ikinci kız niye iş bulamıyo anlamadım.iş beğenmiyo olmasın?
gitsin kasiyerlik tezgahtarlık yapsın niye yapmıyo
aklından x kişisi geçmişse onun kısmetiSlm kızlar yine ben
Hemen konuya girip fikrinizi almak istiyorum.
Şimdi benim için önemli bi tahlil vardı vermem gereken ve ben tahlil verirken ,
Allahım temiz çıkarsa x e hayır mayetinde şu kadar para vericem diye niyetlendim.
Ve o esnada aklıma birden x
Bu x dediğim kişi gecen sene annesini kanser illetinden kaybetmiş babası ile yaşıyan ve ne yazıkki babası da aynı hastalıkla penceleşen 18 yaşlarında bir kız.
Durumlarıda yok kendi yağlarnda kavruluyorlar baba kız .
Ancak dün akşam da bir arkadaşım ile konuştum onun da çok acil bi durumu varmış paraya sıkışıkmış.
Borc istemedi sadece dertleşmk için aradı borc istyck biri değil oldukca gururludur.
Bu arkadaşımda ünv mezunu ama bir türlü iş bulamıyor borc batağında kendi çapında ailesinin durumuda çok kötü.
Hani bildiğiniz kötü babası sorumsuz kiralarını bile akrabaları ödüyor ve evin tek kızı.
Haline o kadar üzüldümkü adresini msj at ben sana gndericem dedim.
Borç olarak değil bi arkadaş olarak dedim.
Sorum şu
Şimdi ben bu ikinci arkadaşıma para gönderirsem adağımı yerine getirmiş oluyormuyum yoksa x kişisine de vvermelimiyim teşekürler şimdiden.
Slm kızlar yine ben
Hemen konuya girip fikrinizi almak istiyorum.
Şimdi benim için önemli bi tahlil vardı vermem gereken ve ben tahlil verirken ,
Allahım temiz çıkarsa x e hayır mayetinde şu kadar para vericem diye niyetlendim.
Ve o esnada aklıma birden x
Bu x dediğim kişi gecen sene annesini kanser illetinden kaybetmiş babası ile yaşıyan ve ne yazıkki babası da aynı hastalıkla penceleşen 18 yaşlarında bir kız.
Durumlarıda yok kendi yağlarnda kavruluyorlar baba kız .
Ancak dün akşam da bir arkadaşım ile konuştum onun da çok acil bi durumu varmış paraya sıkışıkmış.
Borc istemedi sadece dertleşmk için aradı borc istyck biri değil oldukca gururludur.
Bu arkadaşımda ünv mezunu ama bir türlü iş bulamıyor borc batağında kendi çapında ailesinin durumuda çok kötü.
Hani bildiğiniz kötü babası sorumsuz kiralarını bile akrabaları ödüyor ve evin tek kızı.
Haline o kadar üzüldümkü adresini msj at ben sana gndericem dedim.
Borç olarak değil bi arkadaş olarak dedim.
Sorum şu
Şimdi ben bu ikinci arkadaşıma para gönderirsem adağımı yerine getirmiş oluyormuyum yoksa x kişisine de vvermelimiyim teşekürler şimdiden.
Adağın olmaz ne adadıysan onu yapmalısın. Yardım etmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?