- 10 Şubat 2013
- 273
- 300
- 123
- Konu Sahibi ummandakises
-
Hayirli olsun canim umarim idealine ulasirsin. Sana bir onerim olacak. Aksamlari boyle yememeye calis imkanin varsa tabii, mesela bu menude oglenle aksam yer degistirseydi super olurdu. Aksamlarini daha hafif gecirmeye calis. Porsiyonlarini kucult diger herseyi zaten biliyorsundur. Kolay gelsinSabah bir tabak form müsli, öglen 3 form buskivi ve cay, aksam ustu ton balikli salata.aksam 5 dilim firn patates, 1tane de baget.3 lt su ictim.en son 6da yemek yedim.
Tesekkür ederim canım destegin icin.telefonum bozuk olduğu için birkac gün giremedim ama iyi gidiyor yeme içme işlerim.sabahları mekik ve bacak hareketleri yapiyorum.simdilik 15 dakika sürüyor ama gittikce arttıracagim.çunkü birden yüklenince sıkılıp bırakıyorum bir süre sonra.yemek işi de öyle.birden her şeyi kesince yapamiyorym ben.biraz zaman gecsin öğünlerimi 2ye düşüreceğim inşallahHayirli olsun canim umarim idealine ulasirsin. Sana bir onerim olacak. Aksamlari boyle yememeye calis imkanin varsa tabii, mesela bu menude oglenle aksam yer degistirseydi super olurdu. Aksamlarini daha hafif gecirmeye calis. Porsiyonlarini kucult diger herseyi zaten biliyorsundur. Kolay gelsin
Hayırlı olsun canım topiğin bende aynen senin gibi kilo vermeliyim diye diye 69 a çıktım ağustosta 63 tüm nasıl bu kadar çabuk kilo alıyorum düşündüm de; düzensiz besleniyorum ayakta atıştırmalarım çok paketli gıda ve tatlı çok tüketiyorum su içmiyorum spor yapmıyorumtastamam 69 kiloyum.hem de aç karnına..moralim oldukça bozuk.sürekli ''kilo vermeliyim'' diyorym ama yapamıyorum bir türlü.hep ertesi gün başlarım dedim, diye diye 69 oldum.bugündn itibaren akşam yemeklerini kaldırarak başlıyorum.her gün ne yediğimi ne kadar su içtiğimi yazacağım.haydi bakalım hayırlı olsun
Gel canım birlikte devam edelim, inan ben de aynen senin gibi paketli ve şekerli seyler tukete tukete bu hale geldim.gecen yil bu zamanlar 62 kiloydumben yemekten degil de abur cuburdan aldim kiloyu.cok kiziyorum kendime cok.o yuzden su anda sadece abur cuburu keserek ve aksamlari cok cok hafif gecirerek basladim ise.kendimi cok sıkmayacagim.spira da birden baslamadim.yavas yavas...boyle boyle beslenme duzenimi degistirecegim.Hayırlı olsun canım topiğin bende aynen senin gibi kilo vermeliyim diye diye 69 a çıktım ağustosta 63 tüm nasıl bu kadar çabuk kilo alıyorum düşündüm de; düzensiz besleniyorum ayakta atıştırmalarım çok paketli gıda ve tatlı çok tüketiyorum su içmiyorum spor yapmıyorum
bir türlü başlıyamıyorum
sana kolay gelsin
bana da iradeve gayret gelsin
ne kadar da benziyoruzGel canım birlikte devam edelim, inan ben de aynen senin gibi paketli ve şekerli seyler tukete tukete bu hale geldim.gecen yil bu zamanlar 62 kiloydumben yemekten degil de abur cuburdan aldim kiloyu.cok kiziyorum kendime cok.o yuzden su anda sadece abur cuburu keserek ve aksamlari cok cok hafif gecirerek basladim ise.kendimi cok sıkmayacagim.spira da birden baslamadim.yavas yavas...boyle boyle beslenme duzenimi degistirecegim.
Ah ah o işten dönüp yemek hazırlamalar yok mu...yemek olana kadar Allah ne verdiyse bir güzel mideyeama bir yerden baslamak lazim tabi.zaten yapilan ufacik degisiklikler bile 1-2 hafta icinde kendini göstermeye basliyor.ben su an tatildeyim, evde degilim ama elden geldigince dikkat ediyorum.gelirken 69 kiloydum.pazartesi dönünce bakalim degisiklik olacak mi?ne kadar da benziyoruz
ben bugünden itibaren daha dikkat etmeye çalışacam evdeki abur cubur dolabıda keşke bana kilitli olsa özellikle işten eve gidince gözüm dönüyo yemek hazır oluncaya kadar atıştırp duruyom
seni takip edicem canım buraya da yazarım
bence gayet iyi bir gün olmuşSabahki müsliden sonra öglen bir bardak yesil cay ictim.aslinda cayin yaninda form biskuvi yiyecektim ama sabah bitter cikolata yedigim icin hic dokunmadim bisküviye.öglwn yemegi olarak dünden kalan patates salatami yedim.aksam da bir kase corba, bir parca balik ve salata yiyerek kapadim.bugün kendimden pek memnun kalmadim acikcasi ama en azindan yuruyus yaptim ve 3 litre de su ictim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?