Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
kızımın öksürüyü çabuk geçsin iştahı yerine tekrar gelsin bütün kuzucuklar hasta olmadan kışı atlatsın

evet ya
kuzularımız aslaa hasta olmasınlarrrrrrrrrrrr,
hele şu gribin kol gezdiği günlerde

yepyeniiiiiiii az gazlı bolsütlü mamalıııııııııııı yayamazlıklı bir güne hoşşşşşşşşgellllldinnizzzzzzz...herşey gönlümüzce olsun kızlarrrrrrrrrrrr hepinize sevgiler ve kucaklar gönderiyorummmmmmmmm

günaydın arkadaşlar
herkese güzel ve huzurlu hafta diliyorum bende......
evet bol sütlü günlerimiz olsun lütfennnnnnnnnnnnnnn
hemde dolu dolu olsun memişlerrrrrrrrrrrr

evetttttt sütlü olsa keşke şu hastalıkları bebişlerimiz çabuk atlatabilsin diye şifa olsun

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktana.s.:Saruboceq::1hug:
günaydın arkadaşlar
herkese güzel ve huzurlu hafta diliyorum bende......
evet bol sütlü günlerimiz olsun lütfennnnnnnnnnnnnnn
hemde dolu dolu olsun memişlerrrrrrrrrrrr

ya kızlar bişey diyeceğim
ben 3 ay boyunca emzirme sütyeni takmadım
yani hiç sütyen takmadım takınca göğüslerim acıyor..
geçenlerde 3 gün taktım sütüm azaldı wallla
inanmayacaksınız SÜTÜM AZALDI....
bende artık takmıyorum..
böyle bişey başınıza geldimi ????????????

valla hiiçbişeyi ne kafana nede baişka yerine tak bence mutlu ol bebeğinle olmanın keyfini sür sevgiler sana ve bebeğine çok tatlısın yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

ya kızlar bişey diyeceğim
ben 3 ay boyunca emzirme sütyeni takmadım
yani hiç sütyen takmadım takınca göğüslerim acıyor..
geçenlerde 3 gün taktım sütüm azaldı wallla
inanmayacaksınız SÜTÜM AZALDI....
bende artık takmıyorum..
böyle bişey başınıza geldimi ????????????

süt var diyedir canım rahata alıştı beden tabi boş ver evdesin takmasan ne olur

valla hiiçbişeyi ne kafana nede baişka yerine tak bence mutlu ol bebeğinle olmanın keyfini sür sevgiler sana ve bebeğine çok tatlısın yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:

çok hotu bu gerçekten hiçbişeyi takmamak lazımkaydirigubbakcemile5

ayy malesef benim sütüm bitti kızlar kendi emmiyo kızım sağıyodum sürekli ama bitti artık çok üzülüyorum ama eldende bişey gelmiyo kendi emse dahada çoğalacak ama malesef sütü olan arkadaşların mümkünse bi sene hiç bitmemesini diliyorumopuyorumnanaktan

canlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr bol sütlü vicdanlı dadılı anneyle bol vakitliiii gazsızzzzzzzzzzz sütlü iştahlııııııııı günler dilğiyleeeeeeeeeeeee güçlü kuvvetli annişlerrrrrrrrrrrr olmak için daha fazla mutlu olalımmmmmmmmm bugün inşallahhhhh

hepinizi dualarına amin diyerek yineliyorum kızımın burun tıkanıklığı geçsin iyileşsin istiyorum

mecbue ciiimm süt biter sevgi bitmez hayat devam ederrrrr bebişinle mutlu bol iştahlı günler diliyorum sanakaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktancokacimcoook

canım beril cimmm hımpıklar senden biran önce uzaklaşsınnnnopuyorumnanaktan

İnşallah Berkay'ımın gaz sancıları biter, zamanında döner, emekler, yürür, koşar, okula gider, iyi bir işi ve iyi bir eşi olur, çocukları, torunları olur, herşeyden önemlisi inşallah hep sağlıklı olur. Tabi bütün bunları hepimizin çocukları için diliyorum.

Burada oluşturulan sinerji sayesinde midir nedendir bilemiyorum ama Berkay'ımın 2 gecedir gaz sancıları olmuyor. Maşallah...:nazar: Ciddi ciddi Kabala felsefesine inanmaya başladım.

aman çok sevindim allahım nazar deymesin bütün bebekler anneleri iyi hatta dahada iyi olsuunnnnn kaydirigubbakcemile2:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yumyyyyyyyy sende çok talısın canım kaydirigubbakcemile5

ebrizim walla evdeyim takmıyorum
napimm sarkarsa sarksın memişler akannehir

ayy malesef benim sütüm bitti kızlar kendi emmiyo kızım sağıyodum sürekli ama bitti artık çok üzülüyorum ama eldende bişey gelmiyo kendi emse dahada çoğalacak ama malesef sütü olan arkadaşların mümkünse bi sene hiç bitmemesini diliyorumopuyorumnanaktan

canım üzülme bu sana a.s.

bu arada kaç ay sağabildin ?????

allahım kızlara bebişler bol sütttttttttttt az gazzzzzzzzzzzzzz banada dadııııııııı lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
berile de sağlıkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

Back
X