Haydi kk bana da el atın

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar merhaba lütfen tecrübelerini paylaşın.

Eskişehir Anadolu sosyal hizmetler okuyorum ilk senem bir ay sonra sınav yoğunum çalışmaya pek fırsat bulamıyorum. Varmış önerileriniz.
Yada okuyanınız.

Nasıl gecerim.
Arkadaşım çıkmış sorulara bakman yeter diyor ne kadar doğru.
Nasıl başlamalı nasıl çalışmalıyım.
Çalışamıyorum yorgunluktan stres oluyorum uzatmadan nasıl bitirebilirim. Teşekkürler şimdiden.

Bir üst sinıflardan daha önce çikmış sorulari alin bence hocayi taniyanlar nasil soru sordugunu bilirler

Ilk olarak azim çok önemli . Bütün konuları tekrar edin ama yavaş yavaş konu ne zman aklınıza kazındı o zman diğer konuya geçin yoksa imkansız oldu bittiye getirrseniz çok zor olumlu sonuç almanız.

aöf se çıkmış soru yeter mi bilmem.hele 4 yanlış bır doğruyu goturuyor ıken.kıtaplar ve çıkmış sorular yeterli olur. vızelerı ıyı hazırlan.fınalde batıyorsun çünkü.nerede kıytıda köşede kalmış harf varsa onu soruyorlar.zor yani. kamu bıtırdım.ilahıyat onlısans güzü verdım.(baharı bu donem inş. alt yapım olmamasına rağmen verdım kıtaplardan çalıştım sadece.kıtap yetıyor)

aöf se çıkmış soru yeter mi bilmem.hele 4 yanlış bır doğruyu goturuyor ıken.kıtaplar ve çıkmış sorular yeterli olur. vızelerı ıyı hazırlan.fınalde batıyorsun çünkü.nerede kıytıda köşede kalmış harf varsa onu soruyorlar.zor yani. kamu bıtırdım.ilahıyat onlısans güzü verdım.(baharı bu donem inş. alt yapım olmamasına rağmen verdım kıtaplardan çalıştım sadece.kıtap yetıyor)

Kitap dediğiniz e kampüs teki kitapları ve konu özetlerimi

Ben telefonuma uygulama indirmiştim, AÖF çıkmış sorular diye son 6 yılın tüm vize sorularını ,vize sınavlarına girerken çözüyordum hepsinden de yüksek aldım çünkü geçmiş yıl sorularını soruyorlar 9-10 tane birazda kitaptan okursan (ben okumadım ama benim işletmeydi sosyal hizmetleri tam bilemiyorum ) çok rahat geçersin.

Çıkmış sorular yeterli diyor çoğu yer ama bende guvenemezdim sanırım.
Birde neden cok yogunsunuz

aöf nin çöz öğren diye bi uygulaması var. Çıkmış sorular var. Test gibi çözüyosunuz online olarak. Ben o şekilde çalışıyorum. Çalıştıgım zaman veriyorum dersleri çalışmazsam kalıyorum :))

Çıkmış sorular yeterli oluyor mu
Eskiden evet çok rahattı bu şekilde geçme ama son 1 2 senedir zorlaştırmaya gittikleri için bence hayır sadece çıkmıs sorular yetmiyor ama yine faydası oluyor ben bu şekilde geçiyorum zorlaşmış olsada

Back
X