Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Hepinize iyi senler arkadaşlar 2010 senesi hepimiz için sağlıklı,mutlu ,paralı ve bebişlerimiz ile güzel geçsin

herkeze iyi senelerr 2009 benim icvin kabus gibi bir seneydi umarim 2010 cok guzel seyleri beraberinde getitrir kuvezde bebislerini bekleyen anneler 2010 da bebislerine kavussunar ve saglik problemleri olan bebislerimiz de sagliklarina kavussunlar durumu iyi giden premature bebeklerimizin daha da iyi olmasini yuce rabbimden diliyorum bu yeni senede

bütün bebeişlerimiz iyileşmiş diş bekleyen kuzularımızın inci gibi dişleri , yeni mamalara alışmaya çalışan bebişlerimizin iştahu ufuk ve beril içinde yeni umut ışıkları yanmış olsun istiyorum

herkese merhaba...
kızlar benim de 31 haftasında gelen prematüre kızım var... şu an 6 aylık... ve gözlerinde 10 derece kayma var... dr katarakt falan yok dedi ama tıp fakültesinde rontgen çektirmem gerekiyormuş... uyutacaklarmış kızımı... hiç böyle rontgen çektiren var mı... sonuç nasıl çıktı çok merak ediyorum...

yeni yılda tüm bebeklere annelerineee bol sağlık umut güç ve mutluluk gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz sevinçli haberlerde buluşalımmmmmmmmmmmmm banada yeni bebekkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

yeni yılda tüm bebeklere annelerineee bol sağlık umut güç ve mutluluk gelsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepimiz sevinçli haberlerde buluşalımmmmmmmmmmmmm banada yeni bebekkkkkkkkkkkkkkkaydirigubbakcemile3

ne yeni bebekmiiiii :1shok: :1shok: :1shok:
isiyorsan inşallahhhhhhh yumycim :emir_bebek:

slm kızlarr beni özledinizmi eşim ani bi kararla laptopu satıp masa üstü pc aldı onuda yeni dün gece kurdu geçmişi zamanım olunca okuyacam mehtapcım özelden msjını aldım ama zamanım olmadığı için yazamadım herkesi öpüyorum e meleklerinizide benim için kocaman öpün

herkes ıyı ınş yenı bebek ısteyenler var ınş bu yıl herkes ıçın guzel olur.............

slm kızlarr beni özledinizmi eşim ani bi kararla laptopu satıp masa üstü pc aldı onuda yeni dün gece kurdu geçmişi zamanım olunca okuyacam mehtapcım özelden msjını aldım ama zamanım olmadığı için yazamadım herkesi öpüyorum e meleklerinizide benim için kocaman öpün

Özlemez olur muyuz? Ecrin nasıl? Neler yapıyor? Yoruyor mu seni? Haberlerini bekliyoruz. Sevgiler..

Hayırlısıyla zamanında gelsin inşallah yumycim..

kim o yeni bebek isteyn:emir_bebek:ben bebek yapmayada korkuyorum işin kötüsü tekraralama riskim çok yüksek ama isteyenlere ALLAH sağlıklı sıhhatli 40 haftasını tamamlamış bi bebek nasip eder inş bu senenin bebeklerimiz için sorunsuz hastalıksız bi sene olmasını diliyorum onlara çok hareket ve bol yaramazlık diliyorum özellikle berile ve ufuğa annelerini çok yorup koşturmalarını bütün kalbimle diliyor onlar ve herbirinizin bebekleri için hergün rabbime dua ediyorum sizleri ve bebeklerinizi çok öpüyorum

Arkadaşlar facebookta "erken doğan bebekler ve yakınları" diye bir grup açmıştım burada da sizinle paylaşmak için başlık açmıştım ama bulamıyorum. KK yönetim kaldırmış olabilir mi acaba???

sabah o topıgı gormuştum kaldırılmış veya tasınmış olabılır bı sor ıstersenn

kim o yeni bebek isteyn:emir_bebek:ben bebek yapmayada korkuyorum işin kötüsü tekraralama riskim çok yüksek ama isteyenlere ALLAH sağlıklı sıhhatli 40 haftasını tamamlamış bi bebek nasip eder inş bu senenin bebeklerimiz için sorunsuz hastalıksız bi sene olmasını diliyorum onlara çok hareket ve bol yaramazlık diliyorum özellikle berile ve ufuğa annelerini çok yorup koşturmalarını bütün kalbimle diliyor onlar ve herbirinizin bebekleri için hergün rabbime dua ediyorum sizleri ve bebeklerinizi çok öpüyorum

Mutlaka çok zor ama keşke benim şansım olsaydı bunu her tür zorluğuna katlanıp tekrar yaşamayı çok isterdim. Çok üzülüyorum Berilin hayatta bir kardeşinin olamıyacak olmasına

Mutlaka çok zor ama keşke benim şansım olsaydı bunu her tür zorluğuna katlanıp tekrar yaşamayı çok isterdim. Çok üzülüyorum Berilin hayatta bir kardeşinin olamıyacak olmasına

Canım sabah Berilin videosunu gördüm. Ama çok güzel komutlarını dinliyor. Yani hiçbir problemi yok gibi videoda.

öyle gibiydi ama her şeyimiz geri kaldı 4.5 aylık hali orada daha

Bende Berkayın şarkısına bayıldım bıcırığım çok şeker maşallah

meerhaba kızlar benim oğlumda prematüre doğdu.kilosu 780gram miniminnacık bir bebekti.şuanda 5 yaşında anasınıfına gidiyor.çok aksilikler yaşadık ama atlattık .hiçbir sorunumuz yok kilo dışında allah hepimizin mucizelerini korusun sevgiler:)

meerhaba kızlar benim oğlumda prematüre doğdu.kilosu 780gram miniminnacık bir bebekti.şuanda 5 yaşında anasınıfına gidiyor.çok aksilikler yaşadık ama atlattık .hiçbir sorunumuz yok kilo dışında allah hepimizin mucizelerini korusun sevgiler:)

çok teşekkürler umut verdiğin için canım. Bizlerde günün birinde böyle minik yavrularımızın iyilik haberlerini verebiliriz inşallah.

fecbooktu kaydım var ama pek kullanmayı bilmiyorum nasıl bulucam bu topiği

Back
X