Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Ben de peygamber efendimizin (sav) ahlakiyla ahlaklanmis, Onun gibi yakisikli sevecegim sevilecegim, asik olacagim, asik olunacagim, bir omur boyu huzur icinde yasayacagimiz hayirli yuvamizi kuracagimiz, hayirli evlatlar yetistirecegimiz hayirli esimi istiyorum insallah. Diger dualarada bayildim onlarida kopyalamak istiyorum. Sizin butun guzel dualariniza da hem kendim hem de sizin icin Amin diyorum. Gecenin bu saatinde uykumu kaciran isyerimdeki sorunun cozulmesi icin de dua istiyorum. Is yerindeki arkadasla aramizdaki sorunun hayirli bir sekilde cozulmesini istiyorum.
bugunku arkadasin duasini sabah namazindan sonra okudum. rabbim kabul etsin.

Allah razi olsun canim, Rabbim kabul etsin.

InsAllah isyerindeki sorununu Rabbiminde izniyle tez zamanda hayirlisiyla halledersin.

pamuk helvanın dileği için , Kenzül Arş , 5 er tane Ayetel Kürsi, Fatiha, İhlah;nas ve Felak okudum..Allah mutlu olabileceğin birini karşına çıkarsın inşallahh..

Kizlar aybirgenin dediği ve listeye yazdığı gibi, bu listede farklı bişi uyguluyoruz.
Evet zorla olmaz bu tarz şeyler ama belki gözden kacmistir diye hatirlatmayi borc bilirim.
Listedeki herkese sadece 1 gun dua etmek yerine, hepimiz icin her gun siramiz olmasa dahi 1er tane Fatiha okuyup
herkesin duasini da burdan okuyup dua etsek iyi olmaz mi? Ben bugun mesela her birimiz için ayri ayri 1er fatiha okuyup ayrı ayrı
burda yazdığınız dualari okudum. Aybirgen de yapmış yazmis da zaten. Gucumuz yetmese bile Fatiha'yı okumaya, en azindan dualarimizi ayri ayrı
Okuyalim her birimiz için. :26:
ben soyleyeyim de herkes gene içinden geldiği gibi etsin duasini..

yarin benim gunum, vizelerim başladı inş çok iyi gecer. Bunun icin de dua etmek isteyen olur da ederse
simdiden Allah razi olsun. Opuyorum hepinizi:38:

Son düzenleme:
Kizlar aybirgenin dediği ve listeye yazdığı gibi, bu listede farklı bişi uyguluyoruz.
Evet zorla olmaz bu tarz şeyler ama belki gözden kacmistir diye hatirlatmayi borc bilirim.
Listedeki herkese sadece 1 gun dua etmek yerine, hepimiz icin her gun siramiz olmasa dahi 1er tane Fatiha okuyup
herkesin duasini da burdan okuyup dua etsek iyi olmaz mi? Ben bugun mesela her birimiz için ayri ayri 1er fatiha okuyup ayrı ayrı
burda yazdığınız dualari okudum. Aybirgen de yapmış yazmis da zaten. Gucumuz yetmese bile Fatiha'yı okumaya, en azindan dualarimizi ayri ayrı
Okuyalim her birimiz için. :26:
ben soyleyeyim de herkes gene içinden geldiği gibi etsin duasini..

yarin benim gunum, vizelerim başladı inş çok iyi gecer. Bunun icin de dua etmek isteyen olur da ederse
simdiden Allah razi olsun. Opuyorum hepinizi:38:

sabah namazından sonra Yafettah 489 tane, 1 tanede yasini şerif okudum , ardından duanı ettim, bu arada hatırlatman konusunda bende katılıyorum gün içerisinde aklıma geldikçe hep dua ederdim , şimdi ise buradaki herkesi gönlümden geçiriyorum rabbim güzel kapılar açsın, yada nışanlı sözlü olanlar hayırlısıyla yuva kursunlar...

