Hayellerim Suya Düştü

gelsinartik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
17
0
16
Almanya
Kızlar normalde yazmıştım daha onceden yarın test gunum.transferimin 12.gunundeyim ve dunden başlayan pembe lekelenmen bugün tam bir kan kırmızı renk oldu ve içimden kan topaciklari çıkıyor.Artik hayrllerim suya düştü.iki tane embriyo koymuslardi ve eminim ikiside beni terk etti.bu çok kötü bir duygu ama Allahtan gelene isyan edemem.Suan çok büyük bir bosluktayim.bebegi olan kadınlara hep imrenerek baktım.Belki tup bebekle benimde olur dedim ama Rabbim onda bile kısmet etmedi.Dilerim dileyen,isteyen her kadina cok bekletmeden bebegini bagislar saglikli,sihhatli olarak AMIN.

çok üzüldümm doktorunla görüşmedin mi ??? hamielik hiç mi oluşmadı düşük mü yapıyorsunn ?? bi sorsaydın tahlil yaptırsaydın...
rabbim gücünü sabrını arttırsınnn

Konustum Eger birden kan gelmezse cok onemli bir Sorun yok dedi.hem Ben yarin yinede emin olmak icin kan testi yaptiricam.isallah bir mucize olur ve Ben yanilmis olurumda sonuc Pozitif cikar.Sonucu tam gormeden hala bir Ummut tasiyorum kalbimde.Sonucta RAbbim sonsuz rahmet ve bereket sahibi.

benimde 8. günü leke geldi 9. günü adet oldum malesef:( kan testi yaptırdık negatif...
bi agız tadıyla gebelik testi yapamadım gitti:) 12. gün kan testi ile ögrenmek isterdim sonucu adetle ögrenmek daha üzdü nedense:(
ama yinede umudunu yitirme böle olupta hamile olanlarda var..
bu ay ikinci denemeyi yapcaz rabbimden umut kesilmez üzülme olmazsa bidaha denersin

Son düzenleme:
Ben ancak eylulde baslayabilirim ikinciye.Almanyada yasiyorum burdaki kanunlara Gore 25 yasindan kucuksen kendi cebinden Ödemen lazim butun masraflari.bende 24 yasindayim ilk denemeyi kendimiz cebimizden odedik.iki ay sonra Ben 25 e girmis olucam ve devlet masraflari yari yariya karsiliyacak.yoksa ikinciyi Bende hemen yaptirmak isterdimama imkanlar Buna elverisli deyil suan.ilkinde dondurmayla beraber yerlestirmek tam 4bin Euroya yakin tuttu.artik bekleme zamani benim icin.ALlah senin yuzunu guldursun bu ay da Canim.

Ben ancak eylulde baslayabilirim ikinciye.Almanyada yasiyorum burdaki kanunlara Gore 25 yasindan kucuksen kendi cebinden Ödemen lazim butun masraflari.bende 24 yasindayim ilk denemeyi kendimiz cebimizden odedik.iki ay sonra Ben 25 e girmis olucam ve devlet masraflari yari yariya karsiliyacak.yoksa ikinciyi Bende hemen yaptirmak isterdimama imkanlar Buna elverisli deyil suan.ilkinde dondurmayla beraber yerlestirmek tam 4bin Euroya yakin tuttu.artik bekleme zamani benim icin.ALlah senin yuzunu guldursun bu ay da Canim.

cnm iki ay hemen gecer üzülmee hem vucudun rahmin dinlenir daha iyi olur ..hem maddi ham manevi insan yıpranıyor ins rabbim sonunda nasip eder bu çektigimiz tüm zorluklaır unuturuz:)

Back
X