- 30 Ocak 2013
- 29.417
- 43.905
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman dikkat et en son toplu ban yedik birine fake dediğimiz için :)konu fake diyorum yani. fake olmadığını varsayarsak da cif dahil temizlik malzemelerinin "kafaya dikilmeyeceğini" biliyorsundur, ne diyelim ki ilaveten ?
Eşimin iş yerine uğrarım bazen hamileyken yakınlarında marangoz vardı orada ki talaş kokusu bana sıcak ekmek kokusu kadar cazip geliyordu hatta bir gün kafama koyup isteyecektim de rezil olmaktan korkup vazgeçmiştimSelam bayanlar ,
Hamileyim ve canim inanilmaz derecede cif yemek istiyor
2 Aydir tahammulum kalmadi dayanamayip bir siseyi kafama diklicem diye korkuyorum.
Sonucta kimyasal ve engel olmaya caliiyorum nefsime . Naneli seker ve sakiz la bazen bu istegim biraz diniyor. Hayir yani cilek karpuz tursu degilki temizlik malzemeleri cekiyor ceke ceke canim :))))))))
Canim sen fake oldugumu dusunebilirsn de oyle olsa cinsellikte konunacarim isimmi yok bu saatte bunun yalanini yapicam. İnnilmaz derecede canim cekiyor vallahi billahi tabikide yiyemiyecegimi biliyorum.
BenzinmiiiBenim bir arkadaşım da hamileyken benzin içmek istiyodu:) Kocasına yalvarıyodu, nolur bir kere yalayayım diye :))
Gebelikte tat ve koku duyunuz gelişiyor, kimi doktor bunun hormonal değişiklikten dolayı olduğunu söylüyor kimi doktor aşerilen gıdalar kişiden kişiye değiştiği için hormonal değişime bağlayamayız diyor, hamile kalana kadar hiç tatlı yemeyen biri tatlı şeylere aşerebiliyor veya en sevdiği yiyecekten tiksinebiliyor.
Sigara izmariti, temizlik maddeleri gibi normal sayılmayan şeylere aşerme isteği Demir eksikliğine işaret edebilir.
Aslında birçok hamile kadına yorumlarla faydalı olacak bir konu bu.
Evet bence değerlendirilmesi gereken bir konu bu, gülüyorlar ama bu tip şeylere aşeren hamileler var, hatta toprak, çivi, para yiyen çocuklarda var, kimisi psikolojik sebeplerden, kimisi de Demir vb eksikliğinden yiyor.TRT sunucusu vardı Ayşe Egesoy..Yıllar önce katıldığı bir programda hamile iken zifte aş erdiğini anlatmıştı...Ankarada yeni asfalt yapılan yolları bulur gidip orda saatlerce o ziftin kokusunu içine çekermiş..Dediğin gibi demir ve başka minerallerin eksikliğindendir..
Bu arada tam konuyu okuyordum ki bundan iyi bir konu olur gidip açayım dedim baktım sende söylemişsin.Gidip açayım
![]()