Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ne güzel olmuş burası yumy teşekkürler canım arkadaşım burda dilediğimiz tüm dileklerimiz yerine gelsin kızlarımızın oğullarımızın gençlik evlilik dedikodularını yaptığımız bir topik kurarız inşallah

yumuyyyyyyyyyyyyy süpersin arkadaşım çok iyi oolmuş
önce küvezde bebeklerini bekleyen bütün anneler kuzularına sağlıkla kavuşsun biran önce...
burdaki arkadaşlarımın duaları kabul olur inşallah en kısa zamanda...
benimde oğlum inşallah en kısa zamanda yaşıtlarını yakalar
ve sağlıklı, huzurlu ve mutlu olur inşallah......

kimsenin melegi vaktinden once gelmesin dogar dogmaz annesinin koynuna gelsin bi de keske kızım emebilseydi bazen keyif yapıyor gogsumde benden mutlusu olmuyo ama topu topu 5 dakika

evet ececim keşke benim oğlumda emebilseydi......
o güzel duyguyu tadabilseydim , tadabilseydikk

bende unutmak istiyorum yaşadıklarımı acaba bişey olurmu diye yaşamak istemiyorum

canım ne yaptın yaaa..nur birazdaha yayamaz olursa annesi kafayı yerakannehirakannehirkaydirigubbakcemile3aman sağlıklı olsunlarda şımarık olsunlar..derin nasıl canım öpüyorum onu..oda çok yaramaz olsun annesini peşinden koşturtsunopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

iyi ozaman sen basla benim hikayemi okumussundur herhaldekaydirigubbakcemile5

ben sana senin topicinde anlatırım ohoooo bende kendi çapımda yaşadım bişeyler kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim kızım öksürüyo diyer bebişlerin bu kışı hastalıksız geçirmelerini diliyorum benim kızımında hemen iyileşmesini diliyorum

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pırt pırtsız bolsütlü sağlıklı bol uykulu yayamazlıksız haftalat geçirmek dileğiyle...
derine bakıcı berile annesiyle çok vakit arzuya enerji diğer tüm bebeklere sağlık huzur ve annelerine güç diliyoruuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmm
hepinize sevgileropuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
saol dilekleri için yumy
bende gripsiz günler diliyorum.......
walla arkadaşlar eşim grip aşısı olmayacaktı
enfneksiyoncu arkadaşıyla konuşunca oda olmaya karar verdi...
hastaneden bebeğimize grip getirmek istemiyor.
bugün olacak..
inşallah bir yan etkisi olmaz.......

nınımın aşısı iyi olsun eusge nin bebeği çabucak iyi olsunnnnnnnnnnn..bütün bebişlerin koşturan anneleri daha az yorularak haftayı tamamlasınnnnzemuszemus

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:allahım hepimize hayırlı kapılar aç lütfn hepimiz ve bebeklerimiz iyi olsun

aminnnnnn inşallah kuvözdeki tüm bebişler iyileşsin anneleri o camların arkasından sevmesin benim kızım ve tüm şifa bekleyen bebişler iyileşsin derinim emin ellerde büyüsün sevgiyle şevkatle nur cuk annesiyle hep oyunlar oynasın bebişlerimizin hepsi kocaman olsun bol iştahlı olsun

slm anneler herkeze bundan sonra saglikli bir hayat diliyorum benim oglumda oksuruyor hemde cok kotu

Back
X