C
chantyclarie
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
hic inandirici gelmedi bana acikcasi...
insan sevdigini merak eder bi kere o hic mi merak etmiyor sizi?
çok şey konuştuk. çok uyuştuk. anlatmak zor. tabiki pekala söylediği her şey yalan da olabilir. insan inanmak güvenmek istiyor öyle bişey...
lafa gelince çok şey var. yok ben, o yokken karşıdan karşıya geçerken başıma bişey gelecek diye çok korkarmış, yok bilmem ne.. ama hepsi laf. bunlar da insanın ruhunu okşuyor tabi. ama iş uygulamaya gelince bişey yok. aklıma başıma toplamam gerek başka yolu yok....
ayinesi istir kisinin lafina bakilmaz canim.. bunu hic unutma.. guclu ol senin hak ettigin bir iliski yasa canim.
bısye sollımmııı bence adam senıı ayak ustunde kandıyokııııııı yerınde olsamm asla boylee bırıne guvenmesdımmmmm erkekelre kadınları ne sanıyoo yaaa yada kendılerınııı ne sanıyolarrrr bunkarrr herkese heseye uydurcak bır kılıfı bulurlarrrrr ve ınsanı aptal yerıne koyduklarını sanırlarr fakatt kendılerınıııınnn ne oldugunu bılmeslerr ukalalalrrr
şimdi bu sefer annesi merdivenlerden düşüp hastaneye kaldırıldığı için yazamamış ya, annesine bir geçmiş olsun maili tamam. bir daha ne arar ne sorarım. kendisi o kdar bayıldıysa bana o düşünsün. görcem o zaman ne kadar vazgeçilmez olduğumu...
çok teşekkür ederim kızlar hepinizi öpüyorum :1hug:
vay be sanirim KK da en hizli karar veren kiz olarak tarihe gececeksin canim. dalga gecmiyorum ciddiyim. helal olsun cidden.:enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.:teytey::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?