Arkadaşlar fitraten çok uyumlu yumuşak huyluyum..30 li yaşlarda olmama rağmen hayır demeyi,kendi kurallarımi koymayı bilmemenin muzdaripligini yaşıyorum.hosuma gitmeyen şeyleri söyleyemiyorum karşı taraf kırılır diye.Fakat bakıyorum okadar içimde biriktiriyorumki patlamaya hazır içi şişmiş bı bombaya donusuyorum..Güya çok sabırlı bir insanım ama bu içimde biriktirmeler beni yoruyor.O an istemediğimi söylesem hayır diyebilsem hadiseleri aşmak kolay olacakken ben güya çok uyumlu,sabırlı insan modunda olmuş oluyorum.Şunu farkettim eğer kuralların yoksa başkasının kuralına göre hareket ediyor,yönetiliyor,kullaniliyorsun.mesela bir örnek vereyim kalmak istemedigim halde bende kal şöyle böyle diyen bı yakinimi kiramayip onda kalmak zorsada tamam diyorum.Bu çok cici bı örnekti hadi onda problem yok ama bazen istemediğim şeyleri hayır diyemedigim için yapmanın acısını yasiyorum.bu forumda cogusu kızıyor hayır diyemeyenlere..Nasıl basariyorsunuz bana da öğretin.karsi taraf kirilmiyormu?Kiirlinca sizin içiniz acimiyormu.ben hemen bı pişmanlık yasiyorum