Kuzular ben geldim bir süre giremedim ama dualar i okudum beni de yeni listeye dahil eder misiniz canlarim duam aynen geçerli 50 insirah okuyayim ben de olmaz mi

1)Pamuk_Helva: Bismillahirrahmanirrahim. Ya Rabbim Herseye gücü yeten, herseye taktir eden sensin. Benim hicbir seye gücüm yetmez. Gizli olani Sen bilirsin ama ben bilemem. Dinim, dünyam ve ahiretim icin hayirli olan kisiyi bana nasip ve taktir et. Iki cihanda mutlu olabilecegim, hayliri, ahlakli, beni sana yakinlastiracak, beni üzmeyecek, sevgi dolu bir es, kuran kokan bir yuva nasip et ya Rabbim...Amin...

canım duanı yaptım. Bu arada kızlar günü olana Yasini şerif okuyorum bu kez haberiniz olsun

2)Rainbyte-İsmi Azam + 10 tefriciye okudum.

Rabbim muradını versin inşallah :) herşey gönlünce olsun canım..Hayırlısıyla okulundan da mezun olursun inşallah..Hayırlı bir kısmetinde çıkar yuvanı kurarsın Allahın izniyle :)

2)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain

Ismi Azam + 10 Tefriciye + 5 Ihlas okudum canim.

Tez zamanda muradina kavusursun insaAllah rabbiminde izniyle.

Listedeki her arkadasin duasi ve 1er Fatiha okudum ayrica.

2)Rainbyte:Ya Hayyumu ya kayyum ya Allah, Ihsani lütfu bol olan Rabbim.Rainbyte'in gonlundeki kişiyi ona hayirli eyle ve tez zamanda Rainbyte ile bulustur ve birbirine helal eyle. Eger bu hayra engel bi şer varsa o şerri OL emrinle ortadan kaldir ve öyle nasip eyle.
eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain

Cnm senin için dua ettim.
Allah hayırlı mutlu bir yuva kurmayı nasip eder inş sana.kiminle evlenmek hayırlı ise o kişiyi çıkartır karşına.derslerinde başarılı olup mezun olursun inş bir önce.istediğin gibi hayırlı mutlu bir hayatın olur inş..Amin..

[B]Yasin ve İsmi Azam okudum..(Furkan süresi 74.ayet okuyacam inş şimdi uyumadan).[/B]ayrıca fırsat buldukça aklıma geldikçe devamlı olarak her an tüm arkdaşalara dua ediyorum.inş burada ettiğmiz dualar vesilesiyle hepimizin karşısına istediğimiz gibi insanlar çıkar.mutlu mesut yuvalar kurmak nasip olur hepimize...inş burada sevinçli haberler vermek nasip olur hepimize.güzel günler görürüz inş..hayırlı evlatlarımız olur inş...Yarabbi dualarımızı hayırlısıyla kabul et ..Amin.
-

:nazar:arkdaşlar sayenizde daha bir umutlanıyorum..Allah razı olsun hepinizden..iyiki varsınız..geçen yıl sadece kendim için dua ederdim şimdi sizlerede duaediyorum sizlerde bana dua ediyorsunuz bunu bilmek bile ne güzel..sizi çok seviyorum..gerçek hayatta dua isteyeceğim arkadaşlarım bile yok..ama iyiki sizi buldum:nazar::16:

Son düzenleme:
Canlarim sizlere guzel haberlerim var cuma sabah sevdigimle nikahlaniyoruz bugun basvurduk.Allaha sukurler olsun Elhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillah.Allah sizlerden razi olsun insallah sizlerinde guzel haberlerinizi duymak nasip olsun amin.sizleri cok seviyorum.nikahimizin hayirli olmasi bir omur ayrilmamamiz icin dua istiyorum sizlerden.Allah hayirli yuvalariniza en yakin zamanda kavustursun insallah cumlemizi.telden giriyorum suan.pazar evime donucem hepinizi opuyorum dua kardeslerim Allah razi olsun hepinizden Rabbim dualarinizi kabul etsin amin..iyiki bu topige katilmisim:-)

