Hayir bunu yapamam !

yani anlamaya çalışıyorum hani hoş kokulu bir sabun, şampuan, duş jeli filan değil ki bildiğimiz çok da hoş kokmayan cif. ay böyle dedim ama sakın hoş kokulu kimyasal malzemeleri yemeye kalkmayın.:sinirli:
Bilemiyorum bende mi sorun var baska basina gelen yok heralde asla yemem ama koklamaktan alikoyamiyorum kendimi. Ve isin ilginci camasir suyundan nefret ederdim ..

Hastahaneye gidin yakın bir zamanda. Ve tahlil yaptırın detaylı. Vücudunuzda eksik birşeyler olmalı.

Hahahahah kizlar valla bende baskasndan duysam sasirirdim gercekten buyuk konusmayin karar verebilceginiz birsey degil keske olsaaa :)

Konu fake mi degil mi bilemem. Ama kuzenimin cocuklugu camasir sularini kafaya dikerek gecti. Kolonya dis macunu ne bulursa var boyle tuhaf insanlar. Cif kasikladigini soyluyordu bir arkadasim da Allah akil fikir versin

Yeminederim aynısı hamileyken benim başımdaydi
Deli gibi cif kremin şu lacivert şişesi varya onu kokluyordum sanki çok özlemişim de birini içime çeke çeke hasret kalmış gibi
TV izlerken reklam arasında kalkıp koklayıp gelirdim :skandal:
kaç kere markete gittiğimde o reyonda isim yokken bile gidip kokladigimi bilirim yaşamayan bilemez yani o yüzden çok iyi anlıyorum inanmayanlar bakin üyeliğime eski tarih hatta 6-7 yıllık üyeyim ama ilk hesabimin şifresini falan unutmuştum bunu açtım o yüzden :KK48:

Böyle saçma seyler aşerenleri duymuştum.doktorunuzu bilgilendirseniz keşke belki tahlil falan var bi vücudunuzda bi eksiklik falan varsa onlarla alakalı bi durum sanırım :olamaz:

Teyzem sabun aşeriyordu. Ama hacı şak. beyaz kalıp sabunu olacaktı illa ki. Bir ara gizli gizli yemişti de :)) Cif çok tehlikeli sakın denemeyin.

Canim sen fake oldugumu dusunebilirsn de oyle olsa cinsellikte konunacarim isimmi yok bu saatte bunun yalanini yapicam. İnnilmaz derecede canim cekiyor vallahi billahi tabikide yiyemiyecegimi biliyorum.
Canin cekiyosa ye. Yiyemiyosan da konu acmanin mantigi nedir?

konu fake diyorum yani. fake olmadığını varsayarsak da cif dahil temizlik malzemelerinin "kafaya dikilmeyeceğini" biliyorsundur, ne diyelim ki ilaveten ?
gebe kaldınız mı hiç?
aşermek nedir biliyor musunuz?
var benim tanıdıklarım kütür kütür torak yemek isteyen
kömür temizlik malzemeleri v.s. çok duydum
Allah başımıza vermesin hiçbirimizin

tlc de sıradışı hamilelikler diye program vardı o geldi aklıma, kadın taşları dolaplara yastık altlarına saklayıp gizli gizli yiyormuş mesela
doktoruna sor derim vucudunda bi eksiklik olsa gerek

Selam bayanlar ,
Hamileyim ve canim inanilmaz derecede cif yemek istiyor
2 Aydir tahammulum kalmadi dayanamayip bir siseyi kafama diklicem diye korkuyorum.
Sonucta kimyasal ve engel olmaya caliiyorum nefsime . Naneli seker ve sakiz la bazen bu istegim biraz diniyor. Hayir yani cilek karpuz tursu degilki temizlik malzemeleri cekiyor ceke ceke canim :))))))))
Çok ilginç:)
Uzak durun bu ara temizlik filan yapmayın. Birde demir eksikliği vitamin eksikliği gibi durumlarda çocuklar toprak kağıt vs yer , sizinde eksiklik olabilir belki, doktor zaten bakar ama vitamin demir filan alın

Back
X