slm anneler herkeze bundan sonra saglikli bir hayat diliyorum benim oglumda oksuruyor hemde cok kotu
geçmiş olsun canıma.s.eski sağlığına biran önce kavuşur inşallah minnoşum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm anneler herkeze bundan sonra saglikli bir hayat diliyorum benim oglumda oksuruyor hemde cok kotu
günaydın arkadaşlar
herkese güzel ve huzurlu hafta diliyorum bende......
evet bol sütlü günlerimiz olsun lütfennnnnnnnnnnnnnn
hemde dolu dolu olsun memişlerrrrrrrrrrrr
ya kızlar bişey diyeceğim
ben 3 ay boyunca emzirme sütyeni takmadım
yani hiç sütyen takmadım takınca göğüslerim acıyor..
geçenlerde 3 gün taktım sütüm azaldı wallla
inanmayacaksınız SÜTÜM AZALDI....
bende artık takmıyorum..
böyle bişey başınıza geldimi ????????????
valla hiiçbişeyi ne kafana nede baişka yerine tak bence mutlu ol bebeğinle olmanın keyfini sür sevgiler sana ve bebeğine çok tatlısın yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
İnşallah Berkay'ımın gaz sancıları biter, zamanında döner, emekler, yürür, koşar, okula gider, iyi bir işi ve iyi bir eşi olur, çocukları, torunları olur, herşeyden önemlisi inşallah hep sağlıklı olur. Tabi bütün bunları hepimizin çocukları için diliyorum.
valla hiiçbişeyi ne kafana nede baişka yerine tak bence mutlu ol bebeğinle olmanın keyfini sür sevgiler sana ve bebeğine çok tatlısın yaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile3:roflol:
ayy malesef benim sütüm bitti kızlar kendi emmiyo kızım sağıyodum sürekli ama bitti artık çok üzülüyorum ama eldende bişey gelmiyo kendi emse dahada çoğalacak ama malesef sütü olan arkadaşların mümkünse bi sene hiç bitmemesini diliyorumopuyorumnanaktan