Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Dua için rumuz değil de isim gerekiyorsa:Gülsen

Arkadaşlar listeye adımı alın.

Arapça dilek duam:Nihat Hatiboğlu Hoca evlilik duası olarak belirtmiş..

Allahümme ya mufettihal ebvab iftah lena hayral bab..

Türkçe anlamı.''Ey kapıları açan Allah'ım .Bana hayırlı kapılar aç.''

Türkçe duam:

Yüce Rabbim....Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....

Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....

Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...

İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....

Sevilen hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceğim ,güzel geçecek hayırlı,vefalı bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..

abdestliyken okuyuverdim Allah kabul etsin inşallah.... ama bir şey sormak istiyorum okuma adabı nasıl olmalı yani öncesinde üç ihlas bir fatiha mı okumaylıyız yada sonunda bir fatiha mı okuyorsunuz yada başkaca bir duamı okuyorsunuz.... nasıl yapıyorsunuz banada deyin... duaya çok ihtiyacım var çoook... geçen üsttekinin hayırlı dileği için dua et topiğindeydim... Allah okuyandan razı olsun her şey bir düzeldi bir güzelleşti... ne oldu da böyle oldu diye sorar oldum... ödüm patlıyor arkasından bir terslik gelecek diye.... dua dua duaa başka ilaç yok bu hayatta...

merhabalar kızlar bende sıze katılmak ıstıyorum ,benımde cok ıhtıyacım var ne yapmam gerekıyor yazarsanız katılmak ıstıyorum

Kizlar dualarinizi okudum .Allah kabul etsin ins.Allah gonlunuze gore hayirli mutlu evlilikler yapmayi nasip etsin..Allah hepimize yuzumuzun gulecegi yuvalarimiza kavusmayi nasip eder ins.Amin...
Tum listeyi bitirdim...Allah kabul etsin ins...

merhabalar kızlar bende sıze katılmak ıstıyorum ,benımde cok ıhtıyacım var ne yapmam gerekıyor yazarsanız katılmak ıstıyorum

oncelikle hosgeldin cnm.yeni gelen diger arkadaslar sizler de hosgeldiniz.Sizlere ne sekilde dua etmemizi istiyorsaniz yaziyorsunuz.Bir de hangi dua veya sureleri okumak istersiniz yaziyorsunuz.mesala Yasin , 41 tefriciye ,furkan suresi 74.ayet olabilir .ne okumak isterseniz ..liste yapiyoruz. gunu gelen kisiye ve listeki herkese dua ediyoruz sirasiyla..

Bana da dua edilecekti...

Evlenmek, gonlume gore iki cihanim icin hayirli bir bey istiyorum. Ne okursaniz herseye raziyim ben...

oncelikle hosgeldin cnm.yeni gelen diger arkadaslar sizler de hosgeldiniz.Sizlere ne sekilde dua etmemizi istiyorsaniz yaziyorsunuz.Bir de hangi dua veya sureleri okumak istersiniz yaziyorsunuz.mesala Yasin , 41 tefriciye ,furkan suresi 74.ayet olabilir .ne okumak isterseniz ..liste yapiyoruz. gunu gelen kisiye ve listeki herkese dua ediyoruz sirasiyla..
Hosbulduk canım sagolasın,listeyimi beklıyoruz ozaman ?,görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş. dualarla katılcaz ınsallah :)

Kizlar yeni listeyi yazmaya başlayalım kimsey yazmamis sanırım.
1
2
3
4 Rainbyte-24.11.2013
5
6.......

diye yazsin herkes herkes:16:

Kizlar yeni listeyi yazmaya başlayalım kimse yazmamis sanırım. Katılmak isteyen arkadaşlar eklesin kendini:nazar::nazar::nazar:

1.
2.
3.
4 Rainbyte-24.11.2013
5.Sevgilim06-25.11.2013
6.

Son düzenleme:
Kizlar yeni listeyi yazmaya başlayalım kimse yazmamis sanırım. Katılmak isteyen arkadaşlar eklesin kendini:nazar::nazar::nazar:

1.
2.
3.
4 Rainbyte-24.11.2013
5.Sevgilim06-25.11.2013
6.Pupilla34

:10::10:

Kizlar yeni listeyi yazmaya başlayalım kimse yazmamis sanırım. Katılmak isteyen arkadaşlar eklesin kendini

1.
2.
3.
4. Rainbyte - 24.11.2013
5. Sevgilim06 - 25.11.2013
6. Pupilla34 - 26.11.2013
7. pamuk_helva (Neslihan) - 27.11.2013

1.
2.
3.
4. Rainbyte - 24.11.2013
Arkadaşlar sıradaki sayıyı mı yazacaz?1.2.3. niye boş? Ben ACİLEN dua istiyorum da..Çok sıkıntıdayım,yeni ayrılık yaşadım.
1.2.3.8 hangisini seçeyim?
Bir de duaları kime ne zaman okuyoruz,nasıl yapıyoruz?Hergün mü okuyoruz?Kaç kez okuyoruz?Açıklanmamış da..

Son düzenleme:
Hosbulduk canım sagolasın,listeyimi beklıyoruz ozaman ?,görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş. dualarla katılcaz ınsallah :)

tam da yeni liste basliyor cnm.katilabilirsin.hakkinda hayirlisi olsun ins..

1.
2.redrosee- 22.11.2013
3.
4. Rainbyte - 24.11.2013
Arkadaşlar sıradaki sayıyı mı yazacaz?1.2.3. niye boş? Ben ACİLEN dua istiyorum da..Çok sıkıntıdayım,yeni ayrılık yaşadım.
Bir de duaları kime ne zaman okuyoruz,nasıl yapıyoruz?Hergün mü okuyoruz?Kaç kez okuyoruz?Açıklanmamış da..

bende 2 sırada olayım :)

1.tulipa
2.
3.
4. Rainbyte - 24.11.2013

Cok tez canlisin be arkadaşım:ssz: duygu açıklamıştı diye biliyorum ben. Her gun birinin gunu oluyor.
Gecenki listemizde herkes icinden geleni gunu olana okuyup, diğerleri icin de birer fatiha okuyup burdaki butun dualari okuyordu.
bu yeni liste için de ayni şeyi yapalim herkes gucu yettigince dua okur gunu gelen arkadaş icin.
duani da ilerleyen sayfalarda yazmışsın zaten:ssz::34:
Liste toparlansin dualar da ona uygun şekilde toparlanir yani.
buyuk ihtimal yarin baslayamiycaz galiba, 22sinde baslariz en kotu.
daha listeye adini yazmayanlar var :ssz: seni 1. Siraya yaziyorum o halde....

Son düzenleme:
Back
X