Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kizlar omurilik sivisi alindi kuzucugumun cok agladi ama ignenin acisindan degil okadar siki tutmuslarki bebegimi her tarafi iz oldu bide kan alilar omurilik sivisinin sonucu haftaya cuma gunu cikacak kan ise 4 ile 6 hafta arasi belli olacak birsey cikmasin diyemiyorum bende tam tersi sonuctan birsey ciksinki en azindan hastaligi bu derim ona gore hareket ederim boylesi daha zor

kizlar omurilik sivisi alindi kuzucugumun cok agladi ama ignenin acisindan degil okadar siki tutmuslarki bebegimi her tarafi iz oldu bide kan alilar omurilik sivisinin sonucu haftaya cuma gunu cikacak kan ise 4 ile 6 hafta arasi belli olacak birsey cikmasin diyemiyorum bende tam tersi sonuctan birsey ciksinki en azindan hastaligi bu derim ona gore hareket ederim boylesi daha zor

canım büyük geçmiş olsun...
Allah güzel gönlüne göre versin..
meleğini benim yerime öpermisin...
sonucu bizde haber ver canım...

İnşallah canım Beril için de senin için de herşeyin hayırlısı gerçekleşir. Berilcik bu tedavilere kısa zamanda olumlu yanıtlar verir. Gidip gelme sorununu nasıl çözdünüz? Yeri uzaktı yanlış hatırlamıyorsam.
sorma mehtapçım yakında işten atılırım diye bekliyorum izin alıyorum. Berili sabah annemlere götürüyorum öğleden sonra izin alıp berili alıp terapi merkezine bırakıp ordan annemi evine bırakıp kendi evime geçiyorum ve en erken saat 6 olmuş oluyor ordan oraya git gel epey zor.
berkay ,ata, beril, ufuk..dilerim hepsi çok çok iyi olurlar..ilerde sadece anı olarak anlatır anneleri prematüre bebekliklerini başka anımsatacak hiçbişey olmaz...Allah hepsini korusun-esirgesin
çok teşekkürler.
gunaydin arkadaslar bende birazdan hastaneye gidecem omuriliginden sivi alinacak ufugumun dua edin ne olur
ufukçum canın yanmış anladığım kadarıyla ama ben anne gibi hastalığı var desinler istemiyorum hiç bir şeyi yok minik paşamızın her şey iyi olucak desinler istiyorum
ınş mınık bebeklerınız ıyı olur ...............sorun cıkmaz ın ş kızlar
inşallal canım hepimizin bebeişleri iyi olur inşallah. üç minik prensesimizden haberler nasıl ne kadar aralıklarla görebiliyorsun

canım ebrızım ınşş ya herkesoın bebegı ccok ıyı ols..........ben hergun gorebılıyorum ıceru gırebılıyorum ama dokunamadım daha..........su an ıyıler cok sukur ıkı gun once yıne kan ısınlattık hepsıne..........bugun artık ıkı saatte bır beslenmeye gecmısler ............evlat cok zor ya ..........candan bır parca rabbım evlatla ımtıhan eymesın kımseyı...........guç kuvvet versın bıze ınş canım........oksıjen cok az alıyolar sanırım keserler yavas yavas .........

Çok geçmiş olsun canım. Bu kadar sıkı tutmalarının bir nedeni vardır mutlaka, bebek hareketlenmesin diye omurilik sıvısı alınırken sinirlere çok yaklaşıldığından olabilir belki. Canım Ufukcuğum çok acı çekmiştir mutlaka ama faydası olsun yeter ki. Bir an önce bir teşhis konularak tedavisine erkenden başlanır inşallah.

canım benimçok geçmiş olsun ufuğumuz inşallah sonuçları çıakr tedavileri o şekilde başlar seninde için rahatlamış olur ...

selam arkadaşlar,
sürekli hastane ev arasında gdip gelmekten fırsat bulup yazamadım berrağımın durumu gayety iyiye gitmeye başladı şükürler olsun bugün doktoru herşeyin yolunda olduğunu aksi bir durum gelişmez ise 10 gün sonra taburcu olabileceğini söyledi 25 gün geçti ama o 10 nasıl geçicek bilemiyorum çok heyecanlıyım yavruma kavuşacağım için Allah hepimizin yavrusuna böyle sıkıntılar yaşatmasın hepimizin yavrusunu yanından ayırmasın .
haftaya dışardan rop muaynesi için dr gelicekmiş inşallah onlardanda bişey çıkmaz sağlıla evine getirriz yavruşumu mehtapcığım sen berkayın rop muaynesi nerede yaptırmıştın ...

