol dua ettim,hatta transferden sonra sürekli konustum onlarla.bana 3 tane transfer edilmişti,sadece biri tuttu...yediklerime cokta dikkat etmedim zaten sürekli canım bişeyler yemek istiyordu, ve bu sayfadan hemen hemen hiç cıkmadım...ama şunu anladım herkesin belirtisi farklı... o yüzden sende buraya cok baglı kalma...dediğim gibi moralini yüksek tut ve allahtan hayırlısnı dile...dualarım seninle canım inşallah bu sefer iyi haberlerini duyarız...amin

amin galetacığım.Duaların için çok teşekkür ederim.Ben de bu sefer hep evde olucam dinlenicem.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

benim sorunum biraz farkliydi. Daha once iki kere dogal hamile kaldim. Ilk oglumu 21 haftalik erken dogurdum rahim yetmezliginden. Ikinci oglumu guzel tasidim simdi 15 aylik tosunum Masallah. Ama onun sezaryeninde erken evre kanserli tumor bulundu ve sol yumurtaligim, tubum, apandisitim, karin zarim filan alindi. Ogluma mutlaka kardes istedigim ve kanser yuzunden zaman kisitli oldugu icin tup bebek yaptirdik. Doktorum super bilgili bir insan. Erasmus-Feminen kliniginin sahibi Dr. Melih Aygun (0212 2313750) Fulya Ascioglu Plaza'da yerleri, takibi kendi yerlerinde islemi hemen bitisikteki Istanbul Cerrahi Hastanesinde yapiyorlar. Cok cok cok memnunum. Iki tane embryo koyduk su anda 6 haftalik ikizlere hamileyim. Paragoz olmayan ve isin ilmini cok iyi bilen bir doktor. Benim gibi tek yumurtaligi olan, yumurtalik kanseri, PKOS hastasi, ve biraz sisman 32 yasinda bir kadina tup bebek yapmak ve boyle guzel sonuc almak herkesin harci degil, ne dediyse cikti. Cok tavsiye ederim.Ekibi de super
Ece

benim daha önce geçirmiş oldugum bir kist ameliyatı var, çıkarılan kist anormal büyüklükte oldugu için, doktorum laparoskopiye gerek yok büyük olasılıkla işe yaramaz ameliyat dedi. doktorum bülent urman, çok araştırdım buraya gelmeden, daha önce gittiğim bi doktor laparoskopiyle bakalım demişti, ama şu anki doktorum bunların para avcılığından baska bişey olmadıgını söylüyor, en az bi tüp bebek parası harcarsın dedi bende direkt tüp bebeğe başladım,şimdilik memnunum doktorumdan ama iğnelere yeni başladım canım.... senin doktorun kim,hep bu hastanedemi tedavi oldun?

öncelikle seni tebrik ederim hamile olmana çok sevindim benim için bir umut oldun sorunumuz aynı sayılır benim tüplerim tıkalıydı ikisinide aldırdım 3. tüp bebek tedavime başlayacagım amerikan hastanesini düşünüyorum daha önce memorıal hast.ve ist.tüp bebekte denedim ilki düştü ikincisi tutmadı doktorun hakkında biraz bilgi verirmisin bülent beyi düşünüyorum çünkü şimdiden teşekkürler.

Ben Bursa Jinemedte gördüm tedavimi ve hamileyim..
Doktorum Murat Erdemir'e ve tüüümmm ekibe sonsuz teşekkürler!!

ben ilk denememi anatolıada yaptırdım tutmadı.ikinci tüp bebek için acıbadem şahin beye gittik görüştük memnun kaldık umarım sonucuda güzel olur.

