Haydi kizlar yarinin Yeni Anne Adaylari Bizler Olacagiz :)) Bende ANNE OLACAGIM!...

gokcemuncuk

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2012
16
1
16
İstanbul
Yarin DR'um var, bir kac ultrasound yapilacak bakalim kistim cikolata kistimi degilmi? neler dicek merak ediyorum dogrusu. Allahim hayirli seyler duyma nasibi etsin. Ilk dusugumden sonra ustunden 1 sene gecti ama umutluyum, umudumu yitirmedim biliyorum kizlar bir gun bizde ANNE OLACAGIZ :))

Yarin DR'um var, bir kac ultrasound yapilacak bakalim kistim cikolata kistimi degilmi? neler dicek merak ediyorum dogrusu. Allahim hayirli seyler duyma nasibi etsin. Ilk dusugumden sonra ustunden 1 sene gecti ama umutluyum, umudumu yitirmedim biliyorum kizlar bir gun bizde ANNE OLACAGIZ :))

İnş. canım hayırlı evlatların olur

insallah cnm allah herkese nasip etsin bende düsük yapalı bir sene oldu asılamayla hamile kalmıstım var bundada bir hayır sabır ne yapalım allah insallah olmayan herkesle birlikte bizede saglıklı evlatlar alabilmeyi nasip etsin:emir_bebek:

meraba ben 4 yıllık evliyim asılamayla 1 kez hamile kaldım düsük oldu ve 1 yıldırda hamile kalamıyorum ilk denemede tuttu istanbulda doktora giden varmı doktorlar hastaneler hakkında lutfen bilgilendirirmisiniz:ssz:

Konu 2 yıl önce acılmıs belkide coktan bebişini kucagına almıstır :) yani inşallah :)

Back
X