selam arkadaşlar,
sürekli hastane ev arasında gdip gelmekten fırsat bulup yazamadım berrağımın durumu gayety iyiye gitmeye başladı şükürler olsun bugün doktoru herşeyin yolunda olduğunu aksi bir durum gelişmez ise 10 gün sonra taburcu olabileceğini söyledi 25 gün geçti ama o 10 nasıl geçicek bilemiyorum çok heyecanlıyım yavruma kavuşacağım için Allah hepimizin yavrusuna böyle sıkıntılar yaşatmasın hepimizin yavrusunu yanından ayırmasın .
haftaya dışardan rop muaynesi için dr gelicekmiş inşallah onlardanda bişey çıkmaz sağlıla evine getirriz yavruşumu mehtapcığım sen berkayın rop muaynesi nerede yaptırmıştın ...
inşallah 10 güne bile kalmadan evine gelir berrakçık canım. sanada sabır diliyorum
canım ebrızım ınşş ya herkesoın bebegı ccok ıyı ols..........ben hergun gorebılıyorum ıceru gırebılıyorum ama dokunamadım daha..........su an ıyıler cok sukur ıkı gun once yıne kan ısınlattık hepsıne..........bugun artık ıkı saatte bır beslenmeye gecmısler ............evlat cok zor ya ..........candan bır parca rabbım evlatla ımtıhan eymesın kımseyı...........guç kuvvet versın bıze ınş canım........oksıjen cok az alıyolar sanırım keserler yavas yavas .........
ay mninik kuzular afferin onlara güçlü pıtırcıklar allah yardımcınız olsun canım

selam arkadaşlar,

Canım inşallah sağlıkla alıp evine getireceksin Berrakcığımızı. Güçlü kızımız hayat savaşını kazandı çok şükür. Çok zor beklemek ama hazırlıklarını yapmaya, eksiklerini tamamlamaya bak bu arada. Eve geldiğinde dışarıya çıkacak fırsat bulamayacaksın çünkü.

Berkay 52 gün küvezde kaldı. Yoğun bakımda olduğu süre boyunca 2 defa ambulansla ÇAPA'ya götürdük. Orada ROP kontrollerini yapan Bilgen Hn. vardı. Taburcu olduktan sonra da 40. haftasını tamamlayana kadar evden 3 defa yine Bilgen Hn'a götürdük. İlk kontrollerinde Rop tespit edilmişti fakat daha sonra geriledi. 40. haftasını tamamladığında son kontrolünde doktor gözlerini iyi buldu. Her bebeğe önerilen 1 yaş kontrolünü söyledi. İnşallah sizin muayeneleriniz de güzel geçer canım.

selam arkadaşlar,

canım gözünaydın...çok sevindim..inşallah 10 güne kalmaz kollarında olur..
mehtap'ın dediği gibi eksik olan işlerini yap..
walla evden çıkamazsın , ben 5 ay geçti halen çıkamıyorum dışarıya....

mecbue annesinden dolayı griremiyor herhalde...

Canım inşallah sağlıkla alıp evine getireceksin Berrakcığımızı. Güçlü kızımız hayat savaşını kazandı çok şükür. Çok zor beklemek ama hazırlıklarını yapmaya, eksiklerini tamamlamaya bak bu arada. Eve geldiğinde dışarıya çıkacak fırsat bulamayacaksın çünkü.

Berkay 52 gün küvezde kaldı. Yoğun bakımda olduğu süre boyunca 2 defa ambulansla ÇAPA'ya götürdük. Orada ROP kontrollerini yapan Bilgen Hn. vardı. Taburcu olduktan sonra da 40. haftasını tamamlayana kadar evden 3 defa yine Bilgen Hn'a götürdük. İlk kontrollerinde Rop tespit edilmişti fakat daha sonra geriledi. 40. haftasını tamamladığında son kontrolünde doktor gözlerini iyi buldu. Her bebeğe önerilen 1 yaş kontrolünü söyledi. İnşallah sizin muayeneleriniz de güzel geçer canım.

