- 8 Eylül 2012
- 3.243
- 1.934
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
- #2.661
Canım senin için 41 Salat-ı Tefriciye ve Esmaül Hüsna okudum, Allah'ım gönlünden geçen tüm duaları tez zamanda hayırlısıyla kabul etsin. Amin amin amin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben yarın 1 tane okurum Allah'ın izniylekızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenlerarkadaşım yönlendirdi buraya 1 kişi bir tane okucek faceye yazdım bir sürü dönen olmadı müzik koysam yorum yaparlar alt tarafı yasin
![]()
Canım ben yarın 1 tane okurum Allah'ın izniyle![]()
okunacak birşeyler varsa bende okurum kızlar.Allahım bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine,kabede yapılan dualar hürmetine isteklerinizi kabul etsin.
kızlar hasta bir tanıdıgımız için 500 yasin toplanıyor allah rızası için okumak isteyenler bana bildirirlerse inanın sevinicem 2 tane bebgi var yetim kalmasın yavrucuklar özelime yazsın okumak isteyenlerarkadaşım yönlendirdi buraya 1 kişi bir tane okucek faceye yazdım bir sürü dönen olmadı müzik koysam yorum yaparlar alt tarafı yasin
![]()
canlarım ben yarın yolcuyum memlekete gidiyorumyarın nete giremeyebilirim yolda olucam ama nete girecegim yine memlekette yanımda leptopum:126:yapısık olduk zaten
sizleri cok seviyorum insallah güzel haberler veririm sizlere insallah ve güzel haberlerinizi alırım insallah arife günü cok dua edelim.Allah yar ve yardımcınız olsun.sizleri cok seviyorum dualarımdasınız
cumartesi görüsürüz kızlar
bugece hepimiz için 51 salavat cekip dua edicem listedeki arkadaslarım insallah hepimiz cok mutlu oluruz hayırlı yuvamıza ve bebişlerimize kavusuruz insallah.Allah kimin ne sıkıntısı varsa gidersin insallah amin
hayırlı yolculuklar canım.güzel duaların için çok teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre arzularını yerine getirsin inşallah.![]()
okunacak birşeyler varsa bende okurum kızlar.Allahım bu mübarek cuma günü yüzü suyu hürmetine,kabede yapılan dualar hürmetine isteklerinizi kabul etsin.
Bende yarın bir tane okurum inşallah
Canım ben yarın 1 tane okurum Allah'ın izniyle![]()
sagolun kızlar ekliyorum allah razı olsun![]()
Ben okudum canım, Allah kabul etsin, Allah senden de razı olsun.sagolun kızlar ekliyorum allah razı olsun![]()
canlarım ben yarın yolcuyum memlekete gidiyorumyarın nete giremeyebilirim yolda olucam ama nete girecegim yine memlekette yanımda leptopum:126:yapısık olduk zaten
sizleri cok seviyorum insallah güzel haberler veririm sizlere insallah ve güzel haberlerinizi alırım insallah arife günü cok dua edelim.Allah yar ve yardımcınız olsun.sizleri cok seviyorum dualarımdasınız
cumartesi görüsürüz kızlar
bugece hepimiz için 51 salavat cekip dua edicem listedeki arkadaslarım insallah hepimiz cok mutlu oluruz hayırlı yuvamıza ve bebişlerimize kavusuruz insallah.Allah kimin ne sıkıntısı varsa gidersin insallah amin