- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi huzurolsun
- #4.241
ikinci kez karşılaştıkhoşgeldin
![]()
hoşbulduk cnmmm bnm için de dua edermisin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikinci kez karşılaştıkhoşgeldin
![]()
hoşbulduk cnmmm bnm için de dua edermisin![]()
Elbette, sende ayırma dualarından bizi![]()
Tanemm başta olmak üzere hepimiz için dua ettim, bildiğim duaları okudum ve Ya Kadir esmasını okudum.
Allah kabul eder inşallah.
Bu ara da yazmak istediğim bir şey var.
Rainbyte, günlüğe yazdığın mesajının son cümlelerinde.
Karanlığın aydınlığa çıkması gibi sözleri okuyunca sinirleniyormuşsun
Benim sana cümleyi söylerken içimden herhangi bir kötülük geçmedi
Kendime yakın hissederek yazmıştım.
Sinirlendirmişim kusura bakma lütfen...
Hoşgeldin canimyeni liste için duam:
18-tulipa:Yüce Rabbim....Ol deyince olduran Rabbim...Tulipa'ya ruh ve beden gücü ver.Tahammül ver....
Çalışma azmi,insanlarla başedebilme ve geçinme gücü ver.Kötü niyetli insanların şerrinden koru.Heryerde iyi insanlarla karşılaştır.Onu sevilen,sözü geçen bir insan kıl.Hayırlı,vefalı,güvenli arkadaşlar,dostlar nasib et.Yalnızlıktan koru....Aile ortamına sevgi,bağlılık,vefa ve maneviyat ver....
İş ve kalacak yer konusunda neresi hayırlı ve güzel olacaksa orayı kalbine ilham et ve orayı nasib et.....
Yaşama sevince ver.Bütün olumsuzlukları unuttur.Depresyondan kurtar,ruh beden sağlığını her daim genç ve güzel kıl. Nasip olursa yaşlılığında sağlıklı kıl...
İbadet etme isteği ver ve nasib et.sana yakınlaştır,günahlardan koru,ölürken imanlı gitmeyi nasib et.....
Sevilen şimdiki durumundan hayırlı olacaksa eğer tez vakitte hayırlısıyla kavuştur.Nasib olmayacaksa eğer sevileni unuttur.Daha güzelini tez vakitte hayırla gönder.En çabuk vakitte ömür boyu sevip sevileceği ,güzel geçecek hayırlı bir evilik ve ilgili ,vefalı,seven bir eş nasib et.Hayırlı evlatlar ver..
...Tüm acı çekmiş ve yaşını almış bayanlara tez vakitte hayırlı evlilikler ver..Amin..
Arkadaşlar için okuyacağım duam:Nihat Hatipoğlu evlilik duası ve Furkan 74.ayet 41 er defa
bundan soraa sende sualarımdasın cnmm
peki neler yapıosunuz burda cnm bnm yapabileceğim ne var![]()
Hoşgeldin canimiyisindir umarim?
Canım ilk is günün nasil gecti. ? Merak ettim. Yeni yerin hayırlı olsun kuzum. Memur musun?
Bu arada evliliğe cok az kaldı
her şey süper olacak, cocuk da yaparsın yemek de kariyer de
ins eniste de yardim eder tutar işlerin ucundan
bi de bebek hemen mi istiyorsunuz ihihi merak ettim
seni seviyorum canım. İnş cok güzel olacak evliliğin. Sana dua edicem![]()
rainbytem cok sagol kuzum valla ilk iş günüm nasıl desem sıkıcıydı ve ısınamadım.bide hepsi cok uyanık ben yapı olarakta biraz saftiriğim ne yalan diyim öyleyim ben onların içinde ezilmekten korkuyorum:18:öyle cok ortamlara giren biri diilim.kendi halinde içine kapanık biriyim utangac.insallah rainbytem cocuk hemen istiyorum canım benim pcosum var vakit kaybetmek istemiyorum doktor en yakın zamanda yap dediondanda korkuyom ya bebegim olmazsa
BENDE SENİ SEVİYORUM
insallah bu kez yüzüm gülsü gercekten bu kez kaldıramam bi üzüntüyü
insallah hepinizde yüzünüzü güldürecek insanlarla hayatınızı birlestirirsiniz en yakın zamanda.evlenip pişman olanlarda var en güzeli seni sevenle olmak sana deger verenle
yoksa eve geldiğinde yüzüne bakmayan bir insan dertlesmeyen odun gibi yemek sonra uyku.Allah böylelerinden uzak tutsun sizi ve el üstünde tutacak cıksın karsınıza amin.insallah gülüm sende hep dualarımdasın senin sınavlar nasıl gidiyor:26:insallah güzel haberlerle gelirsin bizeee
![]()
rainbytem cok sagol kuzum valla ilk iş günüm nasıl desem sıkıcıydı ve ısınamadım.bide hepsi cok uyanık ben yapı olarakta biraz saftiriğim ne yalan diyim öyleyim ben onların içinde ezilmekten korkuyorum:18:öyle cok ortamlara giren biri diilim.kendi halinde içine kapanık biriyim utangac.insallah rainbytem cocuk hemen istiyorum canım benim pcosum var vakit kaybetmek istemiyorum doktor en yakın zamanda yap dediondanda korkuyom ya bebegim olmazsa
BENDE SENİ SEVİYORUM
insallah bu kez yüzüm gülsü gercekten bu kez kaldıramam bi üzüntüyü
insallah hepinizde yüzünüzü güldürecek insanlarla hayatınızı birlestirirsiniz en yakın zamanda.evlenip pişman olanlarda var en güzeli seni sevenle olmak sana deger verenle
yoksa eve geldiğinde yüzüne bakmayan bir insan dertlesmeyen odun gibi yemek sonra uyku.Allah böylelerinden uzak tutsun sizi ve el üstünde tutacak cıksın karsınıza amin.insallah gülüm sende hep dualarımdasın senin sınavlar nasıl gidiyor:26:insallah güzel haberlerle gelirsin bizeee
![]()
Ay canim benim AMİN
Ben de durumlar ayni devam ediyor.uyku duzenim yok sabah ezanindan önce uyuyamiyorum. Eve de gelince 8den sonra uykum geliyor akşam.
Sınavlar var haftaya 2 tane.sonraki hafta 2 tane.sonra finaller ve dönemi kapaticam inş:18::18:
Tatilde ablamla enistemin yanina gitmeyi düşünüyorum bakalım inş nasip olur.
Bebis de olur inş canim. Burdan sonra artik evlat topiğine gidersin. Cok çektin, dilerim bu kez hep gülsün yüzün.
Bu arada geçmiş olsun canım. Allah buyuk, tip ilerledi anne de olacaksın bak gör. Hatta kızın olacak gibi geldi ilk
iş konusunu da büyütme bu kadar. Hem belki onlar sayesinde artik daha saf dusunmemeyi öğrenebilirsin canim.
Allah iyi insanlarla karsilastirsin insana en buyuk kotuluk gene insandan geliyor
ben şimdi ödev yapacagim kuzum. Iyi geceler sana. Optummm![]()
Duyguu işe mi başladın,,hayırlı olsun canımmm:)
cok sagol canım yok calısıyodumda baska yerdeydi simdi baska yere gectim.Allah razı olsun gülüm sen nasılsın