evet cnm yavrum sizlerin ve herkesin duası ile yaşam mücadelsini kazandı..dr küvezden çıkmazsa iyi olur dedi dışardan ist.retina merkezinden dr geliyormuş prof.hakan bey ona muayne ettireceğiz yarın 34.haftaya girecek 36.haftasında taburcu olur diye söyledi 35.haftasında rot mauynesi yaptırcaklar heyecandan ne eksiği var bebğin onları bile toparlayamaıyorum yarından itibaren hazırlıklarına başlayayım saol cnm

canım gözünaydın...çok sevindim..inşallah 10 güne kalmaz kollarında olur..
mehtap'ın dediği gibi eksik olan işlerini yap..
walla evden çıkamazsın , ben 5 ay geçti halen çıkamıyorum dışarıya....

mecbue annesinden dolayı griremiyor herhalde...

saol canım benim inşallah 10 günde su gibi geçip gider....heyecandan hazırlığa nerden başayacağımı bilemiyorum zaten yavrucak erken geldi hiç bişeyi yok hazırlıksız yakalamıştı yarından itiberen lsitelerimi hazırlayayım en kısa zamanda alışverişe gideyim bebişim gelince bi yere kımıldayamayacağız anlaşılan:)))))))

canım büyük geçmiş olsun...
Allah güzel gönlüne göre versin..
meleğini benim yerime öpermisin...
sonucu bizde haber ver canım...
cok sag ol canim iyi dileklerin icin sende atayi op yerie sonucu size de bildirecem tabiki sizsiz olurmu artikopuyorumnanaktan

Çok geçmiş olsun canım. Bu kadar sıkı tutmalarının bir nedeni vardır mutlaka, bebek hareketlenmesin diye omurilik sıvısı alınırken sinirlere çok yaklaşıldığından olabilir belki. Canım Ufukcuğum çok acı çekmiştir mutlaka ama faydası olsun yeter ki. Bir an önce bir teşhis konularak tedavisine erkenden başlanır inşallah.

evet mehtapcim aynen dedigin gibi siki tutmalari ondan ama yinede onu oyle gorunce cok acidimicim yandi berkayi opuyorumopuyorumnanaktan

canım benimçok geçmiş olsun ufuğumuz inşallah sonuçları çıakr tedavileri o şekilde başlar seninde için rahatlamış olur ...
canim benim cok tesekkur ederim berrak prensesimize de cok sevindim insallah 10 gun icinde saglikli bir sekilde kollarina alirsin yavrunu bu arada resmi yokmu berrakcigimizin?onu mis kokusunu icime cekiyorum (daha cok kucuk opemiyor)opuyorumnanaktan

Bütün bebişler annelerinin kollarında olsun hiç bir bebiş erkenden çıkıp gelip hem kendilerine hem annelerine zor günler yaşatmasın iyileşmeyi bekleyen bütün kuzular iyileşsin bütün annelerin yüzü gülsün bakıcılarada bebeklerimize iyi ilgi ve alaka verecek yüreklerine sıcacık ışık konsun. Hepinize iyi yıllar

Bütün bebişler annelerinin kollarında olsun hiç bir bebiş erkenden çıkıp gelip hem kendilerine hem annelerine zor günler yaşatmasın iyileşmeyi bekleyen bütün kuzular iyileşsin bütün annelerin yüzü gülsün bakıcılarada bebeklerimize iyi ilgi ve alaka verecek yüreklerine sıcacık ışık konsun. Hepinize iyi yıllar

canım benim güzel dileklerin için tşkler inşallah hepimiizn bebişleri hiç kucakalrımızdan ayrılmazlar hepinize iyi seneler berilciği benim için koklarmısın

canim benim cok tesekkur ederim berrak prensesimize de cok sevindim insallah 10 gun icinde saglikli bir sekilde kollarina alirsin yavrunu bu arada resmi yokmu berrakcigimizin?onu mis kokusunu icime cekiyorum (daha cok kucuk opemiyor)opuyorumnanaktan

canım benim tşk ederim inşallaho gün yavrumu alır ve birdaha bırakmam sende ufuğa benim için sarıl resmi var da canım burdan eklemeyi bilmiyorum burda daha acemiyim:))) öğrendiğimde eklerim hem şimdiki fotoları hep çıplak sonra ilerdebaşına dert olmasın teyzesi çıplak poz vermişsin diye:))))))
nice senelere cnm

Back
X