haydin kızlar sohbete gelin en geyik olanından

burdayım kızlarrrrrrr geldimm ve sizi çok özledimmmm ayy kızlar pazar gecesi geldim ama benim kociş pc yi bozmuşş ve çöktü bugün yapıldı hemen girdim bakıyorum da topiğim ben yokkken çokk sessiz kalmışş:gitme:

kızlarrrrrrrrrrrr hadin gelin yahuuu iki lafın belini kıralım
kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrr sonunda bihter layını buldu kaydirigubbakcemile3 çok mutluyumm çokkkkkaydirigubbakcemile2

annammm kim gelmiş gözlerim pc de kaldı vallakaydirigubbakcemile3bacımm nerdesin gııııııııııı
az daha gelmesen çatlıyodum heeeeeeeeeee
nasılsın,nasıl geçti tatilin canımm

annammm kim gelmiş gözlerim pc de kaldı vallakaydirigubbakcemile3bacımm nerdesin gııııııııııı
az daha gelmesen çatlıyodum heeeeeeeeeee
nasılsın,nasıl geçti tatilin canımm

cnm benimm benimde kaldı pcde gözüm ama maalesef çöktüğü için giremedim sonunda format attırdımda kavuştum sizlerekaydirigubbakcemile3tatilim güzeldi cnm eşim yoktu ama yanımda ailemle gittim eğlendim ama bi tarafım eksikti yaff ayy bide çokk yandım yaaa soyuk soyuk oldu her yanımmm ıstakoz kibim oldumm valla:1: bu hafta sonuda kocişimle gideyooozzz inşallahhh pazar çıkıcaz 4 gün yokuzzz cnm yine özleycem sizi kaydirigubbakcemile2

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yinemi yoksunuzzzzzzzzzzzzbayanssulusmile

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızıyorumm ama gelin hadi yaaww kwndim çalıyom kendim oynuyommmmmmmmmmmmmm:olmaz:

merhaba arkadaslar yeni üyeyim bugün üye oldum:)
27 Yasindayim 3 cocuk annesiyim keyifli paylasimlar da bulunuruz ins.

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese ama kimse yokkkkkkkkkkkkkkkkkkohaoldumsmile

kızlar ben geldimmmmmm sonunda kavuştum tümeden sizlerre kocişle tatilimizde bitti ve burdayım artıkın fırsat buldukça hep buralardayımm görüşürük bol bollkaydirigubbakcemile2

merhaba arkadaslar yeni üyeyim bugün üye oldum:)
27 Yasindayim 3 cocuk annesiyim keyifli paylasimlar da bulunuruz ins.

hoşgeldin bacımm inşallahhh keyifli keyifli paylaşacazzz herbişeymizi evlatlarını allah bağışlasın allah olmayanlarada versin :Saruboceq:Şeniz

offf kızlarr ben gelmiyom diye kimseler gelmemiş buraya yawww ben işe başladım pek fırsat bulamıyorumm canlarımmm ama sizi geyik sohbetimizden alıkoyan neyyyysempatiksalakcinni

kızlarrrrr bakın topiğime kimsecikler gelmeyoo geleyom gideyom tık yok anamm gelin acık şenlensinn topikimizz yaaa:gitme:

Back
X