• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayellerimde 3 yıldır aşkımı yaşıyordum:(

trendy_elfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
15
0
86
37
Eskişehir
Bundan tam 3 yıl önceydi. Kuzenimin sünnet düğünü vardı. Annem babam hepimiz dayımlarda kalıyorduk.Düğün günü geldi ve biz kuafördü abiyelerimizi falan giydik, girdik düğün meydanına.Etrafıma ilk bakındığımdan itibaren onun bana bakışları benim ona bakışlarımla birleşti.Onu ilk gördüğümde çarpıldım.Düğünde sürekli benim ona bakmam onun bana bakmasıyla geçti bir türlü cesaret bulup benim yanıma gelemedi.Ama ben heyecandan onunla sanki sarılıyomuşcasına mutlu bir şekilde vaktimi geçirdim.Ertesi gün yemek davetine geldi.Yemeğini yedi ama bir dk olsun ayrılmadı hiç etrafımdı.Bir kızla bana bir mektup ve mendil göndermiş mektubu tam alacakken yengem gördü "bu ne nedir be? kim gönderdi bunu" dedi ve daha ben okumadan yırttı ve çöpe attı:dilcikar:Bu durumu o görünce hiç haber bile vermeden hemen ankaraya dönmüş.Bir daha da hiç görmedim.Birtek mendili kaldı elimde:çok üzgünüm:O günden sonra bu mendili koklayarak hayel kurdum hep birgün dönecek ve kavuşacağız diyebenneyaptımki3 sene oldu gelmedi.Taki dün dayımlara gittiğimde birde ne görüyüm. Kırmızı bir opel içinde O.. Aman Allahım olamaz bu yanındaki birde kız kim bu kim:(çok geçmeden bugün öğrendim yanındaki eşimiş evlenmiş:çok üzgünüm:Bense bitmiş tükenmiş bir şekilde halen gelmemişte, birgün nasıl olsa gelecek diye hayel kurmaya devam ediyorum...:a015:

Allahtan birşey yaşamamişsin. Unut gitsin. Belki senide böyle biri bekliyordur da sen farkinda değilsin. Gidin gitmiştir. Kismet meselesi. Kiz 3 yilda beklebir mi.baya aşikmişin

Bi insana hiç görmeden 3 yıl nasıl aşık olunur yahu :uhm:
ben mi duygusuzum ben mi garibim yoksa siz mi?
vallahi burda öyle şeyler okuyorum ki buna bile inandım
ama yapılacak birşey kalmamış :kahve:
artık sen yoluna o yoluna ..

Seni çok iyi anlıyorum canım...
Daha neler neler var olmaz dememek lazım...
3 yıl beklemişsin sonuçta çocuk biriyle evlenmiş...
Sende unutmalı ve hayatına yön vermelisin bence...
Ki verdiği kağıdı yengen yırtmış sen değil...
Cesaret edip yanına gelebilirdi yada madem bu kadar etkilendin sen gidip ne yazdığını sorabilirdin...
Bilmiyorum seninde dediğin gibi yaşamak lazım...
Hayırlısını dile canım...
Seni mutlu edicek kişide belki gözü yollarda seni bekliyor seni arıyordur her yerde...

ya belkide yarım kaldığı için, yaşanacak birşeyler vardı. belki birlikte olup yaşasaydım bittikten sonra bu kadar çok üzülmezdim yada kendimi avutuyorum öff. bilemiyorum ya anlatılamaz birşey bu.

Yani inan....inanmak istiyorum her ne kadar inanılmaz gibi gelse de.
Ya da inanmak istemiyorum hayatının 3 yılını bir hayalin peşinde harcamış olabileceğine...daha kaç yılını harcamayı düşünüyorsun?
Bi silkelen bak dışarıda akıp giden bir hayat var canım....

Kıyamam sana ya keşke onu düşlemek yerine arasaydın ama gurur varsa sendede benim gibi başka canım genede üzüldüm ama daha neler bulursun üzülme!

aynı şeyi bende yaşadım aynı okuldaydk anında aşık olmştm bir kere konuşmadk
çıkıyorduk ama konuşmadan
okul bitene kadar sadece bir kere dişimin ağrısı yüzünden gitmediğimi hatırlarım okula onu görünce dünyam değişiyordu okul bitti oda gitti bi daha hiç görmedm
sürekli onunla ilgili hayaller kuruyordum ha bugün ha yarın görücem diyee
doktora gittm saplantı dedi sen nasıl bişeyler yaşamadığın birini seversin dedi bana
yavaş yavaş unutuyor insan zaten sen o kişiyi değil o kişide yarattığın bi karakteri sevmişsin bende öyleydimm:kahve:

canım sonucta o evlenmıs artık ypabılıcegın bısey yok... bence unut gıtsın o da cok sevseydı beklerdı senı sonucta.

cabuk pes etmiş yani mektubun yırtıldıgını görünce başka yolları deneseydi ya...zaten artık evli barklı bi adam canım unut gitsinnnn daha yakışıklısı seni bulsunnnn..

