Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
buda yeni aldigim elbisem birdaha giymicem böyle kollarim falan cok tombis cikmis
elbisenin kendisi cok hos ama yakisana...... zayiflayinca giyerim artik )
ahanda zayiflayinca böle giyinicemmm
bi zayiflasakkkkkkkkk
Anacım size yaranılmaz valla mangal başı resim ekleyeyimde görün gününüzü .
Fotoyu eklerken dedim ama iyikide yemeksiz resim diye yorumlar gelir diye onlar bzizim değil yan tarafımızda başka bir aile vardı onların şekerlerrrrr .
Canan çok hoşmuş canım elbisen bir de ön profilden alsaydık resmi de daha anlaşılır olsaydı .Duruş açısından Sibel haklı ne yazıkki bu elbiseler gıcık bir şekilde kilolu gösteriyor .Ayakkabıların benimde çooook hoşuma gitti.Benden tavsiye saç rengini acilen değiştir bu renk pek gitmedi sana .
canan sen bıdaha gıyme o elbıseyı cok sısman olmusun anaannem gıbı cıkmısın -tatlicadiarzu-ığğğğ ığrenc otesııı:1closedeyes:sen bana yolla ben gıyemm onuuusositosositoayakkabılarıda yolla ama
ska bı yanada elbıse cok guzel aslında keske bıraz daha kısa modelını secseydın onlar bıraz daha sık duruo ayrıca bu elbıseyı cayla sıkel bılem gıyse sısman cıkar neyın var ayoolll fıstık gıbı hatunsun
cimcimeelbisende ayakkabılarında çok şık gerçekten
ama bncede saç rengini değiştir artık
güzel bi kadınsın ama önceki saçlarınla çok daha güzeldin bence.
saolun kizlar
saclarimi tamamen kuaför hatasi
güvenerek yaptirdim ne hale geldiler kahverengi yada baska bi ton düsünüyorum bir iki hafta icinde mutlaka yaptiricam delikafadulden
muhteşemsin canan tek kelimeyle elbisende harika o gladyatör deniliyor sanırım ayakkabının modeline giymek için güzel ayak gerek anacım senin neren kötü ki kolların falanda şişman değil her şeyinle güzelsin bende bugün 1 kilo daha verdiğimi öğrendim moralim çoook yerinde..
anam bizim hatunların hiç biri doğurmuş gibi görünmüyoki maşallah kızlar hepinize
canancım elbise gerçekten çok hoş ve yakışmışta,ama bencde biraz daha kısa olabilirdi.olmazsa kestirirsin etekten brzhihoyyyt