- Konu Sahibi esmergizmo
Bende size bir sey soracağım siz baya bilgilisiniz bu konularda ben çalıştığım yerde sürekli gece çalışmalarına kalıyorum bir arkadaşla birlikte arkdas yeter artık gidicem konuşucam dedi bende hergun kaldığım icin rahatsızım ama konuşmuyorum çünkü sinirliyim biliyorum konuşursam dayanamam sonra ben kızı dinledim iste boyle dedi müdürümüzeBu arada, evet bu kesinlikle bir manipülasyondur. Herhangi bir ilişkide ipleri elinde tuttuğunu hisseden kişi, farketmeden karşı tarafa yapıyor bunu. Mesela ben de bunu yaptığımı geçen farkettim. Yakın bir arkadaşımla üst üste bir kaç kez buluşamadığımızda, ben ondan herhangi bir açıklama talep etmeyip sessiz kalsam da, ağzımın içine düşüp, dakikalarca açıklama yaptığında anladım. Gayet makul sebepleri olmasına rağmen kendini suçlu hissettiği görünce, insanların algısıyla oynamanın çok kolay olduğunu farkettim.
Tabi ki etik değil. Bunu yaparken farkında bile olmamıştım. Buradan kendime ders çıkardım.
İste ..... bey ben iki gündür gecedeyim gece kalmak sorun degil ama cok yoruluyorum falan diye söyledi adam da tamam ayarlarız haftaya kalmazsın dedi o an ben sok oldum ben sikayetleniyirum ofluyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorum Hata bende galiba