Allahın izni ile başlayabiliriz inşallah1.kalemero
2.papatya
3.ariesfount
4.ikihayat
5.eilenn
6.sukasidesi32
7.misseste
8.seninbenimgibi
9.nefssems
10. Fullden
11.delicezeytin
12. Kumrukusum
Kızlar 12 kişi olduk kişi başı okuma 370 civarı olacak lütfen duaya bir bakın okuyamm diyen olursa liste başlamadan söylesin . Su an telefondan girdiğim için paylasamiyorum yarın duayı ve okuma usulünü paylasacagim . Baslandigin da kolay ilerleyen bir dua dir umarım listemizi kısa sürede tammlariz yarın başlamak için herkesten onay bekliyorum iyi geceler
günaydın canım 1 gün olmaz sanırım 2-3 gün diyelim ortalamakızlar ben maalesef bir günde okuyamam. gündğüz çalışıyorum. akşam da ödev ders uyku derken bir günde imkansız.
bir günde okunacak ise ben çıkayım olmazsa. kimsenin hakkına girmek istemem.
2-3 güne okurum inşallah.günaydın canım 1 gün olmaz sanırım 2-3 gün diyelim ortalama
yukarda yazdım canm usülünü bir bak istersen ona göre güncellerimBenim bildiğim kadarıyla da adetliyken okumakt mahsur olmaz, her birine besmele çekmek gerekir,başlarken 21 defa estagfurullahel azim ve etübi ileyh(yanlış yazdıysam affedin) denir iki rekat hacet namazı kılınır dileğin dilenir
bilemedim şimdiçok az kişide kapatmışsınız listeyi :) daha fazla kişi olsa daha seri bitmez miydi :)
1.kalemero
2.papatya
3.ariesfount
4.ikihayat
5.eilenn
6.sukasidesi32
7.misseste
8.seninbenimgibi
9.nefssems
10. Fullden
11.delicezeytin
12.kumrukusum
13.sealand
14.akdenz
15.jasminej
Arkadaşlar liste alıma kapanmış
Listemiz 15 kişi ile alıma kapanmıştır son düşen okuma sayısı 296 günlük mu okuyalım yoksa 2 gün mu olsun kuralimiz yetisemeyene yardım edecek olan vardır elbette bu konuda yarın fikrinizi belirtirseniz bir an önce başlayalım
dua sahibi sadece namaz ile başlayacak diğerleri niyet edecek....mazeretliylende okunabilir....gelen olursa bakarız yarın başlarız o halde bende gece niyetimi yapıp başlarım okumaya sizlerde yarın başlarsınızben mazeretliyim sizin gibi namaz ile başlayamambirde bugünde bekleyelim belki gelen olur kişi başına düşen sayı azalır malum diğer topiklerdede sorumluluklarımız var kimse sıkışmasın zorda kalmasın derim ama yine sizler bilirsiniz ben her türlü uyarım
bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum sayı daha çok olursa günlük bitirilebilir mesela :)bilemedim şimdi
3 günde okunacak inşallah bitirenler bitiremeyenlere yardım ederler hızlandırmak adına....Canım bende 1 günde okuyamam ama 2 3 günde okuyabilirim. Bir de bugün benden leke gelmeye başladı regl günüm yaklaşıyorokumama engel mi?
günlük zor çalışan arkadaş çok...bir de herkesin her yerde başka duaları da var şu an hedefimiz 2-3 günbilmiyorum yanlış mı düşünüyorum sayı daha çok olursa günlük bitirilebilir mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?