Sivilceli Ciltler Hayır, sivilce değil. GÖKTAŞI (resimli)

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Ya cnm ne denir bilmiyorumki sadece suratini temiz tut surekli sabunlu suyla yika benim hic sivilce problemim olmadigi icin bilmiyorum

Bu ne ki neler gördüm ben çok oynama patlatma yüz yıkama jelleri var onlardan al sabah akşam yıka düzelir belki bu geçici bir çözüm doktora git

Yagli yemeyi kestigin icin ve jel kullandigin icn cildin kusuyor olabilir mi?

Bende oyle olur mesela bir urun kullandigim zaman cok sivilce cikar sonra hepsi birden gecer

Canım vallaha bir sene daha sabret.. Ergenlikte normal bende de oluyordu. 18 yaşından sonra sihirli değnek değmişçsine kayboldu. Hormonlarına baktır. Bir problem yoksa kükürtlü sabun iyi geliyor.

Valla benim sivilcelere tek yaptığım şey sıkıp kolonya sürmek normaldede çok kolonya kullanırım doğru düzgün hiç sivilce problemim olmamıştır

Yagli yemeyi kestigin icin ve jel kullandigin icn cildin kusuyor olabilir mi?

Bende oyle olur mesela bir urun kullandigim zaman cok sivilce cikar sonra hepsi birden gecer

Şu yemeyi kestiğim için çıkıyor olabilir tarzında bir arkadaşım da söylemişti, o olabilir. ama zaten jeli, bunlar çıktıktan sonra kullanmaya başladım

Benim cildim cidden çok pürüzsüzdü hatta hiç sivilce çıkmıyodu ama kiloluydum diyet yaptıktan ve zayıfladıktan sonra benimde işk defa yüzümde sivilceler çıkmaya başladı tabi bukadar değil ben hiçbişey yapmadım kendi geçti ama bunlar için doktora gidilmeli tekrar

Galiba gideceğim ben de tekrardan,

14 yaşında benim de sivilcem vardı doktor bir jel verdi 1 sivilce oldu 20 sivilce o kadar aşırı çıktı ki kullanamadım, sabret dedi doktor, dedim benim bunu kullanmam için 6 ay bi adaya kapanmam lazım insan içine nasıl çıkıcam, o yüzden jel dedim mi bana bi kaşıntı geliyo, zaman içinde geçti tabi ama hala adet dönemine yakın çıkar, ben şu an çay ağacı sabunu ve çay ağacı yağı kullanıyorum tonik olarak lavanta suyu

Bir arkadaşım ayva çekirdeğini kaynatıp kurtulmuştu
Ama sizin cildinizde fayda edermi bilemedim

Cilt bakımına gidebilirsin.
ya da ev de kendin bakım yapabilirsin. ama uzun süre devam et.
yediklerinde buna sebep olabilir büyük ihtimal.
hastanede kan tahlili yaptır bir de

Burdan kesin bişey söylenemez ama onlar sivilceye benzemiyor Bence aletjik olabilir dokotora git Yok yok bunlar sivilce değil

Normal bir sivilce değil bunlar sanki. Detaylı bir kan tahlili verdin mi?

Aman deyim sıkma.

Baska bir oneri veremiyorum cok bilgim yok ama sıkmamalısın. Kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…