- 25 Mart 2023
- 139
- 32
- 28
- 29
- Konu Sahibi kardelenumut49
Neden hit eleyelim birde hangi merkezi öneriyorsunuzVentus ve HİT merkezini düşünen varsa baştan elesin özellikle de Ventus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden hit eleyelim birde hangi merkezi öneriyorsunuzVentus ve HİT merkezini düşünen varsa baştan elesin özellikle de Ventus.
Bazı kullanıcılar doktoru sadece trasnferde gördüklerini onun dışında konuşamadıklarını yazmış doktor bey kongrede olunca başka doktor ilgileniyormuş sonucunuz negatif olunca telefonları açmadıklarını tekrar para ödemediğiniz taktirde doktorla da görüşemeyeceklerini bildirmişler. Parayı alana kadar her şey iyi parayı aldıktan sonra ilgisizlik varNeden hit eleyelim birde hangi merkezi öneriyorsunuz
Merhaba siz araştırdımız mıNeden hit eleyelim birde hangi merkezi öneriyorsunuz
Ben çok yorum okudum her merkezin artı eksisi vardı dedim ne olursa olsun hit olsun ilk transferim negatif oldu ikincisi için bekliyorum donmuşMerhaba siz araştırdımız mı
Siz transfer mi oldunuz sonucunuz belli miMerhaba siz araştırdımız mı
Yok olmdm donasyonSiz transfer mi oldunuz sonucunuz belli mi
Hit ne kadar yaptrdnzSiz transfer mi oldunuz sonucunuz belli mi
Dünya tüp bebek merkezi. Berk hocaHangi merkez hangi doktor
Merhaba cnm nasilsn? Hamilelik nasıl gidiyor?Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız şey gerçekten sinir bozucu olmuş. Bende Ventusta tedavi görüyorum. Hatta birkaç kişiye tavsiye de bile bulundum. Bu sebeple
Sizin bu yazını görünce klinikle görüşme ihtiyacında hissetim kendimi.
Olayın doğruluğunu sordum. Klinik olayı doğruladı. Fakat bunun sizin yararınıza yapılan işlem olduğunu normalde bu testlerin prosedür dışında kliniğin ekstra yaptığı testler olduğunu söylediler. Başka kliniklerin bunları önemsemediği ve sağlık bakanlığının donörlerden istediği sadece 2 genel test dışında başka testleri yapmadıklarını söylediler. Ventus bu konuda titiz davrandığı için ekstra bu testleri de yapıyor dediler.
Sizin durumunuzda da bu testin sonucu maalesef pozitif gelince etik olarak bilgilendirmek ve size yeni bir donör bulmak için sizi aramışlar. Ve bu işlem için ektra bir para talebinde de bulunmamışlar. Anladığım kadarıyla siz yol masrafalarınızında karşılanmasını istemişsiniz sadece onu kabul etmişler. Bundan dolayı sinirler gerilmiş sanırım.
Telefonlarınıza cevap vermemek konusunda da siz oldukça hakaret vari ve sinirli ve tehditkar konuşuyormuşsunuz. Biraz öfkenizin dinmesini ve bu durumun aslında sizin lehinize yapılan bir işlem olduğunu anlamanızı bekliyorlarmış.
Ben şahsen yapılan bu açıklamadan memnun kaldım. Yalanlayıp sizi suçlayabilirlerdi. Ama bu şekilde anlattıkları için onlara teşekkürettim. Fakat sizi de anlayabiliyorum. Kliniğe bunu da anlattım. Biz donasyona karar verene kadar o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki hem maddi hem manevi çok yıpranmış olarak son çare sizin kliniklerine geliyoruz dedim. En ufak olumsuz birşey bizim dibe çökmemize sebebiyet veriyor.
Burdan size ve diğer arkadaşlara bu açıklamayı yapmayı gerek gördüm.
