hayır bu olamaz

kuzum85

aşk bir yangın
Kayıtlı Üye
1 Mart 2008
2.988
19
683
kızlar eşinizin veya sevgilinizin yaptığı ve çok şaşırıp bu benim sevdiğim adam olamaz dediğiniz zamnlar oldumusengözlerimebaksanab:1shok:

her halde her kadın için aynıdır bu sorunun yanıtı yani aldatılmak

kızlar eşinizin veya sevgilinizin yaptığı ve çok şaşırıp bu benim sevdiğim adam olamaz dediğiniz zamnlar oldumusengözlerimebaksanab:1shok:[/QUOT

Bazen çok odun olabiliyor ve ozaman hayır olamaz diyorum:oklava:kaydirigubbakcemile3:enbuyukkk:

sinirlendigi zmn taniyamiorum sen benim sevdigim kisi deilsin diorum benim sevdigim boyle olamaz diorum

benım sevgilim özel günleri unutmaz ama çokta şaşalı geçmezdi.. kendisi askerde oldugu halde butun arkadaslarımı aramış biryer tutmuş bana süpriz dogum günü partisi hazırlamış kendisi askerde oldugu halde canıms evgilim teeee oralardan ugraşmış:)ama o an ne hissedecegimi şaşrımıştım çok sevınmiştim benım sevgilim buymuş dedim:))

Erkek milleti evlenene kadar romantik, evlendikten sonra ormantik olur.kaydirigubbakcemile Evlenmeyip süründüreceksin bunlarıhihoyyyt

bu sözü ara sıra kullanırım. kendisinin de bildiği bir huyu var: önemsiz konularda kendi tam bilmiyorsa, illa karşısındakinin dediğinin tersini iddia eder. bana karşı değil, genel durum. ama önemli konularda asla olmaz, ya destek olur, ya da düşünelim araştıralım der. çocuk gibi oluyor yani, ben:" şu şurada" o :"hayır, değil!" sonuç: benim dediğim yerde çıkar. ama biz bayağı laf kalabalığı yaparız. sonra da beraber güleriz. ben de o zamanlar derim, hayır ya hayır ben bir yerde yanlış yaptım ama nerede allah'ım derim, o da sırıtır, sarılır sırnaşık şey Şeniz

Erkek milleti evlenene kadar romantik, evlendikten sonra ormantik olur.kaydirigubbakcemile Evlenmeyip süründüreceksin bunlarıhihoyyyt

hayat felsefem, 3,5 yıldır direniyorum :jeyyar:

Eski Sevgilim Dışarda Aslan,Anasının Yanında Kuzuydu.. Onu İlk Anasının Yanında Görünce Şok Olmuştum kafamçokkarıştı

Hatalı olduğunda hatasını kabul etmeyip kız gibi naz yapmasına ve inadınaa hayır bu olamaz bu ne biçim bi deli pis domuz diyorum içimden:mymeka::oklava:

kızlar eşinizin veya sevgilinizin yaptığı ve çok şaşırıp bu benim sevdiğim adam olamaz dediğiniz zamnlar oldumusengözlerimebaksanab:1shok:

olmaz mı hiçç........... evli arkadaşlarımızın ailevi bi sorunu olduğunda arkadaşını bi kenara çekip şu şu hareketlerini düzeltmen lazım hatalısın dediğinde......eşine de sen haklısın dediğinde... ve tabiiki bunları kendinde uygulamadığında......kafamçokkarıştı

çoraplarını salonda sehbanın,yatak odasında komidinin üzerinde bıraktığında....... :mymeka:

Rahatlığı, vurdumduymazlığı ve sinirli olduğunda bu benim SEVDİĞİM ADAM olamaz diyorum kendisinede söyledim emme değişen bişey yok :mymeka: ne olcek

Back
X