Premature Bebekler Haydi prematüre anneleri şimdi sinerji zamanı

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bu arada sizler yaptırdınızmı bu göz muayenesini yapıldıysa kaçıncı haftanızdı benim bebişim şuan 28 günlük oldu daha 32. haftasında yani ne zaman görüyor bebekler bilgisi olan varmı bizi çok az takip ediyor gözüyle

bu arada sizler yaptırdınızmı bu göz muayenesini yapıldıysa kaçıncı haftanızdı benim bebişim şuan 28 günlük oldu daha 32. haftasında yani ne zaman görüyor bebekler bilgisi olan varmı bizi çok az takip ediyor gözüyle

Canım şu an bebeğin gözle takip etmesi için çok çok erken zaten.
İlk ROP kontrolü bebek doğduktan 28 gün sonra yapılıyor. Yani sizin için tam zamanı.

kzlar bugun goz muayenemz yzpıldı hep ıyı cıkmıştı bugun dr üçündede baslangıç var ama bırı daha sıkıntılı amelıyat gerekebılır dedı ya cok uzuldum ınş gerıler gerıleme olurmu sızce haftaya tekrar bakıcak

cnm benim geçmiş olsun inş geriler ben daha baktırmadım bizimkiler çok küçük doğdu oksijendenmi kaynaklanıyor acaba

kzlar bugun goz muayenemz yzpıldı hep ıyı cıkmıştı bugun dr üçündede baslangıç var ama bırı daha sıkıntılı amelıyat gerekebılır dedı ya cok uzuldum ınş gerıler gerıleme olurmu sızce haftaya tekrar bakıcak

canım ya geçmiş olsun kaçıncı evrede rop çıktı 3.evreye kadar bişey yapmıyorlar 3.evrede lazer 4.evrede ameliyat yapılıyor içini ferah tut bizmkide haftaya belli olucak şuanda kaç haftalık oldular 40.haftaya kadar damar oluşumunu tatmlıyorlarmış hatta bazı bebekelr 42.haftada damar oluşumu bitiyormuş bu sürede kötü damar oluşumu olmazsa kendiliğinden geriliyor ama kötü damarlar çoğunlukta oluyor ise o zaman lazer oluyor.hangi dr geliyor kontrole nereden geliyor

cnm benim geçmiş olsun inş geriler ben daha baktırmadım bizimkiler çok küçük doğdu oksijendenmi kaynaklanıyor acaba

hayır canım oksijen ile çok fazla ilgisi yok erken doğdukları için oluyormuş retina 10.hafta oluşmaya başalyım 40.haftada damar oluşumunu tamamlıyor erken doğdukları için damar oluşumunu tamamlayamıyorlarmış retina duvarı açık olduğu için ya iyi yada kötü damarlar ile tamamlıyormuş detaylı bilgiyi istanbul retina merkezinin internet sitesinden okuyabilirsin
inşalalh çok ileri derece rop çıkmaz geçmiş olsun

ınş kızlar.........normalde üç defa yapılan kontrollerde bısey yoktu bu hafta gelıştı .......ınşş sıkıntı olmaz ya cok sıkıntılar gecırdıler zaten ınş ıyı olur ......dr şule ziylan yedı tepe unıversıtesınde göz dr u.........hastaneye ozel gelıyo........bakalım ınşş ılerlemez ya haftaya bakıcak yenoden .zaten daha yenı toparladılar....ınş sızınkılerde ıyı cıkar hersey yoluna bı gırse

fıstıklar bunlarıda atlatır canım Berildede çıktı böyle bir sonuç ama 42. haftaya kadar düzeldi. İnşallah bıcırıklarda atlatıcaklar bu durumu

Zamanını geçirmeden bence göz dr na muayenelerini yaptır canım

ınş kızlar.........normalde üç defa yapılan kontrollerde bısey yoktu bu hafta gelıştı .......ınşş sıkıntı olmaz ya cok sıkıntılar gecırdıler zaten ınş ıyı olur ......dr şule ziylan yedı tepe unıversıtesınde göz dr u.........hastaneye ozel gelıyo........bakalım ınşş ılerlemez ya haftaya bakıcak yenoden .zaten daha yenı toparladılar....ınş sızınkılerde ıyı cıkar hersey yoluna bı gırse

Geçmiş olsun canım. 1 ve 2. evrede ise genelde geriliyor. İnşallah 3. evreye ilerlemez ama ilerlese bile korkma basit bir lazer ameliyatı ile iyileşme sağlanıyor. Önemli olan 4-5 evrelere geçmemesi ve doktor kontrolünde olması doktor zaten daha ileri evrelere geçişine müsade etmeyecektir. Bebeğin henüz 2. evrede sanırım çünkü 3. evreye geçmiş olsaydı 3 gün içinde ameliyat ederlerdi. İnşallah atlatır miniğimiz.

Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve ıdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Gülencim, Zeynep ve diğer erken doğum tehlikesi yaşayan annelerin yaramazları 40. haftasına kadar sabretsinler.
Berkaycığımda sağlıkla büyüsün.
Amin..

Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve İdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Gülencim, Zeynep ve diğer erken doğum tehlikesi yaşayan annelerin yaramazları 40. haftasına kadar sabretsinler.
Amin..

çok güzel yazmışsın canım..
söyleyecek söz yok...
amin.. amin...