MeSağ ol arkadaşım içim ferahladı biraz.
siz neden sürekli ozelden yazıyorsunuz? Yorum olarak anlatsaniz, toplu olarak hepimiz soru cevap gitsek mesela.. sizin içinde bizim içinde daha kolay olmaz mı?Özelden yazdım size
Herşey yolunda çok şükür. Süreç devam ediyor. Keyfini çıkarıyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. İsteyen herkesin de kucağını boş bıraksınMerhaba cnm nasilsn? Hamilelik nasıl gidiyor?Sesin çıkmadı hiç merak ettim. Ben daha yaptıramadım, para ayarlayamadim bir türlü
![]()
Merhaba peki yumurta döllendikten sonramı bu testleri yapıyorlarmış şahsen benim düşüncem şu yönde biz zaten hiç bir şekilde gebe kalmayan insanlar son çare olarak donasyona başvuruyoruz bence tüm testler yapılmış olmalı bunu alıcı kişiye maal etmemeleri gerekiyor.Çok geçmiş olsun. Yaşadığınız şey gerçekten sinir bozucu olmuş. Bende Ventusta tedavi görüyorum. Hatta birkaç kişiye tavsiye de bile bulundum. Bu sebeple
Sizin bu yazını görünce klinikle görüşme ihtiyacında hissetim kendimi.
Olayın doğruluğunu sordum. Klinik olayı doğruladı. Fakat bunun sizin yararınıza yapılan işlem olduğunu normalde bu testlerin prosedür dışında kliniğin ekstra yaptığı testler olduğunu söylediler. Başka kliniklerin bunları önemsemediği ve sağlık bakanlığının donörlerden istediği sadece 2 genel test dışında başka testleri yapmadıklarını söylediler. Ventus bu konuda titiz davrandığı için ekstra bu testleri de yapıyor dediler.
Sizin durumunuzda da bu testin sonucu maalesef pozitif gelince etik olarak bilgilendirmek ve size yeni bir donör bulmak için sizi aramışlar. Ve bu işlem için ektra bir para talebinde de bulunmamışlar. Anladığım kadarıyla siz yol masrafalarınızında karşılanmasını istemişsiniz sadece onu kabul etmişler. Bundan dolayı sinirler gerilmiş sanırım.
Telefonlarınıza cevap vermemek konusunda da siz oldukça hakaret vari ve sinirli ve tehditkar konuşuyormuşsunuz. Biraz öfkenizin dinmesini ve bu durumun aslında sizin lehinize yapılan bir işlem olduğunu anlamanızı bekliyorlarmış.
Ben şahsen yapılan bu açıklamadan memnun kaldım. Yalanlayıp sizi suçlayabilirlerdi. Ama bu şekilde anlattıkları için onlara teşekkürettim. Fakat sizi de anlayabiliyorum. Kliniğe bunu da anlattım. Biz donasyona karar verene kadar o kadar zor şeyler yaşıyoruz ki hem maddi hem manevi çok yıpranmış olarak son çare sizin kliniklerine geliyoruz dedim. En ufak olumsuz birşey bizim dibe çökmemize sebebiyet veriyor.
Burdan size ve diğer arkadaşlara bu açıklamayı yapmayı gerek gördüm.
Merhaba bende british de başlayacağım inşallah önümüzdeki günlerde eşim gidip gelecek. Siz hangi süreçtesiniz acabaBritish şuan bende tedaviye devam. Ediyorum
İsteyen herkesin kucağını boş mu bıraksın?Herşey yolunda çok şükür. Süreç devam ediyor. Keyfini çıkarıyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almak nasip etsin. İsteyen herkesin de kucağını boş bıraksın![]()
Merhaba, tedaviniz nasıl gidiyor acaba?British şuan bende tedaviye devam. Ediyorum
Merhaba sizin tedavi süreciniz nedir?Merhaba bende british de başlayacağım inşallah önümüzdeki günlerde eşim gidip gelecek. Siz hangi süreçtesiniz acaba
Eşim bu hafta içi gidicek inşallahMerhaba sizin tedavi süreciniz nedir?