Yav, tamam anne sütü yetersizse tabi ki ek gıdaya başlanabilir ama o kadar küçük bebeğe inek sütü verilir mi gerçekten? Sütün yapısı bebeğin böbreklerini zorluyormuş, sakıncalı yani. Yoğurt hadi neyse, mayalandığı için kimyası değişiyor, bebeklere bir zararı yok deniyor. Ama inek sütü verilebilir diyen doktor ne gördüm, ne duydum. 1 yaşından sonra verilmeye başlanıyor. Bebeğinizin ayına uygun şekilde siz yine ek gıdaya başlayabilirsiniz ama neyle nasıl başlanacağı konusunu bence başka bir doktora daha danışın. Küçük kızım 9 aylık. Doktor ona bile süt verdirmiyor. Konumuz bu değil ama ortada çok yanlış bir durum var, insan üstünde konuşmadan geçemiyor.
Eşinizle olan durma gelirsek, ortada bir bebek var, nereye gidilecek, ne kadar kalınacaksa elbette sizin ve bebeğinizin düzenine göre ayarlanmalı. Eşiniz hiçbir işe elini atmayıp, emrivakilerle durumu zorlaştıran bir insana benziyor ama genelde böyle midir bilmiyorum tabi. Eşinizin ailesinin de sizi hatalı bulması şaşılacak iş değil. Kimse ayranım ekşi demez hesabı... Kendi çocukları yerine sizi gömmeleri daha işlerine gelir tabi.