Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
ebrucum beril ne kadar guzel allah bagislasin canim benim su anki fizyotrapistim de hep yuzu koyun yatiriyor basinin kaldirmasini sagliyor bide donebilmesi icin ugrasiyor
bu arada bugun mr cektirdik

sabırsızca bir an önce ufakta olsa bi gelişme görmek istiyosun haklı olarak..ama kızımız henüz çok küçük biraz sabırlı olmalısın.bazen aylar alabiliyo küçük bi gelişimi..bazende ummadığın anda birden bire bi gelişim gösterebiliyolar..berilim süprizlerle dolu..biraz annesini bekletiyo sadece..sabır canım inan kızın seni ilerde çok mutlu edicek gelişimiyle..opuyorumnanaktan:lepi:

sorma arzucum kızıyorum kendime sabretmen savaşman gerekiyor desemde sanırım bir şeyleri görmek için sabrım tükenmiş

yok canim haftaa cuma gunu doktorla randevumuz var ozaman hem muayene edecek hemde sonucu verecek
siz nasilsiniz

Bu gün cuma güzel arkadaşlarım benim bol bol dua edip kabul olmasını diliyorum.Hepimizin dertleri son bulsun hiç birimizin bebişi sıkıntı çekmesin ve bütün minikler şifa bulsun kuvözdeki minikler annelerine kavuşsun hamile anne adayları sağlıkla 40. haftada meleklerine kavuşsun inşallah.

amin canım..
hepimize sabır versin rabbim..
özellikle şuan küvezde olan miniklere güççç
annelerine sabırlar diliyorum...
birde fizyoterapiye giden bütün melekler en kısa zamanda
tedaviye cevap versinler inşallah...

kızlar bugün mevlüdümüz vardı nerdeyse 8 ay olcak yeni yaptım ancak :)güzeldi diyerlerine bakamıyorum malesef çok yoğun bu aralar herkesin meleyini öpüyorum bu arada o avatardaki berilmi annesi eyer oysa maşallahhhhhh prensese zamanım olunca son haberleri istiyorum sizden tamammıopuyorumnanaktan

tüm bebekler ve annelerini güzellikler sarsınnnnnnnn güneş gibi doğsun yuvalarına iyi haberler...hastalıklar gitsin sağlıkla koşarak anneleri mutlu etsin bebişler...çalışan annelere daha fazla güç kuvvet versin allah doğru zamanda doğru insanlarla karşılaştırsın...sevgi aramızdan evimizden eksik olmasın ...mutlu ve sağlıklı kalın kızlarrr

yumycim çok güzel şeyler dilemişsin bende bütün anne ve memelklerinin keyifli bi hafta sonu geçirmelerini sağlıklı olmalarını diliyorum bütün bebekler o kadar sağlıklı ve kayifli olsunlar ki annelerini çok çok yorsunlar

birde bakıcımız için hem akıl hem de bana sabır lütfennnnnnnn

Canım günlüğünü takip ediyorum. Pek memnun değilsin sanırım bakıcıdan. Hiçbir zaman bizim gibi olamazlar ama asgari titizliği de göstermesini bekliyorsun doğal olarak. Umarım seni ve Derin'i anlayabilir. Davranışlarını da bu doğrultuda yönlendirir.

sağol mehtap cım ara ara aktarıyorum yaşadıklarımı umarım olumlu şeyler yazmak nasip olur bundan sonra

birde bakıcımız için hem akıl hem de bana sabır lütfennnnnnnn

ALLAH kolaylık versin canım zor helede bizim bebeklerimiz çok özeller onları birine emanet etmek zor tabi ama inş içine sinen biri olur

Berkaycığıma minicik inci gibi bir diş Derinciğimin bakıcısının gözünün perdesinin kalkıp yumy nin kurallarını görebilmesini beril ciğime ve düğer tüm bebeklere şifa diliyorum. Bu hafta hepimizin bebişleri için mucizeler olsun inşallah

kızlar selam..........hep okurdum sızlerı ve dua ederdım...............sımdı bende premature annesı oldum..cok zormuş gercekten üç kızımda kuvezde 29 haftalık dogdular............cok zor gunler beklıyor benı sanırım korku alıyor bazen .........uç haftalık oldular...........makınede degıller beslenıyolar ama dun bı tanesı kan degerlerı duşmuş makıneye baglamışlar.........kan işinlattık goturduk ..........ınş yenıden toprlr cok zor bu bekleyışler..............dua edın ınş..........sızden ogrenecegım cok sey var.......................

Back
X