• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi herkes derdini anlatsın, çok sıkılıyorum..

tofitellam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
116
49
98
Merhaba arkadaslar .. sevgilimden yeni ayrıldım, uzun soluklu ciddi bir ilişkimiz vardı. Şu an sanırım depresyondayım .u Uyuyamıyorum ve çok sıkılıyorum, kafamı meşgul etmek istiyorum o yüzden buyrun sohbet edelim. Herkes derdini anlatsın kafamız dağılsın ..

Merhaba arkadaslar .. sevgilimden yeni ayrıldım, uzun soluklu ciddi bir ilişkimiz vardı. Şu an sanırım depresyondayım .u Uyuyamıyorum ve çok sıkılıyorum, kafamı meşgul etmek istiyorum o yüzden buyrun sohbet edelim. Herkes derdini anlatsın kafamız dağılsın ..
Neden ayrıldınız özel değilse ?

Aynı dertten muzdaribim şu aralar. Başkaları da benim gibi tongaya düşmesin diye yorumlar yaparakbu tür konularda kafamı dağıtmaya çalışıyorum ben de :)

Neden ayrıldınız özel değilse ?
çünkü bana yüzlerce yalan söyledi ve hepsini bir anda itiraf etti . hepsini affettim ama sonuncusunu affedemedim ... Alkol kullanıyormuş 3 yıldır gizliyormuş benden ve benm babam alkolik 21 yaşındaym 21 yıldır alkolden cekmedgm şey kalmadı büyük hadiseler atlattım o yüzden asla alkol alan biriyle olamam ne kadar seversem seveyim bu benm en keskin çizgim ..

Aynı dertten muzdaribim şu aralar. Başkaları da benim gibi tongaya düşmesin diye yorumlar yaparakbu tür konularda kafamı dağıtmaya çalışıyorum ben de :)
tongaya düşmek mi ? neden ne oldu ki anlatmak istermisiniz ?

çünkü bana yüzlerce yalan söyledi ve hepsini bir anda itiraf etti . hepsini affettim ama sonuncusunu affedemedim ... Alkol kullanıyormuş 3 yıldır gizliyormuş benden ve benm babam alkolik 21 yaşındaym 21 yıldır alkolden cekmedgm şey kalmadı büyük hadiseler atlattım o yüzden asla alkol alan biriyle olamam ne kadar seversem seveyim bu benm en keskin çizgim ..
Tabii herkesin kendi tercihi. Sizin adınıza üzüldüm sevdiğiniz birinden böyle bir şey görmek... :(

Bende aynıyım şu sıra 1 hafta bile oldu olmadı ayrılalı ve ciddiydik güya.. Aman kızlarr ne olacak bu işler ‍♀️

Seni oyalayacak sey insanlari dertleri mi?

Seni oyalayacak sey insanlari dertleri mi?
ben de dertliyim buraya yazanlarda dertli .. ortak bir noktamız var. Beni oyalayacak olan insanlarla iletişim kurmak , onlar için düşünmek, onların benim için düşünmesi, birbirimizi bi nebze olsun teselli etmek ..

Anneciğimden, babamdan, sevgilimden, evdeki minik cimcimeden, evimden, Galata Kulesi’nden uzakta sevmediğim biriyle aynı çatı altındayım. İnsanların gezip eğlenmeye geldiği bu ülke aynı zamanda bir cehenneme dönüşebilir mi? Dönüşebiliyormuş. 4 aydır cehennemi yaşıyorum. Ama az kaldı bu cehennemden kurtulacağım. Çok az kaldı.

Anneciğimden, babamdan, sevgilimden, evdeki minik cimcimeden, evimden, Galata Kulesi’nden uzakta sevmediğim biriyle aynı çatı altındayım. Ama az kaldı bu cehennemden kurtulacağım. Çok az kaldı.
neden sevmedgnz biriyle aynı çatı altındasınız ? sevmedgnz o kişiyle aranızdakş bag nedir ?

tongaya düşmek mi ? neden ne oldu ki anlatmak istermisiniz ?

Yani pek çok konuda enayi, saf yerine konulduğumu farkettim, fazlaca özverili ve iyiniyetli oluşum sebebiyle. O yüzden baştan ayırcan kedinin bacaağnı caart diye :KK53: yani şaka tabi de gaddar olacan azcık. Önce ben demesini bilmek lazım eğer karşındaki önce sen demiyorsa.

Back
X