• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayir bunu yapamam !

Nazo1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2017
64
31
3
Selam bayanlar ,
Hamileyim ve canim inanilmaz derecede cif yemek istiyor
2 Aydir tahammulum kalmadi dayanamayip bir siseyi kafama diklicem diye korkuyorum.
Sonucta kimyasal ve engel olmaya caliiyorum nefsime . Naneli seker ve sakiz la bazen bu istegim biraz diniyor. Hayir yani cilek karpuz tursu degilki temizlik malzemeleri cekiyor ceke ceke canim :))))))))

Selam bayanlar ,
2 Aydir tahammulum kalmadi dayanamayip bir siseyi kafama diklicem diye korkuyorum.
Sonucta kimyasal ve engel olmaya caliiyorum nefsime . Naneli seker ve sakiz la bazen bu istegim biraz diniyor. Hayir yani cilek karpuz tursu degilki temizlik malzemeleri cekiyor ceke ceke canim :))))))))
Hahaha her canının çektiğini yiyicek değilsin her halde?)
Dikkat et wc den uzak dur bari..

Selam bayanlar ,
Hamileyken cif gibi temizlik maddelerinin kullanimi bile onerilmezken siseyi diklemek.
Kil, toprak yiyenleri bile duymustum sizinde asagi kalir nefsiniz yokmus.
Bu zeka ve istekle dikledim deseniz garip gelmez. :KK14:

konu fake diyorum yani. fake olmadığını varsayarsak da cif dahil temizlik malzemelerinin "kafaya dikilmeyeceğini" biliyorsundur, ne diyelim ki ilaveten ?
Kiz öyle deme belki hamile kalmadan önce kafaya dikmisligi vardı konu sahibinin?
Bilemeyiz yani..kafalar iyi gibi hala baksana:)

Canim sen fake oldugumu dusunebilirsn de oyle olsa cinsellikte konunacarim isimmi yok bu saatte bunun yalanini yapicam. İnnilmaz derecede canim cekiyor vallahi billahi tabikide yiyemiyecegimi biliyorum.

Selam bayanlar ,

Doktorunuza söyleyin kan tahlili yapılsın. Vücudunuzda bir şeyler eksik olabilir. Bu sebeple bazı kadınlar toprak aşerirmiş mesela. Ayrıca abur cubur yemek istemiyorum diyenlere eve abur cubur sokmayın dediğimiz gibi size de cif içmek istemiyorsanız eve cif sokmayın diyorum.

Selam bayanlar ,
kıyamam size Allah sabır versin bizim şehirde su arıtma tesisinde filtre kullanılmaz etraf .ok kokar resmen çok iğrençtir bizim arkadaşın annesi de hamileyken .ok kokusu aşeriyormuş babasıyla gidiyorlarmış kadın dışarı çıkp mis gibi çekiyormuş içine adamda kusuyormuş arkadaş dalga geçerdi sürakli tipim bu yüzden böyle diye :KK48:

Hic sormak aklima gelmedi inanirmisiniz gece bi kova su yapip yeri camasir sulu cif ile silmisligim oldu gercekten kendi kendime inanamadim basina gelmeyene yalan geliyor isteben biilirim ne cektigimi

Canim sen fake oldugumu dusunebilirsn de oyle olsa cinsellikte konunacarim isimmi yok bu saatte bunun yalanini yapicam. İnnilmaz derecede canim cekiyor vallahi billahi tabikide yiyemiyecegimi biliyorum.
yani anlamaya çalışıyorum hani hoş kokulu bir sabun, şampuan, duş jeli filan değil ki bildiğimiz çok da hoş kokmayan cif. ay böyle dedim ama sakın hoş kokulu kimyasal malzemeleri yemeye kalkmayın.:sinirli:

kıyamam size Allah sabır versin bizim şehirde su arıtma tesisinde filtre kullanılmaz etraf .ok kokar resmen çok iğrençtir bizim arkadaşın annesi de hamileyken .ok kokusu aşeriyormuş babasıyla gidiyorlarmış kadın dışarı çıkp mis gibi çekiyormuş içine adamda kusuyormuş arkadaş dalga geçerdi sürakli tipim bu yüzden böyle diye :KK48:
Yuh kendime sukrettim suanda :)))))

Teyzem de tiner aşerirmiş, sürekli onu koklarmış.
Sizin konudan sonra Teyzem bana daha normal gözüktü :)
Doğum yapana kadar evde temizlik malzemesi bulundurmayın.

Back
X