Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

bu sayfa hep güncel kalsın arkadaşlar
ben 2 kez kalamış tıpda
3 kez isviçre hastahanesinde doktorum hep aynı idi jinemerde tedavi görüyordum sonuc negatif hepsinde
çok araştırdım Ekimde Umut tüp bebekte 6.tedavimi olacağım
ben önceden bilincsizdim labaratuvarın önemini hiç düşünmemiştim ama asıl faktör labaratuvarmış doktordan çok doktorumuz çok ilgili idi çünkü

merhaba arkadaşlar ben de memorialde tedavi görüyorum dr um nur dokuzeylül ama transferimi semra kahraman yaptı ilgili bir ekip memnunun bu benim dondurulmuş embriyoları da sayarsak 4. denemem şu anda bekliyorum transferin 6. günündeyim hayırlısı dua edin ihtiyacım var..

Gaziantep'te Gazi Eurofertil'de tedavi oldum. Doktorum ise Doç.Dr.Ruşen Atmaca. Ben çok memmun kaldım. Gaziantep ve çevre illerde yaşayan arkadaşlara tereddütsüz tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ferticenter Nuri Delikara'ya yaptırdım..İlk denememde olumlu sonuç aldım çok şükür.. Doktorumdan merkezden oldukça memmun kaldım..Ben zor bir hastayım çok incelerim herşeyi sorarım açıklayıcı cevaplar beklerim. Hiç sıkılmadan her sorumun yanıtını aldığığım bir merkez.. Zaten Nuri beye her an ulaşabiliyorsunuz bence bu çok önemli bir faktör..Denemeyi düşünen arkadaşlara gidip görüşmelerini fikir edinmelerini tavsiye ederim

:emir_bebek:
benim de alman hastanesi dr.um ulun uluğ kısmetse transferim cumartesi.dualarınızı bekliyorum
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende Alman Hastanesinde DR:ULUN ULUĞ a gittim.29 uzunda transferim oldu.Yarın sonuç alıcam.Ama Hiç şaşmayan adetim geçeli 2 gün oldu.Çok heyecanlıyım.İnşallah hayırlısıyla olumlu olur.Daha önce Ferti center da yaptırmıştım tutmamıştı.Memnun da kalmamıştım.Alman Hastanesi bana güvenilir geldi. Kuzenimde Ulun Beye gitmişti şimdi SERRA isminde bir kızı var.Arkadaşımın 2 erkek ikizi var.Tercihimin sebebi buydu.:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

slm bende uzun ve zahmetli uğraşlardan sonra genart tüp bebeğe karar verdim çok memnunum Dr. Aysun Baltacı çok ilgili ve tecrübeli bir hoca. 24 saat arayabilirsin diye cep telefonunu verdi çok mutlu oldum. ilk görüşmede ücret ödemedik rapor çıkartıyoruz sadece 400 ytl ödeyeceğiz. merkezden personelden ve doktorlardan çok memnunum herkese canı gönülden sevgilerimi gönderiyorum...

arkadaşlar ankara üniversitesi tıp fakültesi ruşen aytaç hamileyim özelden farklı değil sanki özelde yaptırmiş gibiyim hem de devlet desteği dışında sadece 600 ytl ile tavsiye ederim ...

merhabalar. Ben de Acıbadem kadıköy'e gidiyorum. Daha önce iki kere aşılama yapıldı birinde tuttu fakat devam etmedi. Şimdi tüp bebek için tedaviye başlıyoruz. Aynı hastanede olacak transfer. doktorum Cem bey. Kesinlikle tavsiye ederim...

b.evler medıcalpark latif küpelioğlu ilk denemem micro tedavisi oldu hamileyim çok memnun kaldım..yarın görmeye gideceğiz inş.herşey yolundadır...........

arkadaşlar adana dan yokmu mikro ,tüp yaptıran arkadaşımız........................

alman hastanesi ilk deneme hamilelik ve tatlı bir oğlum var. doktorum halit fırat erden. number one

Merhaba canım,bende ilk denememi anatolia da yaptırdım sonuç negatif,bana senin doktoru önerdiler halit fırat erden doktora iyi demişsinde hastane ortam nasıl?ilgi nasıl,diğer arkadaşlar alman hastanesinin çok aşırı kalabalık olduğunu söylüyor doğrumu?Yumurta toplaman transferin bu yoğunlukta nasıl geçti?Birde sk ile anlaşmaları vardır herhalde benim raporum var da onun için soruyorum cevaplarsan sevinirim.şimdiden sağol.

Ben Ege Üniversite Hast. de yaptırdım, ilk denemem başarısız oldu, ikinci denememin sonucunu yeni öğrendim ve bu sefer başarmışız allahıma çok şükür.:nazar: Tüp bebek merkezi ekip olarak tedavi ettiler beni özel bir doktorum yoktu ama her ikisindede transferi Prof. Dr. Ege Tavmergen yaptı.

kendi konum ama ancak yetişebildim listeye:))
bende umut tüp bebek merkezi Dr.Enver Kurt çok memnun kaldım, gerek tedaviden gerekse ekipden. Herşey mükemmeldi. Sonu da güzel olur inşallah. Yolumuz aslında yeni başlıyor. Sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim.

slm canım ben 2 sefer denedım.ılk denemen maya tup bebek osman denızhan ozgun tarafından yapıldı ve tutmadı.2.denemem tımur gurgan tarafından clınıck ta yapılda ve suan hamıleyım 11+3.ankarada olanlara ve gelebılen herkeze onerıyorum.ztn kısa bı arastırma yaparsanız ne kdr guvenılır bı yer oldugunu anlarsınız.allah herkezın yardımcısı olsun.:CüvCüv:

Merhaba canım,bende ilk denememi anatolia da yaptırdım sonuç negatif,bana senin doktoru önerdiler halit fırat erden doktora iyi demişsinde hastane ortam nasıl?ilgi nasıl,diğer arkadaşlar alman hastanesinin çok aşırı kalabalık olduğunu söylüyor doğrumu?Yumurta toplaman transferin bu yoğunlukta nasıl geçti?Birde sk ile anlaşmaları vardır herhalde benim raporum var da onun için soruyorum cevaplarsan sevinirim.şimdiden sağol.

gec cevapladım kusura bakma. yeni gördüm. evet kalabalık oluyor. ama ilgileniyolar hastayla. herkes bir saat konussun istiyor doktor ama mümkün değil. buna rağmen hiç bir şeyi atlamıyr doktorum. içten ve samimidir. ışık diye adımı ver hatırlar. oğluma da onun soyadı olan erden adını ikinci isim olarak verdik. doğumumu da o yaptı. kolay gelsin sana. ssk geçiyorhihoyyytŞeniz

ben ilk denememi Medical Park Bahçelievler'de Selman Laçin'e yaptırdım sonuç pozitfti ama hem iç hem dış gebelik oluştu ve dr anlamadı kısacası ölümden dödüm tamamen dr ilgisizliğinden 2. denememide donmuş embriolarım olduğu için aynı hastanede Latif Küpelioğlu'na yaptırdım sonuç negatif....:1no2:

benimde ilk denememi selman laçin yapmıştı o sıralar memorıalda çalışıyordu sonuç pozitifti ancak dış gebelik oluştu dr anlayamadı düşük yaptım senin tadavin ne zaman olmuştu bilmiyorum ama ben bu dr ilgisizligini ve yaşadıklarımı yazmıştım geçmiş olsun arkadaşım allah bir daha yaşatmasın böyle kötü günlerisenağlama

Back
X