- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi huzurolsun
- #3.641
Dua için rumuz değil de isim gerekiyorsa:Gülsen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar listeye adımı alın.
Arapça dilek duam:Nihat Hatiboğlu Hoca evlilik duası olarak belirtmiş..
Allahümme ya mufettihal ebvab iftah lena hayral bab..
Türkçe anlamı.''Ey kapıları açan Allah'ım .Bana hayırlı kapılar aç.''
Türkçe duam:
Yüce Rabbim....Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....
Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....
Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...
İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....
Sevilen hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceğim ,güzel geçecek hayırlı,vefalı bir evilik nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..
merhabalar kızlar bende sıze katılmak ıstıyorum ,benımde cok ıhtıyacım var ne yapmam gerekıyor yazarsanız katılmak ıstıyorum
kizlar banada dua edin. benim ne yapmam lazim?
kizlar banada dua edin. benim ne yapmam lazim?
Hosbulduk canım sagolasın,listeyimi beklıyoruz ozaman ?,görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş. dualarla katılcaz ınsallah :)oncelikle hosgeldin cnm.yeni gelen diger arkadaslar sizler de hosgeldiniz.Sizlere ne sekilde dua etmemizi istiyorsaniz yaziyorsunuz.Bir de hangi dua veya sureleri okumak istersiniz yaziyorsunuz.mesala Yasin , 41 tefriciye ,furkan suresi 74.ayet olabilir .ne okumak isterseniz ..liste yapiyoruz. gunu gelen kisiye ve listeki herkese dua ediyoruz sirasiyla..
Hosbulduk canım sagolasın,listeyimi beklıyoruz ozaman ?,görustugum bırısı var hakkımda hayırlısıysa tez zamanda olmasını annemın kalbının yumusamasını ,hakkımda hayırlı deyılse tez zamanda uzaklasmasını ıstıyorum inş. dualarla katılcaz ınsallah :)
1.
2.redrosee- 22.11.2013
3.
4. Rainbyte - 24.11.2013
5. Sevgilim06 - 25.11.2013
6. Pupilla34 - 26.11.2013
7. pamuk_helva (Neslihan) - 27.11.2013
Arkadaşlar sıradaki sayıyı mı yazacaz?1.2.3. niye boş? Ben ACİLEN dua istiyorum da..Çok sıkıntıdayım,yeni ayrılık yaşadım.
1.2.3.8 hangisini seçeyim?
Bir de duaları kime ne zaman okuyoruz,nasıl yapıyoruz?Hergün mü okuyoruz?Kaç kez okuyoruz?Açıklanmamış da..
1.tulipa
2.
3.
4. Rainbyte - 24.11.2013
5. Sevgilim06 - 25.11.2013
6. Pupilla34 - 26.11.2013
7. pamuk_helva (Neslihan) - 27.11.2013
Arkadaşlar sıradaki sayıyı mı yazacaz?1.2.3. niye boş? Ben ACİLEN dua istiyorum da..Çok sıkıntıdayım,yeni ayrılık yaşadım.
1.2.3.8 hangisini seçeyim?
Bir de duaları kime ne zaman okuyoruz,nasıl yapıyoruz?Hergün mü okuyoruz?Kaç kez okuyoruz?Açıklanmamış da..