Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

evet önemli olanda sevgi zaten napalım benim sütüm bitti ama sütü gelen annelerin sütlerin dahada bol olmasanı diliyorumkaydirigubbakcemile5

nınım canım ben 5 buçuk ay sadece anne sütü verdim anne sütüm azaldı ek gıdaya geçtik zaten sonrada mama çorba püre yoğurt derken iyice bitti şimdi 4 günde bi sağıyorum genede 40 cc geliyo onuda çok severek içiyo ama emmiyo işte mama falanda içiyo ama anne sütünü ayrı bi keyifle içiyo ama oda bitti sizlerinkinin bol bol olmasını diliyorumopuyorumnanaktan

allahım kızlara bebişler bol sütttttttttttt az gazzzzzzzzzzzzzz banada dadııııııııı lütfennnnnnnnnnnnnnnnn
berile de sağlıkkkkkkkkkopuyorumnanaktan

kuzuna vicdanlı işini bilen güvenebileceyin bi dadı diliyorum

bütün bebeklere annelerine güzel huzurlu gazsız bol nefesli ve tatlı rüyalı uykular geceler diliyorummmmmmm

bende kuzularınıza hastalıksız geceler günler diliyorum

bende bu gün minik kuşlarımızın bol iştahlı hiç bir sıkıntısı olmaan neşeyle bir sürü yeni şeyler öğrenebilecekleri gün diliyorum

kızlaaaarrrrrrrrr anneleriiiiiiiiiiiiiiiii güzel huzurlu iştahlı bol sütlüüüüüüüüüüü gazsızzz sağlıklı günler geçirelim hep birlikte berile vakit derine bakıcı diğer tüm bebişlere sağlık ve güzellikler gelsin bugün inşallahhhhhhhhh

bugünüde huzurla sağsalim geçirelim mutlu haberlerle birbirimize destek olalım....herşeyin daha iyi olması dileğiyle

kizlarr canlarim benim kac gundur yazamiyorum
ama iki gun once doktor kontrolunde bebegimin epilepsi hastasi oldugunu ogrendim ve cok uzuldum iyi dusunelim diyoruz ama olmuyorki hep yeni kotulukler ekleniyor

çok geçmiş olsun sorayacım...herşerde bir hayır vardır diye avuttum ben kendimi en zor anlarımda...umarım bebeğin için daha güzel günler kapındadır...umutsuz olma canım...en azından nefesi senin yanında tıp ilerliyor mucizeler de var hayatta...güzel dileyelim güzel olsun

oyle ama hic beklemiyordum sok oldum

ama iki gun once doktor kontrolunde bebegimin epilepsi hastasi oldugunu ogrendim ve cok uzuldum iyi dusunelim diyoruz ama olmuyorki hep yeni kotulukler ekleniyor

geçmiş olsun sorayacım bizler sürekli imtihandayız die düşünüyorum ben artık bir gün gelicek ve bunların hepsi geride kalan kötü bir rüya diyebilicez inşallah

Geçmiş olsun canım. Gerçekten bu durumda iyi düşünebilmek çok zor. Ama biz hep güçlü olmak zorundayız. Ne gibi belirtiler gösteriyor peki bebeğin? İlaç kullanmaya başladınız mı?

hayat devam ettiği sürece hep bir umut vardır yeterki onu küstürmeyelim....hastalıkta yoklukta uzakta olsakta bebeklerimiz için daha da güçlü yaşayacağımız aydınlık günler olsun hepimize kızlarrrr sevgiyle kalınopuyorumnanaktan

surekli kasilmasi vardi ayaklari ikisi birden kasilip yukari kalkiyordu ayni anda kafasini da kaldiriyordu yani hilal seklini aliyordu ve gozleri yukardan asagi dogru kayiyordu ayni zamanda bunu gunde bir kac kez yapiyordu tuhafima gitmisti video ya cekip doktora gostermistim oda eeg istedi sali gunu eeg de cikti epilepsisi evet ilac kullanmaya basladik ama hala sabahlari haifif nobet geciriyor bebegim ilaclardan cok uyuyor yavrum benim mama icin bile kalkmiyor iki hafta sonra eeg tekrarlanacak bakalim hayirlisi doktorum epilepsi beynin mesgul ettigi icin gelismeye firsati olmuyor bebegin dedi onun icin bu epilepsiyi yok etmemiz lazim dedi

canım çok geçmiş olsun inş bunuda atlatır kuzucuk ALLAHIM şifasını versin yavrunun ama herşey ALLAHTAN napalım tıp ilerledi bide erken teşhis ve tanı konulduysa bunuda atlatacak inş onlar inan bana bizden çok daha güçlüler bu sana ve meleyinea.s.

bende dertsiz tasasız hastalıksız gazsız keyifli günler diliyorum küçük kahramanlarımıza ve annelerine

selam bugün giremedim özledim walla sizlerii arkadaşlar :teytey:
mecbue canım bizimde 4 ayımız bitiyor 3 gün sonra
ama sütüm azalıyor
inşallah bende 5 ay sağabilirim..
ama bu gidişle mama takviyesi yapacağım...mirmirmirmir

canım büyük geçmiş olsun bebeğine ve sana
diyecek başka bişey bulamıyorum kelimeler bazen yetersiz kalıyor...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…