haydi HAMİŞLLLEEEERRRRR

:):) yanlış okumuşsun galiba hareket etmedi derken ultrasonda harket etmedi tekrar okursan ultrason cihazını değdirince hareket etmeye başladı yazmışım tabii ki bu haftalarda hissedilmez bende bunu biliyorum hissetmeyi çok isterdim inşallah o günlerde gelecek sende sağlıkla kucağına alırsın bir nefeste inşallah

yürüyüş kilo almamak adına işe yarıyor.
eğer gebeliğinde sıkıntı yoksa bu söylediklerini yapabilirsin.
ben 34. haftamdayım 3 - 4 kat lık yerlere bazen merdivenle çıkıyorum

bende cok sukur bir sorun yok,bende gunde 4 kat cikiyorum 5 kez falan bide 1 Saat yuruyus yapiyorum ama genede Kilo aliyorummm (

Ben hem çalışıyorum hem de akşam iş çıkışı yarım saat yürüyüş yapıyorum bir sıkıntım olmadı ama daha çok tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi

hmm bende senin gibi ise yurume gelip gidiyorum 2 km yapiyor gun icerisinde aksama Kadar oturuyorum isyerinda ama aksam 5 kez merdiven cikiyorum yarim Saat yuruyorum genede Kilo aliyorummm

hmm bende senin gibi ise yurume gelip gidiyorum 2 km yapiyor gun icerisinde aksama Kadar oturuyorum isyerinda ama aksam 5 kez merdiven cikiyorum yarim Saat yuruyorum genede Kilo aliyorummm

Kilo almak normal canım hamilesin sonuçta hamilelikten sonra verirsin.. Bende şimdiden 2,5 kilo aldım ama napıyım dikkat edilse de alınıyor sanırım bünyeye göre değişiyor her halde..

bende cok sukur bir sorun yok,bende gunde 4 kat cikiyorum 5 kez falan bide 1 Saat yuruyus yapiyorum ama genede Kilo aliyorummm (

kendini çok yorma ama kasıklarında zorlama agrı falan hssetmeye başladıgın an bırak merdiven cıkmayı sırt ustu uzan ayaklarının altına yastık koy. ya kilo her turlu alınıyor hele ki son aylarda bebek buyudukce sen ne kadar dikkat edersen et yine alınıyor maalesef. sadece gereksiz gıdalarla bunyenı doldurmamaya bak

evet belki de yanlış okumusum kusura bakma... hissedeceksin inşaallah. amin inşaallah cok teşekkür ederim. Herkesin bebeğini korusun Rabbim.

aman ne bileyim şekerim kafam karıştı yaa b hcg ye göre şu an 6 haftalık ama bnm hesabıma göre 5+4 yarın. ne bileyim.. doğrusunu yarın doktordan öğrenirim =)))

bunu sana söylüyorum ama ben hala tam kaç haftalıgım hesabını şaşırıyorum
sağlıkla kucagımıza alalım da kaçıncı haftalarda doğacaklarına kendi keyifleri karar veriyor miniklerin

Ben 14 haftaligim ve hic kilo almadim basta bir iki kilo vermistim simdi kac kg bilmiyorum cok mide yanmasi var ve bu yuzden istahim hic yok bir taraftanda korkuyorum iyi beslenemiyrm diye ne yapcam bilmiyrm

aman ne bileyim şekerim kafam karıştı yaa b hcg ye göre şu an 6 haftalık ama bnm hesabıma göre 5+4 yarın. ne bileyim.. doğrusunu yarın doktordan öğrenirim =)))

arkadaşlar bende şaşırdım daha doktoroda gitmedim. kan testine göre 2 haftalık olması lazım ama burası ve başka internet siteleri 6 hafta diyor:44::44::44::44:... doktordan doğrusunu öğrenince bizide aydınlat canım

bunu sana söylüyorum ama ben hala tam kaç haftalıgım hesabını şaşırıyorum
sağlıkla kucagımıza alalım da kaçıncı haftalarda doğacaklarına kendi keyifleri karar veriyor miniklerin

aynen canım çok haklısın

canım şimdi şöyle oluyormuş. benim mesela 5+4 ya hani. yani 5 hafta+4 gün. diğer anlamda 6.haftanın içinde oluyo. 5 haftası dolmuş ve üzerine 1 gün geçse bile 6. hafta başlamış oluyo. saçma bi örnek vericem ama mesela 21.yüzyıldayız ya ama aslında 2100 yılında değiliz. ama 20.yüzyıl dolduğu için 2100 yılına kadar biz 21.yy içinde oluyoruz. anlatabildim mi bilmiyorum canım 52

bu arada senin b hcg değerin kaç? ve son adet tarihin? itinayla haftan hesaplanır şüphen olmasın

b hcg 60 çıktı canım. son adet tarihimde 28 şubat:44::44::44::44:

canım senin şu an tam 6+0 haftalık. yani 6 haftayı bitirmişsiniz. ama b hcg yi ne zaman yaptırdın? baya olmuştur heralde dimi??? aramızda 2 gün var bu arada :))) sen 28 şubat-ben 2 mart
dr.a gittin mi?

Kilo almak normal canım hamilesin sonuçta hamilelikten sonra verirsin.. Bende şimdiden 2,5 kilo aldım ama napıyım dikkat edilse de alınıyor sanırım bünyeye göre değişiyor her halde..

seninki gene iyi canim 2.5 Kilo ben 7 Kilo aldim ( daha alirimda

7 Kilo aldim daha simdiden ya bide ben hareketlerini hissetmiyorum ne Zaman hissederim ?? Kilo aldim cok ondan olabilirmi??

2ay once düşük yaptım ama tekrar hamişim inş. bu sefer saglıklı bi şekilde yavrumuzu kucağımıza alırız

canım senin şu an tam 6+0 haftalık. yani 6 haftayı bitirmişsiniz. ama b hcg yi ne zaman yaptırdın? baya olmuştur heralde dimi??? aramızda 2 gün var bu arada :))) sen 28 şubat-ben 2 mart
dr.a gittin mi?

benmde son adet tarihim 2 mart 2 gun önce bhcg 438 idi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…