öncelikle seni tebrik ederim hamile olmana çok sevindim benim için bir umut oldun sorunumuz aynı sayılır benim tüplerim tıkalıydı ikisinide aldırdım 3. tüp bebek tedavime başlayacagım amerikan hastanesini düşünüyorum daha önce memorıal hast.ve ist.tüp bebekte denedim ilki düştü ikincisi tutmadı doktorun hakkında biraz bilgi verirmisin bülent beyi düşünüyorum çünkü şimdiden teşekkürler.

canım hakkında hayırlısı olur inşallah ben ilk önce bülent beye gittim, çok övülüyordu çevremde. hiç konusmuyor neredeyse ama soruna anında çözüm buluyor lafı dolandırmadan söylüyor. ekip olarak çalışıyorlar yani ilk olarak seni bülent bey görüyor ama sonra her seferinde farklı bir doktor geliyor ama yumurta toplama ve transferi kendi yapıyo mutlaka...sebebi de birinin gözünden kaçan diğerinkinden kaçmaz mantıgı...zaten diğer doktorlarda türkiyenin önde gelen doktorlarından..içini ferah tut ve kendini ona teslim et, merak etme en doğru kararı veriyor ve kesinlikle paragöz değiller...benim daha önceden geçirmiş oldugum ameliyattan ötürü tüplerim kapalıydı, başka bi doktor laporoskopi yapalım demişti ama bülent bey hiç tavsiye etmedi,zaman kaybederiz sonucta alamayız çünkü bu tarz ameliyatlardan sonra tüpler pek açılmaz dedi. yani istese ameliyatta yapar bir de ondan parayı cebe indirirdi ama o beni hemen tüp bebeğe yönlendirdi, sende merak etme,hakkında hayırlısı olsun canım...başka sorun varsa yardım cı olabilirim

ben de Ankara da Gürgan Clinic'te yaptırdım. ilk micromdu ve çok şükür tuttu. tüm doktorları, hemşireleriyle hepsi alanında uzmandı.

ben iki tüpümüde anatoliada yaptırdım.sorun erkek infertilitesi kromozom anomalisi.ilkinde transfere bile gidemedim ikincide ise tutmadı.tavsiye etmiyorum ama kendiniz bilirsiniz.

ben de ilk denememi Gürgan klinikte yaptırdım.Kesinlikle tavsiye etmiyorum.Çok kalitesiz bir hizmet aldım.Manevi ve maddi olarak çok yoruldum.Şimdi Genartta tedavi oldum Doktorum Aysun Baltacı.Çok ilgili ve bilgili bir doktor.Gürgan klinikte 1 adet yumurta elde etmişlerken,Genartta 13 adet yumurta elde ettiler.Ayrıca fiyat süperdi.İlgi çok güzeldi.Hep aynı doktor ilgilendi.Her sorumda bana döndüler.Oysa gürgan klinikte her gittiğimde farklı kişiler muayene ediyorlar,dolayısıyla bir bağ kuramıyordunuz.Çokta pahalı,bu hizmete o kadar çokki,İkinci denemem başarısız olsa bile yine Genarta giderim.İnanın bu tedavinin garantisi olmadığını biliyorum ve gerçekten Gürgan klinikten hiç memnun kalmadım.Tedavi başarısız olunca aramadılar bile .Oysa ilk görüşmede eğer tedavi başarısız olursa uzman ekibimiz olayı değerlendirip size kısa bir sunum yapıp tekrar tedavinizi planlayacağız demişlerdi.Ne arayan ne soran.Üstelik değişik tüm doktorlardan öğrendiğim bilgiye göre bana çok az ilaç verilmiş ve sadece 1 yumurta elde edildi.Manevi olarak çok üzüldüm.İlk denememdi.Arkadaşlar merkezleri çok ama çok iyi araştırın....

ben ilk denememi Medical Park Bahçelievler'de Selman Laçin'e yaptırdım hetaratopik gebelik oluştu ölümden dödüm 2. denememide donmuş embriolarım olduğu için aynı hastanede Latif Küpelioğlu'na yaptırdım sonuç negatif....:1no2:

Son düzenleme:
Back
X