HAYIR kelimesini lugatıma almak istiyorum!!!

Hikayemiz nerdeyse tipkisinin aynisi!!!!,sanirim annelerimizin narsist olusu bizi bu hale getiren..size lakabimi soyleyeyim.."guzel kadinin cirkin kizi"buarada en az slavlar kadar duzgun bir anatomiye sahip olmama ragmen bu sekilde cagriliyordum ve tum okullari derece ile hatta abartip universiteyi birincilikle bitirip genede takdir edilemeyen ben....tek sucum Nasaya astronotluk alimlarinin tarihini kacirmak:)..annemi asagisi kesmiyor malum...bizler ezik olarak olmeye mahkumuz net! full stop...sevgiler kaderdasim....

Neden her şey türkçeyken sadece etc. ingilizcevb vs falan da var

Demişsiniz ya “ kaybedeceğimden korkuyorum hayır dediğimde” kırılma noktası bu. Korkmadan yapamam ve bahane uyduracaksınız, o an paniklediyseniz hemen düşünüp dönerim, evliyseniz eşime danışacağım, çocuk varsa çocuğu bahane ederek, telefonda iseniz kapı çalıyor diyerek kapatıp sonra bahane ile kesin dille yapamam diyeceksiniz. Bahane bulmanıza bile gerek yok aslında ama pratik yapa yapa bir süre sonra istemiyorum yapamam diyeceksiniz veya özel işlerim var, özel durumum var, müsait değilim. Merak etmeyin.

Biri bir şey istediğinde direk hayır diyin otomatiğe bağlayın, sonra makul düşünüp olabilirse evet dersiniz. Yada hep hayır diyin.

sızınde mı annenız baskın karakter
benımde oyle
benı cok elestırır yaptıgım cogu seyı begenmez hep kıyaslardı :) o yuzden hıc bır zaman anne kız ılıskımız olmadı cok baskın dedıgım dedık bırıdır annem ve ona karsı gelmek kararlarına ters dusecek sey yapmak yol ayrımı gıbı bırseydır

benım hayır dıyemememın ezık davranmamın sebebı bence annemdı ne zaman evlendım ve cocugumla buyudum ne zaman anne oldum ondan sonra daha dik ayaklarımın ustune basan bırı oldum ...

ben babamın kızıyım :) annemle hep rakipdık

dusunun senden daha ıyı okurum gorursun deyıp benım bolumumu yazıp kazanıp benden daha yuksek puanlar almıs bırı annem ... dınledıgım muzıklere için gecmıs senın ne bıcım gencsın dıyen yaptıgım resımlere daha ıyısı olabılırdı dıyen bırı . vazgecısım pes edısımdır

İşte bu!annem hep benimle yarış halindeydi ve rakibimdi..ben yazmadan siz yazmışsınız..ben dünyayı dolaşacağımı söyleyince ilişkiyi yol ayrımına getirmişti..tüm gezegenden onay gelsede ondan gelmedi diye üzülmüştüm..benim yola çıkacağım gece krizler geçirmişti..sizin en büyük şansınız evladınız..ben anne olmayı bile göze alamadım..size korkunç mutluluklar diliyorum HAYIR'lı yıllarımız olsun insAllah!!

Acaba niye kaybetme korkusu yaşıyorsun..Ailen sana hayır deme fırsatı vermedi belki de.Ya da hayır dediğinde bir şeyi istemediğinde sana soğuk davrandılar küçükken.Ve sen de her çocuk gibi sevilmek istediğin için evet dersen sevileceğini öğrendin.Şunu bil ki seni seven insan hayır dediğinde gitmez giden insan zaten sevmiyordur,çıkarcıdır.Bu hayatta tek de kalabilirsin ama en azından kendin olursun kendin için yaşarsın başkaları için değil.Arada fedakarlık yapılır elbet ama sürekli hale getirirsen senin de kıymetini bilmezler

Kesinlikle asla H

Korkunç haklısınız!!!evet sevilmek için hep en iyi koşan yarış atı olmak durumunda bırakıldım..kazandığımda bile bunu diğerleride yapardı denirdi

Kesinlikle asla H

Korkunç haklısınız!!!evet sevilmek için hep en iyi koşan yarış atı olmak durumunda bırakıldım..kazandığımda bile bunu diğerleride yapardı denirdi
Değişim her zaman senin kendi elinde.Durumun farkındasın.Ve bu seni mutsuz ediyor.O zaman hayır demekle işe başla.Böylece hem herkesin gerçek yüzünü görmüş olursun.

Hayir diyen kiymetli oluyor zamanim yok yapamam demekle basladim kırılan kirilsin dedim baktim tiri viri yapiyorlar ama sonra onlar kostular pesimden cok calisana deger verilseydi nerdeee kucuk seylerle baslayin mesela hayir demeye hayir demenin yollari cok var arastirin Google da veya YouTube da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…