E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
değişik bi ilişkiniz varmışCADIARZU
neden telefon kullanmıyorsunuz anlamadım?işi olduğu her zaman seni msnde bulamayacağı için haber vermiyor olabilir.gerçi çevrimdışı ileti özelliği var o ayrı konu.
alışmaya çalışmakla alakasınıda anlayamadım.
bu adamdan sana koca olurmu bilmem ama böyle tuhaf bi ilişkiyi kabullendiğine göre senin evlilik ve eşten beklentilerini de sorgulamak gerekir.
Telefon niye kullanmıyorsunuz.Birde ayrı şehirlerdesiniz ilginç geldi bana. :uhm:
kendi işini yapıyordu iflas ettiğini söyledi. yeni iş kurdu. işini oturtmaya çalışıyormuş. ben kafasında olunca çalışamıyormuş gibi şeyler söyledi bana. sanırım tasarrufa da girdi. faturalar yüzünden benimle konuşmadığını da düşünüyorum. ne olursa olsun dedeler, çocuklar cep teli kullanıyor. bu devirde böyle bir kısıtlamaya gitmesi bile ayrılmak için yeter sebep belki de...
canım ya inan bana hiç inandırıcı gelmedi bu sebepler
ne kadar sürede bir görüşüyosunuz
çevresini arkadaş ortamını ailesini falan tanıyo musun
hemen hemen hergün görüşüyoruz msn de. arada bir bir iki gün ortandan kayboluyor. sonra geldiğinde acil işim çıktı. fuara katılmak için bilmen nereye gittim falan diyor.
arkadaş çevresini de ailesini de hiç kimseyi de tanımıyorum.
ve böyle yazarken kendim bile bunlara nasıl razı geldiğime şaşıyorum şu anda. bir başkası böyle bir konu açmış olsa bir dakka bile bekleme, bir daha hayatta görüşme onunla derim.
kızlar kusura bakmayın değerli vakitlerinizi almaya değmez. çok teşekkür ederim. yapılması gereken belli...
nasıl tanıştınız.CADIARZU
şimdi iyice kızacaksınız.. internette:çok üzgünüm:
hemen hemen hergün görüşüyoruz msn de. arada bir bir iki gün ortandan kayboluyor. sonra geldiğinde acil işim çıktı. fuara katılmak için bilmen nereye gittim falan diyor.
arkadaş çevresini de ailesini de hiç kimseyi de tanımıyorum.
ve böyle yazarken kendim bile bunlara nasıl razı geldiğime şaşıyorum şu anda. bir başkası böyle bir konu açmış olsa bir dakka bile bekleme, bir daha hayatta görüşme onunla derim.
kızlar kusura bakmayın değerli vakitlerinizi almaya değmez. çok teşekkür ederim. yapılması gereken belli...
bunu anladım oyüzden sordum zaten.Hiç yüzyüze görüştünüzmü pekii
canım ben sana ayrıl diyemem ama
dışardan baktığım zaman bu durumda aklıma başka şeyler geliyo
ne biliyim yani erkeklere hiç güvenmem o yüzden seni kandırıyor olabilir
dışardan ben öyle görüyorumCADIARZU
geçn gün ilk defa görüştük. birbirimizi gördükten sonra artık değişir dedim, ama yine iki gün haber alamadım. şimdi mail yazmış annem düşmüş hastanedeydim haber veremedim özür dilerim yazmış. çok güzel bir gündü teşekkür ederim, umarım beklentilerini karşılamışımdır falan yazmış bir de...
İnternette tanıştınız.sadece bir kere görüştünüz. sadece msnde görüşüyosunuz. ve evlenmeyi düşünüyorsunuz...
Peki canım nasıl güvendinde evlenme fikrine olumlu bakıyorsun anlamadım doğrusu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?