Haydi hamile arkadaşlar herkes işlem yaptırdığı hastaneyi ve doktoru yazsın- anket

ablam maya tüp bebek merkezinde denedi ama sonuç negatif, bence bu işler para tuzağından başka birşey değil yazık ya 4.500 ytl kolaymı kazanılıyo doktorlar biraz daha araştırmalı bu konuda ve insanları o şekilde yönlendirmeli diye düşünüyorum.parayı geçtik psikolojik yıkıntıyı düzeltmek zaten ömürden ömür götürüyo.

ben izmir irenbe de yaptırdım.dilek aslan.ondan ve merkezden memnun kaldım.hamile de kaldım.ama 7.haftada kalbi atmadığı için kaybettim.yeniden denersem yine oraya giderim.

merhaba arkadaşlar. insallah çabalarınız boşa çıkmaz. bende pco var diğer tüpümde kapalı. tüp bebek deneyeceğiz bu ay. aramızda POLİKİSTİK OVER olup gebe kalan varsa yazabilir mi?

mrb
ben de izmir smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum. dr'um funda koçyiğit. şu anda hamileyimm :)

arkadaşlar bende ilk tüp bebek denememi marmara üniversitesinde yaptımDoktorum Teyfik Yoldemir cok menmun kaldım.Hemde devlet karsılıyor masrafları sadece 1.050 ytl ilac paası verdim:ilk denememde suan hamileyimmmmm:)

jınemed kalamış doç.dr.orhan ünal yardımcı doktor ömer özdemir. ikisindende hastanedende çok memnunum ilk mikro denemem hamileyim 6 hafta 7 günlük

MERHABA MENEKŞE UMARIM MSJ EN KISA SÜREDE CEVAPLARSIN BENDE YARIN İLK AŞILAMAMI GÜVENÇ KARLIKAYAYA YAPTIRACAĞIM İNŞ HAYIRLI SONUÇLANIR SEN NASIL BULDUN GÜVENÇ BEYİ BENİM Bİ ARKADAŞIMIN TAVSİYESİYLE GİTTİM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HOŞÇAKAL.:CüvCüv:

ilk deneme bahceci negatif burcak Erzik büyük hata
ikinci deneme bahceci mustfa bahcecei ve Ali mesut
erkek inf azosperm donmuş spermle yapıldı iknci deneme
oğlumuza hamileyim

merhaba
alman hastanesi doktorum Halit Fırat Erden doktorumdan memnunum tavsiye ederim.
ilk deneme kimyasal gebelik ikinci deneme şu an 5 haftalık hamileyim .....

Alman hastanesi Doktorum Halit Fırat Erden.ılk mikro denememizden hamile kaldım 10 haftalıkken kalp atışları durdu.ikinci denememi de Halit beyle başlıyorum inşallah.Doktorumdan çok memnunum tavsiye ederim...

Son düzenleme:
bende ocak ayında 3.denememe nasip olursa eğer UMUT Tüp Bebek Merkezinde düşünüyorum........... çoğu kişiden olumlu şeyler duyuyorum........... daha önceki 2 denememi Ali Rüştü ERGÜR yapmıştı.......... aynı zamanda Gata da çalışıyor kendisi.......... iyi bir doktor

maya tüp bebek merkezi
doktorum Op. Dr. Osman Denizhan Özgün, Op. Dr. Adnan Kaya
pco faktörü ve erkek inferitilitesi (morofloji % 1)
ilk tüp denememde gebe kaldım çok şükür. şuanda 28. haftamdayım. :nazar:
takibimi de orada yaptırıyorum. çok memnunum.

Polikistik Over - Ankara Hacettepe Üni. Hastanesi Prof Dr. Serdar Günalp her ne kadar beklediğim kadar ilgi görmesem de bilgi olarak çok güvenilebilecek bir dr.
ve Asistan dr Zeliha Atak'a beklediğimden fazla ilgi göstermesi sebebiyle tekrar teşekkür etmiş olayım. Uzman olduğunda kesinlikle gitmeyi istediğim dr.

Şu an 22 haftalık hamileyim
Hoca farkı olarak hastaneye tedavi sonuna kadar bir kereye mahsus 180 TL ödedim Gebelik olunca bu ücret her ay alınıyor.

kızlar hepinize merhabalar... bende Amerikan hastanesinde tedavi görüyorum...orada tedavi gören arkadaşlar bana yardımcı olursa sevinirim...bizim 1. negatif oldu. 2. deneme iptal oldu anlaşılmayan nedenle...sebepsiz infertilite bizimki..eşim doktorumuz BÜLENT urmanı aramış eşime tedaviyemi başlıyoruz demiş...hani biz istiyoruzki ilki neden tutmadı ikincinin iptal olma sebebi hani bizlere bazı testler yapması gerekmiyormu tedaviye başlamadan...

Arkadaşlar orada tedavi görmüş arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim..sizlerin negatif sonuçlardan sonra direk tedaviyemi geçildi yoksa bazı testler filmler yapıldımı.....

slm arkadaşlar ben brüksel tüp bebek merkezinde
ilk denememi yaptırdım doktorum Yücel Karaman
2 embriyo yerleştirildi kaliteliydiler
ne yazıkki sonucum negatif ama tekrar denemeyi düşünüyorum

arkadaşlar brükselde yaptırıpta hiç pozitif sonuç alan yokmu
kafam karıştı birden okudum mesajların hepsini
ama hiç göremedim ben:uhm:

Son düzenleme:
Back
X