hissettiğin bağırsak hareketleri olmasın canım doktorum 20. haftadan önce ilk gebeliklerde bebeğin hareketini hissedemezsin hissettiklerin bağırsak hareketleridir demişti.
nitekim 22. 23. haftadan sonra bebeğimin hareketlerini hissettim ve gerçekten de o 14. 15. haftalardaki hareketlerle pek ilgisi yokmuş.
bebişler büyüdükçe hareketleri öyle güzel hissediliyor ki...
yürüyüş kilo almamak adına işe yarıyor.
eğer gebeliğinde sıkıntı yoksa bu söylediklerini yapabilirsin.
ben 34. haftamdayım 3 - 4 kat lık yerlere bazen merdivenle çıkıyorum
Ben hem çalışıyorum hem de akşam iş çıkışı yarım saat yürüyüş yapıyorum bir sıkıntım olmadı ama daha çok tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir tabi
hmm bende senin gibi ise yurume gelip gidiyorum 2 km yapiyor gun icerisinde aksama Kadar oturuyorum isyerinda ama aksam 5 kez merdiven cikiyorum yarim Saat yuruyorum genede Kilo aliyorummm
bende cok sukur bir sorun yok,bende gunde 4 kat cikiyorum 5 kez falan bide 1 Saat yuruyus yapiyorum ama genede Kilo aliyorummm(
:):) yanlış okumuşsun galiba hareket etmedi derken ultrasonda harket etmedi tekrar okursan ultrason cihazını değdirince hareket etmeye başladı yazmışım tabii ki bu haftalarda hissedilmez bende bunu biliyorum hissetmeyi çok isterdim inşallah o günlerde gelecek sende sağlıkla kucağına alırsın bir nefeste inşallah
aman ne bileyim şekerim kafam karıştı yaa b hcg ye göre şu an 6 haftalık ama bnm hesabıma göre 5+4 yarın. ne bileyim.. doğrusunu yarın doktordan öğrenirim =)))
Hehe tatlim ama boyumda 150 zaten, kisayim yani. Karnimda bebegi hayal bile edemiyorum, top gibi yuvarlanip giderim sanirim
aman ne bileyim şekerim kafam karıştı yaa b hcg ye göre şu an 6 haftalık ama bnm hesabıma göre 5+4 yarın. ne bileyim.. doğrusunu yarın doktordan öğrenirim =)))
bunu sana söylüyorum ama ben hala tam kaç haftalıgım hesabını şaşırıyorum
sağlıkla kucagımıza alalım da kaçıncı haftalarda doğacaklarına kendi keyifleri karar veriyor miniklerin
arkadaşlar bende şaşırdım daha doktoroda gitmedim. kan testine göre 2 haftalık olması lazım ama burası ve başka internet siteleri 6 hafta diyor:44::44::44::44:... doktordan doğrusunu öğrenince bizide aydınlat canım
arkadaşlar bende şaşırdım daha doktoroda gitmedim. kan testine göre 2 haftalık olması lazım ama burası ve başka internet siteleri 6 hafta diyor:44::44::44::44:... doktordan doğrusunu öğrenince bizide aydınlat canım
b hcg 60 çıktı canım. son adet tarihimde 28 şubat:44::44::44::44:bu arada senin b hcg değerin kaç? ve son adet tarihin? itinayla haftan hesaplanır şüphen olmasın
b hcg 60 çıktı canım. son adet tarihimde 28 şubat:44::44::44::44:
Kilo almak normal canım hamilesin sonuçta hamilelikten sonra verirsin.. Bende şimdiden 2,5 kilo aldım ama napıyım dikkat edilse de alınıyor sanırım bünyeye göre değişiyor her halde..
kendini çok yorma ama kasıklarında zorlama agrı falan hssetmeye başladıgın an bırak merdiven cıkmayı sırt ustu uzan ayaklarının altına yastık koy. ya kilo her turlu alınıyor hele ki son aylarda bebek buyudukce sen ne kadar dikkat edersen et yine alınıyor maalesef. sadece gereksiz gıdalarla bunyenı doldurmamaya bak
canım senin şu an tam 6+0 haftalık. yani 6 haftayı bitirmişsiniz. ama b hcg yi ne zaman yaptırdın? baya olmuştur heralde dimi??? aramızda 2 gün var bu arada :))) sen 28 şubat-ben 2 mart
dr.a gittin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?