Hayırlı cumalar..
Beril ve Ufuğumuz sağlığında güzel gelişmeler göstersin, Ecrin'imizin kalp muayenesi, Ata'mızın nöroloji muayenesi güzel geçsin, Derincik bakıcısına alışsın, Berrak ve İdil'imiz sağlıklı gelişimine devam etsin. El-muallim, Kornelya, Hiram ve bebekleri küvezde bekleyen bütün annaler sağlıkla bebeklerine kavuşsunlar.
Amin..

İyi dilek ve duaların için çok teşekkür ederim canım. İnşallah bu dileklerimiz en kısa zamanda yerine gelir. BErkaycım da hiç anlamadan rahatsızlık hissetmeden dişlerini çıkartır.

herkese hayırlı cumalar tüm dualarınıza aminnn diyorum bebişimin yapıldı göz muayenesi çok şükür bişey çıkmadı yalnız bi sorum var kızlar bi sonraki muayenesi 1 ay sonra dedi yani her hafta olmayacakmış geç değilmi sizce 1 ay

herkese hayırlı cumalar tüm dualarınıza aminnn diyorum bebişimin yapıldı göz muayenesi çok şükür bişey çıkmadı yalnız bi sorum var kızlar bi sonraki muayenesi 1 ay sonra dedi yani her hafta olmayacakmış geç değilmi sizce 1 ay

Bence de ilk kontrolü yapılan bir bebek için 1 ay ara çok geç canım. Normalde 40. haftasını tamamlayana kadar kontrol altında tutulur ve bebeğin gözleri çok iyi durumdaysa 40. haftayı tamamlayana kadar en fazla 2-3 hafta ara verilir.

Hayırlı cumalar..
Amin..

amin canım, güzel duan için teşekkür ederim... insallah sizde hep güzel gelişmeler yaşarsınız. herkese hayırlı cumalar....
bu arada hiram çok sevindim, güzel haberler getirmişsin. insallah bundan sonra da hep böle iyi haberler alırız senden...

fıstıklar bunlarıda atlatır canım Berildede çıktı böyle bir sonuç ama 42. haftaya kadar düzeldi. İnşallah bıcırıklarda atlatıcaklar bu durumu

Zamanını geçirmeden bence göz dr na muayenelerini yaptır canım
canım benım ınşş ya cok sagol atlatırız ınş
Geçmiş olsun canım. 1 ve 2. evrede ise genelde geriliyor. İnşallah 3. evreye ilerlemez ama ilerlese bile korkma basit bir lazer ameliyatı ile iyileşme sağlanıyor. Önemli olan 4-5 evrelere geçmemesi ve doktor kontrolünde olması doktor zaten daha ileri evrelere geçişine müsade etmeyecektir. Bebeğin henüz 2. evrede sanırım çünkü 3. evreye geçmiş olsaydı 3 gün içinde ameliyat ederlerdi. İnşallah atlatır miniğimiz.
gercekten rahatladım azcık valla cok uzuldunm dunden berı sutum yok denecek kadar azaldı hatta yok gıbı onada uzuldum...........ınş sıkıntısız atlatırız

Hayırlı cumalar..
Amin..
amın canlarım rahatladım bırazda olsa ama dr şak dıye öle bı söledıkı rabbım bu dr lara akıul vıcdan versın cok kotu konuşsuyılar ınş hersey ıyı olur opt sızlerı ...........bebışlerınız cok ıyı olsun kızlar hıramın benım kornellanında bebeklerı cıksın kucaklarımıza gelsın ınşş kısa zamanda saglıkla:Saruboceq:

tüm bebebklere ve annelerine sağlık huzur ve mutluluk güç kuvvet versin yüce allah...sevgi hepimizi sarsın kötülükler bizden uzak olsun ve kısa zamanda hepimiz birbirimizle tanışabilelim...

derin bakıcısıyla mutlu olsun zarar göemesin beril ufuk ve diğer bebekler sağlığına kavuşsun anneleri mutlu olsunnnnnnnnn

herkese keyifli hafta sonları diliyorum kızlar herbiriniz cidden çok güzel dua ve dileklerde bulunmuşsunuz hepinizin dua ve dileklerine tüm kalbimle katılıyorum herbirinizin meleklerini kocaman öpüyorum

canım benım ınşş ya cok sagol atlatırız ınş

gercekten rahatladım azcık valla cok uzuldunm dunden berı sutum yok denecek kadar azaldı hatta yok gıbı onada uzuldum...........ınş sıkıntısız atlatırız

amın canlarım rahatladım bırazda olsa ama dr şak dıye öle bı söledıkı rabbım bu dr lara akıul vıcdan versın cok kotu konuşsuyılar ınş hersey ıyı olur opt sızlerı ...........bebışlerınız cok ıyı olsun kızlar hıramın benım kornellanında bebeklerı cıksın kucaklarımıza gelsın ınşş kısa zamanda saglıkla:Saruboceq:

muallimcim üzülme lütfen bak sütün azalmış bebişlerin sana ihtiyacı var hem daha bişi yokki inş düzelecek üçüde annesi biz senden moral buluyoruz güzel haberlerini bekliyoruz cnm ela dila ve sedayı kocaman öpüyoruz:1hug:

mehtap
cok tesekkur ederız bızlerıde unutmamışsın allah razı olsun ınsallah beklıyoruz daha agrıyla sancıyla
Rabbım ınsallah hepımızın evlatlarına saglık sıhhat hayırlı omurler guzel yazılar yazsın inşallah

Back
X