- 3 Temmuz 2009
- 3.389
- 729
- 398
Ayyyy birtek saf ben varim sanirdim:) ayni olaylari cokkkk yasadim cekmecem heppp doludur benimde,bende calistigim yerlerde sabah poca ,borek herzaman fazla alirdum ,oleki insanlar kahvaltiyi benden yapiyodu ,neyse birgun bir kiz var sigara iciyo ama benden daha cok iciyo dakikada bir birini yolluyo ayde sigara istiyolar ,kendime sigata alirkenbonada aliyodum cekmeceme atiyodum o istediginde o sigaradan yolluyodum( benimki cok pahaliydi cunku) bu is sonunda makyaj malzemesi istemeye geldi ,birdegul iki degil her aksam hergun sabah,iyice sıkılmaya basladim durumdan ,bi aksam parfumunu istedi ,yolladim ben bir yada iki fis yaparim alerjim var cunku 1 hafta calisip o parfumu aliyorum ama uzun surede kullanıyodum,sise yukari bir geldi o an delirdim yaeisini resmen bosaltmis odasina ,kizdim bagirdim bundan sonra benden bisey istemiyosun dedim ,oteki gun yine sigaraya burini yollamis ,tekel bayii karsida yanlis geldin dedim ,kustu konusmadi,bide hergun para isteyen tipler vardir onlarada gicigim vermesen adin cimriye cikiyo
Onu da yapıyor arada ama sık yapmadığı için ses çıkarmıyorum. Rujumu falan alıyor bazen. Parfüm benim takıntılarımdan biridir hiç hoşlanmam benle aynı kokmasından birinin. Alsa orda dövebilirim bile. Sanırım şanslı ki hassas noktamdan henüz vuramadı :)