Hayır diyememek

serenityjane

Guru
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
250
35
318
.
Arkadaşlar hayır demekte çok zorlanıyorum. Özellikle kayınvalideme. Sürekli beni komşularının günlerine ya da düğünlerine götürmek istiyor. Herkes geliniyle geliyor ben de heves ediyorum diyor. Ama ben gitmek istemiyorum, hayır da diyemiyorum hemen sinirleniyorum bir şey desem kıracağımdan korkuyorum. Bir sorunum da alışverişte. Bir mağazaya girdiğimde mağazada çalışan peşimde dolaşınca rahatsız oluyorum, beni bir şey almaya zorlayınca hayır diyemiyorum bu sefer de o mağazaya girmeye korkuyorum. Bana ne önerirsiniz.

Hayir demekten korkma evet deyince alacagin yuk hayirin getirisinden daha fazla.
Satis danismanina bakiyorum sadece tesekkurler diyorum uzak duruyor. Bazi magazadakiler golge gibi, yardimci olmaya da calismiyor, tek anladigi takip etmek. O magazaya bir daha girmiyorum.
Kvye de sordugunda insallah isim cikmazsa olur diyorum. Gunu gelince de isim var deyip gitmiyorum. Gidersem sinir stres olmamdansa gitmeyip kv sinir olsun 😂

Sıkıntı şu ki başka bir ilde oturuyorum. Oraya gelince bunları yapmak istiyor. Onların evinde kalırken nasıl hayır diyeceğimi bilmiyorum.

Hayır demek harika bir şeydir hemen alıştırmalara başlıyoruz ballım.
Kayınvalide zırt pırt aradı mı ayy dünya kadar işim var ay belim ağrıyor ayy yemek yapacağım.
Mağazada kız bıdı bıdı yanınızda mı, ben bakarım teşekkürler, yardım gerekirse çağırırım.

İşte bu kadar.

Hayır demek harika bir şeydir hemen alıştırmalara başlıyoruz ballım.
Kayınvalide zırt pırt aradı mı ayy dünya kadar işim var ay belim ağrıyor ayy yemek yapacağım.
Mağazada kız bıdı bıdı yanınızda mı, ben bakarım teşekkürler, yardım gerekirse çağırırım.

İşte bu kadar.
😊😃

Kalp kırmadan bahane bul kv ye. İnsanlara da hayır teşekkürler demeye çalış kimse bunu dedin diye seni dışlayıp dövmüyor bir kere dene başarırsın

Back
X