• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayır diyebilmek...

Zaten bana ders olsun, mutlaka bir bahane bulucam ve kitaplarımı kimseye vermicem.
Yok yani, bide arkasından koşmak zorunda kalıyoruz ne ilginçtir ki.
Bu kaybolan ilk kitabım değil ne yazık ki.

etrafınızdakileri tanımanız için bir yol aslında giden sadece bir kitap değil ne kadar güvenilir, ne kadar sözüne sadık bunları da anlıyorsunuz, tavrınızı baştan söyleyin mutlaka; geri getirmen şartıyla, temiz okuman şartıyla vs.. bence kitaplarınızı verin insanlar okudukça bilinçlenir.
 
benim de hayalim bir odam kütüphane gibi olsun diye ama ola ki kitaplarımı okumak için isteyen olursa veririm insanlar okusun kültürlü olsun bir şeyler kazansınlar da, yeni kitaplardansa okunmuş kitapları tercih ederim yaşanmışlık var üstlerinde, kitap okumayı sevenler genelde iyi bakarlar kitaplara bende öyle bir kanı var, bu konuda hassassanız verirken baştan söyleyin kendime kitaplık hazırlayacağım temiz okuyup getirirsen vereyim diyebilirsiniz, buna kırılmazlar ama vermezseniz cimri gibi görebilirler.

Aslında sorunum tam olarak şu galiba; aslında kitap okuma alışkanlığı olmayan insanların görünce kitap istemeleri. Çünkü bu tip insanlar kitabın bi başkası için değerinin ne olabileceğini bilmiyorlar ve geri getirmiyorlar, ama zaten kitapları seven kitap okuma alışkanlığı olan biri kitabın kıymetini bilip geri getirecektir.
Bu durumda biri kitap istediğinde onun bi okuyucumu yoksa özentimi olduğuna kanaat getirip, öyle vermek yada vermemek gerekiyor.
 
Zaten bana ders olsun, mutlaka bir bahane bulucam ve kitaplarımı kimseye vermicem.
Yok yani, bide arkasından koşmak zorunda kalıyoruz ne ilginçtir ki.
Bu kaybolan ilk kitabım değil ne yazık ki.

Eşimin kitapları ve eşim kimseye vermez de biri isterse. Ya da kardeşin varsa, kardeşimin kitapları bizde duruyor ,kimseye vermez de. :26:
 
Back
X