bana cok farkli birsey soyledi yani simdiye kadar soylenenlerden farkli birsey
bebegimin beynindeki gri hucrelerinde hastalik varmis ve ondan beyni buyumuyormus ve gelismiyormus 4 ay ara ile mr cekilde ve o 4 ay icinde beyni hic buyumemis ayni duruyor
ve bunun nedenini arastirmaya calisiyorlar cunku bunun bir tetikleyicisi varmis bir suru kan filan aldilar ve haftaya sali gunu de omuriliginden sivi alip arastiracaklar doktor hic bir zaman normal bir cocuk olamiyacak dedi birsey beyninin buyumesini ve calismasini engelliyormus
beni baska bir doktora daha yonlendirdi ilerisi icin ufuga ozel bir sandalye veya tekerlikli sandalye ozel yatak filan lazim olacakmis onlari konusacakmisiz
bu gormemesi ve epilepsisi hep ondanmis yani kizlar anliyacaginiz bebegim kesin ozurlu olacakmis
ve bunun erken dogumla hic bir ilgisi yokmus normal zamaninda dahi dogsaymis yine aynisi olacakmis
canım ALLAH sana kolaylık versin zor gerçekten ama inş ilerde tıp dahada ilerlerde ufuk iiçin herşey dahada güzel olur üzme kendine demek bi işe yaramaz biliyorum ama sen her durumda dimdik olki küçük prensin senden kuvvet alsın destek alsın onlar birer melek herbirini görmediyim halde inanın bana çok seviyorum hepsi için rabbim şifa versin bizlerede bol bol sabır ve kuvvet versin