arkadaşlar bende ilk sevgilim ve son sevgilimi anlatıyım liseyi yeni bitirmiştim can sıkıntısından ve internet kafelerin yeni açılıp biz gençler için gözde mekanlar olunca çet odalarında sohbete girerdim birgün biriyle konuştum muhabbet olsun diye tel verdim sonra ordan konuşmaya başladık ve 1 hafta sonra tanıştık 2 ay sonra çıkmaya başladık ve çıkmaya başladıktan 1 ay sonra falan srılık olmuştu abisi ve kendi sanırım hepatit a idi abisi ist hastanede yatarken onu teyzesinni yanına eskişehire yolladılar teyzesi hemşire idi.teyzesinin çalıştığı hastanede yattı bu arada hergece konuşuyorduk birsüre sonra geldi ve arkadaşlığımız baya ilerlemişti 1 sene sonra askere gitti 15 ay bekledim hergün onu arıyor her hafta 2-3 tane mektup yolluyordum. askerden geldi daha ciddiydik artık herşey değişmişti birbirimizi daha çok seviyorduk 1 sene sonra ben çalışmaya başaldım ve 1 sene içinde 20 kilo verdim artık evlenmek istiyordum ama aramızda mezhep ayrılığı vardı ben onu çok seviyordum belkide oda beni ama bunu geç gösterdi yılbaşından 2 gün sonra falan ramazan bayramı bitimiydi galiba ilk iş günü annem trafik kazası geçirdi ve ben sevgilimden sadece şunu duydum geçmiş olsun geçer ve inanırmısınız okadar soğuktuki aradan 1 hafta falan geçti ve beni hiç aramadı sonra bana ayrıldık dedi bende zaten annem o haldeyken anladım ki kimse için ailemi bırakmaya değmez 5 yıl çıktık ve bidahaki yılbaşı günü beni aradı gittim çünkü hala onu çok seviyordum ama onu görünce ona sarılamadım öpemedim ona okadar kırgındım ki çok üzgündü beni sevdiğini söyleyip duruyordu 1 saat sonra falan eve gittim ve kardeşimin doğum günü süprizi yaparak pasta almıştım bebeğim benim okadar sevinmişti ki ama o gün son buluşmamız oldu sonra şimdiki eşimle tanıştım evliydi eşi ondan habersiz tayinini istemiş tabi o arada evlerini ayırmışlar ama aileler barıştırmaya çalışıyor hatta eşime eski eşi barışması için araba bile almıştı ama tayin olunca eşim onu yollamış boşanma davası açmıştı ben evli olduğunu bilmiyordum çünkü evli insan hani eşi arar falan zaten 1 yıl boyunca dava sürmüş ilk başta 6 aybarışabilirler diye hakim onlara süre vermiş sonra eski eşi gelmedi diye mahkeme 2 ay daha uzamış en son yazılı bir kağıt gönderiyor ama oda mahkemeye ulaşmayarak boşanamıyor ve 2 ay daha uzuyor biz bu arada nişanlanıyoruz ama ailem tedirgin eşi geri dönerse sen ne yaparsın diyorlar benim için korkuyorlar bu arada eski sevgilim her gece sesli mesaj atıyor bana yalvarıyor hem onu dinliyorum hem ağlıyorum çünkü onu okadar çok sevdim ki ama ondan ayrılmamın 3 nedeni var mezhep ayrılığı hormon bozukluğu yüzünden polikistik over sendromumun olduğu ve tedavisiz çocuğumun olmuycağı ve ailemiz ben hem kaçmak zorunda kalıcak hem istenmeyen olucak hem ailemden kopucak bide çocuğum olmayınca ailesi beni asla kabul etmiycekti. şimdiki eşimle boşandıktan 3 ay sonra falan evlendik ama onlar ayrılalı 1,5 sene olmuş tabiki şuan 1 yıllık evliyiz aşim azosperm ve benim hiçbir sorunum yokmuş ailem istanbulda ben ordudayım benim kaderim buymuş galiba bazen onu aramayı çok istiyorum ama artık evliyim eşimide seviyorum ama boşanmış bi insanla evlenmek çok zormuş ben eşimin eski eşini duymaktan ilk aylarda depresyona girmiştim sonra eşime neden heryerde onu duyuyorum falan deyip sen konuşma kimseyle sen yada deki ben onula ilgili birşey duymak istemiyorum demişti ve kavga etmiştik ban çok kızmıştı kendini neden savunmuyorsun neden eziliyorsun demişti şimdi allaha şükür iyiyiz artık ortamada alıştım tek istediğim şuan eşimin baba olması bebğimizin olması işallah bidahaki tüp bebek denememizde olur zaten şuan 3 yıl yapamam maddi durumdan ama allah büyüktür işallah en kısa zamanda tekrar yaptırma fırsatı bulurum.

3 yıl boyunca görmediğiniz birini nasıl beklediniz ?

Eğer isteseydi yine ulaşabilirdi bir şekilde size.

Artık kendi geleceğinize bakın aynı şeyi düşünerek mutsuz etmeyin kendinizi.

Yapacak birşey yok.

şimdi diyceksiniz ki yuva yıkanın yuvası olmaz ama ben yuva yıkmadım çünkü biz tanıştımız da zaten son davalarıydı 5 ay içinde tanışma fastıyla birlikte evlendik belkide eski sevgilimden kaçtım bilmiyorum.

Ya Ben anladımki onu ben zaten gerçek hayatta kazanmak için birşeyler yapmamışım ki şimdi evlenmiş artık hiç yapmam, kimsenin yuvasını bozmak gibi bir niyetim yok.Yuva bozanın yuvası olmaz ki. Ki geçen hafta pazar karşılaştım onunla bana bir bakışı vardı ki o bakış çok farklı bir bakıştı. Evli adam bakışı... Oysaki benim ilk gördüğüm bakış masum bir bakış aşk dolu bir bakıştı:( Yani artık gerçek hayatta ona karşı hiçbir ilgim olamaz. Ama hayellerim de sınırsız onu hayel etmeye devam etsem de artık o kadar umursamayacağım...Yazan kişilere çok teşekkürler ben hiç o evlendiği kız açısından düşünmedim hep kendi açımdan baktım ama düşününce artık benim onunla konuşmayı düşünmeyi bırak ona yaklaşmam bile HATA!

Back
X