Canlarim sizlere guzel haberlerim var cuma sabah sevdigimle nikahlaniyoruz bugun basvurduk.Allaha sukurler olsun Elhamdulillah Elhamdulillah Elhamdulillah.Allah sizlerden razi olsun insallah sizlerinde guzel haberlerinizi duymak nasip olsun amin.sizleri cok seviyorum.nikahimizin hayirli olmasi bir omur ayrilmamamiz icin dua istiyorum sizlerden.Allah hayirli yuvalariniza en yakin zamanda kavustursun insallah cumlemizi.telden giriyorum suan.pazar evime donucem hepinizi opuyorum dua kardeslerim Allah razi olsun hepinizden Rabbim dualarinizi kabul etsin amin..iyiki bu topige katilmisim:-)

Tebrik ederim canim. Hayirli olsun. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin insAllah...

Benim için dua eden tum kardeslerimden Allahım razi olsun. Yüreğinize sağlık::16::16:
Telefondan tek tek alinti yapamiyorum ama okudum msjlarinizi.

Duygucum hadi Hayırlısı olsun balım. Darisi bizlere olsun ins.:17:
şehir dışına gidiyorum diyon bi de insan nikah için gun almaya gidiyorum der:19::19:

Hayırlı olsun canımm çok sevindim, Allah ım hem bu dünyada hem öbür dünyada hep mutlu etsin :21:

Benim için dua eden tum kardeslerimden Allahım razi olsun. Yüreğinize sağlık::16::16:

şehir dışına gidiyorum diyon bi de insan nikah için gun almaya gidiyorum der:19::19:

Canım senin için 7 salatı tefriciye ve esmaül hüsna okudum, Allah kabul etsin ve tüm dualarını kabul etsin hayırlısıyla :21:

Hepimiz için tek tek dua ettim ve esmaül hüsna okudum, Allah ım kabul edilen dualardan eylesin. Amin :21:

Ben de alındım duygucum, bize hiç demedin nikah olacak diye :33: Hep mutlu ol canımm bizi habersiz bırakma, dualarımızdasın :16::16::16:

Kizlar kesin olmadigi icin buraya yazmadim tayin icin erken basvurduk.kusmeyin bana.cumaya gun almak supriz oldu bize.cok opuyom hepinizi Allah razi olsun Allah sizlere daha guzellerini nasip etsin insallah cepten yazmak zormus.tamam haber ederim canlarim.:-)

Hayırlı olsun canımm çok sevindim, Allah ım hem bu dünyada hem öbür dünyada hep mutlu etsin :21:

Tebrik ederim canim. Hayirli olsun. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin insAllah...

Cok sagolun kizlar Allah hepinize daha guzellerini nasip etsin sevenleri kavustursun amin amin amin.sinavinda basarilar rainbytem Hepsini gec insallah cok optum

eger ki nasip etmiyceksen onun icin hayırlı olan, Peygamberimizi ve Mustafa kemali cok seven, sakin, yeri geldiginde alttan alan, kufretmeyen, sigara alkol kullanmayan, guzel ahlakli, sadik, ask dolu huzur dolu, kariyeri olan, yakisikli ve olgun, Alllah korkusu olan, kendisi de ailesi de guzel ahlaklı olan insanla onlari birbirlerine kavustur hayırlı ve tez zamanda. Ayrica Rainbyte'a okuldaki derslerinde cokca basari zihin açıklığı ve hayırlı mezuniyet nasip et .Sen Yüce Peygamberinin hatrina duami kabul eyle. Amin amin amin ecmain.

duanı yaptım canım Allah kabul etsin. Bu arada duygu arkadaşımızın güzel haberleri varmış Rabbim bir ömür mutluluğunu daim eylesiin inş.

duygucum çok sevindim canım Allah mutlu mesud etsin çooookkk mutlu olun işallah :)

Back
X