Hayır gelir mi bundan bana, hayırsız erkek nasıl olur?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım bence sen bu adama fazla güvenme
Allah bilir başka sevgilisi bile vardır
erkeklerden herşey beklenir
ama sakın beni yanlış anlama ben sadece fikir belirtiyorum
yani hareketleri seni baya baya kandırıyo gibi görünüyo
gözünün önünde bile neler duyuyoruz görüyoruz yaşıyoruz siz bide ayrı şehirdesiniz

bence telının nosunu sqaa vermek ıstemmısss bu devurde kım tek kullanmıyorkı tuaff

hic inandirici gelmedi bana acikcasi...
insan sevdigini merak eder bi kere o hic mi merak etmiyor sizi?

lafa gelince çok şey var. yok ben, o yokken karşıdan karşıya geçerken başıma bişey gelecek diye çok korkarmış, yok bilmem ne.. ama hepsi laf. bunlar da insanın ruhunu okşuyor tabi. ama iş uygulamaya gelince bişey yok. aklıma başıma toplamam gerek başka yolu yok....

çok şey konuştuk. çok uyuştuk. anlatmak zor. tabiki pekala söylediği her şey yalan da olabilir. insan inanmak güvenmek istiyor öyle bişey...

Konuşarak hatta siz yazışarak uyuşmuşsunuz.Çoğu kişi yaşayarak bile tanıyamıyor.Bence çok iyi düşün

ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz canim.. bunu hic unutma.. guclu ol senin hak ettigin bir iliski yasa canim.

bısye sollımmııı bence adam senıı ayak ustunde kandıyokııııııı yerınde olsamm asla boylee bırıne guvenmesdımmmmm erkekelre kadınları ne sanıyoo yaaa yada kendılerınııı ne sanıyolarrrr bunkarrr herkese heseye uydurcak bır kılıfı bulurlarrrrr ve ınsanı aptal yerıne koyduklarını sanırlarr fakatt kendılerınıııınnn ne oldugunu bılmeslerr ukalalalrrr

ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz canim.. bunu hic unutma.. guclu ol senin hak ettigin bir iliski yasa canim.

aynen öyle. lafla peynir gemisi yürümez. bana değer vermeyene ben hiç vermem. o değilse doğru kişi, doğru kişiyi bulmak için hala şansım var demektir...

biz izin veriyoruz hayatım. biz yapışıp kalıyoruz. biz affediyoruz. biz tepemize çıkarıyoruz. biz vazgeçilmezlermiş gibi davranıyoruz. ama artık maymunun gözü açıldı...

şimdi bu sefer annesi merdivenlerden düşüp hastaneye kaldırıldığı için yazamamış ya, annesine bir geçmiş olsun maili tamam. bir daha ne arar ne sorarım. kendisi o kdar bayıldıysa bana o düşünsün. görcem o zaman ne kadar vazgeçilmez olduğumu...

çok teşekkür ederim kızlar hepinizi öpüyorum :1hug:

bırak yaa bunda ne hayır gelır nedeeee koca olurr bu anca sana şer getirir şerrr

vay be sanirim KK da en hizli karar veren kiz olarak tarihe gececeksin canim. dalga gecmiyorum ciddiyim. helal olsun cidden.:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.:teytey::teytey:

vay be sanirim KK da en hizli karar veren kiz olarak tarihe gececeksin canim. dalga gecmiyorum ciddiyim. helal olsun cidden.:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.:teytey::teytey:

KK kızlarının sinerjisiyle itici gücüyle her şey mümkün canım :lepi:

bence bırak özgüe kalsınn insanlarını huyları değişmez 7 sinde neyse 70 inde o.....
iletişim çok önemli bence birde ne demek ne yapsam bırakmıyorsunnn klava: hiç hoş değil
bence bu kişiden sana hayır gelmez benim fikrim tabiki

Bence de ayrılmakla en iyi kararı vermişsin. KK yardımıyla ve jet hızıyla.:enbuyukkk: tebrik ederim. Ancak tel no vermediğine göre bu adam evli bence. Aman uzaklaş ve sözlerine kanma bir daha ne ona ne de internette başka birine. Süslü laflarla kandırırlar ondan sonra al başına belayı. :1no2:

Arkadasım lütfen ya lütfen sil msn den de yüreginden de ..

aa a ne acayip yaa adam gerçekten saçmalamış resmen
ne kadardır konuşuyonuz merak ettim
ama canım hiç vakit harcama derim senle telle konuşmayı lüzümsüz gören bi insan
dedikleri tamamen bahene yaa
pişman olacağın bişey göremedim ben çok ilgisiz ve hiç ama hiç inandırıcı güvenilir bi insan değil

o resmen yalan söylüyor telefon kullanmıyorum diye bence.
bu devirde nasıl tel kullanmaz ya
bilmediğiniz bi hattı olabilir.

bide şey diyomuş: ne yaparsam yapim beni bırakmıyosun
bu ne demek yaa:S
o resmen sizi ele geçrimiş...

canım bence arkadaş sanal alemin büyüsünde seni oyalıyor gibi geldi

annem düştü işim çıktı ne demek ya ayrı şehirlerdesiniz keyfi gelicekte msne giricek..

2 gün göremiceksin telefon zaten yok bence temkinli ol.ben dışardan bırak diyemem tabiki o senin kararın ama

belki aynı şekilde başkalarıyla da konuşuyor...kesinlikle güvenme yalan söylediği belli canım

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkür ederim kızlar verdiğim kararın ne kadar doğru olduğunu bir kere daha gösterdiğiniz için...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…