- Konu Sahibi karamanlier
evet hayır dedim.. konularımı okuyanlar bilir.. 6 yıllık bi ilişkiyi bitirip belki de unutmak için diyelim yada bi anlık bi boşluktayken diyelim bir baskasına evet demiştim.. evet asık değildim delice sevmiyodum ama en azından degerli birisi benim için.. bugün o 6 yıllık ilişki yasadığım kişi benden özür diledi... aileme küfürler etmişti onlar için özürler diledi affet beni diye agladı.. ama ben hayır dedim bunu diyebildim.. burası olmasaydı belkide şimdi onunlaydım.. bana burda iyi olmus öyle küfür eden hakaret eden biriyle zaten yapamazdın diyen burdaki insanlara çok teşekkür ederim Allah içinizdeki Dertleri sıkıntıları hep alsın inşallah.. ona hayır dedim ya kendime bi güvenim geldi.. o bana çok hayır demişti amacım üzmek veya o bana yaptı diye bende ona yapcam diye bi düşünceye kapılarak tabiki intikam almak değil.. onu asla üzmek istemem ama doğru yaptım galiba.. ailem benm herseyim onlarsız olmaz annem babam abim benim bitane 10 tane koca gelir ama bitane aile gelmez.. doğru düşünüyorum dimi yada kendimimi kandırıyorum.. tamam babam yeri gelir ağza alınmayacak sekilde bana kızar ama ben yinede babamı çok seviyorum... desteginizi benden esirgemeyin ablalarım arkadaslarım nolursunuz.. esirgemeyin ki kendime geleyim .. hepinizi çok seviyorum..