Hayırlı eş için birlikte dua edelim

17)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru, gönlündekini hakkında hayırlı eyle
hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle, hayırlı insanlarla karşılaştır dualarını kabul et.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.AMİN

bugun turkuazın gunu... Alalhım dularımıız kabul etsın ınsallah...

1)Gabiya-10 Aralık salı
2)Redroseee-11Aralık çarşamba
3)Tanemmmmm-12 Aralık perşembe
4)Aybirgen-13 Aralık cuma
5)Nazliesma-14 Aralık cumartesi
6)Buuju-15 Aralık pazar
7)Suskun_sultan-16 Aralık pazartesi
8)pamuk_helva (Neslihan) -17 Aralık salı
9)3nokta-18 Aralık çarşamba
10)Jeddy-19 Aralık perşembe
11)BizimdeBebisimizOlsun(duygu)-20 Aralık cuma
12)Rainbyte- 21 aralik cumartesi
13)Zerenteacher (Aslı)- 22 Aralık pazar
14)Erenay-23 Aralık pazartesi
15)MissCherryBlossom-24 Aralık salı
16)Prenses1006-25 Aralık çarşamba
17)00Turkuaz-26 Aralık perşembe KIZLAR HEPİNİZ DUASINI TEK TEK OKUDUM RABBİM KABUL ETSİN.HEPİMİZ TEZ ZAMANDA HAYIRLI YUVAMIZI KURALIM İNŞALLAH

canlarım dualarınızı okudum Allah gönlünüzdekileri ol emri ile hayırlısı ile oldursun insallah Allah kabul etsin dualarınızı ve hayırlı bir evliliğiniz olsun en yakın zamanda amin

Kızlar hepiniz için dualarınızı ayrı,ayrı ettim..Rabbim tez zamanda kabul ettiği dualardan eylesin,
gönüllerinizin muradını versin inşallah..AMİN..

Benim duam yoktu ekledim. Okuyamadığım arkadaşlarımın duasını da okuyorum şimdi.
Allah kabul etsin dualarını / dualarımızı... :16:

Okudum dualarınızı.
13)Zerenteacher (Aslı)- 22 Aralık pazar
14)Erenay-23 Aralık pazartesi
15)MissCherryBlossom-24 Aralık salı
16)Prenses1006-25 Aralık çarşamba
17)00Turkuaz-26 Aralık perşembe

Arkadaslar dualarinizi okudum. Rabbim tez zamanda dualarini gerceklestirsin...

Turkuaz ve Bade dualarınızı okudum ALLAH kabul etsin inş:16:

Dualarınızı okudum.Rabbim kabul etsin ins.Allah gönlünüze göre her yonden hayırlı mutlu evlilik yapmayi nasip eder INS.Burada ettigimiz dualar en hayirli tez zamnda Kabul olur INS.Amin

17)00Turkuaz:Alemlerin Rabbi Allah'a hamd olsun.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
Allah'ım 00Turkuazın günahlarını bağışla tövbelerini kabul et, onu kötü olan herşeyden koru, gönlündekini hakkında hayırlı eyle
hakkında hayırlı olanıda gönlüne razı eyle, hayırlı insanlarla karşılaştır dualarını kabul et.Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed.AMİN

bugun turkuazın gunu... Alalhım dularımıız kabul etsın ınsallah...

Erenay,Misschery, Prenses ve Turkuazın dualarını okudum; Allah kabul etsin inşallah.

Allah hepinizden razı olsun, ağzınıza sağlık. Allah dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşaallah. Çok teşekkür ediyorum dua eden herkese :16:

18) Bade : Allah'ım sen bilmezleri bildiren, görmezleri gördüren, söylenmezleri söyletensin. Sana inandım, hep inanacağım.
Gönlümde ki kişiyi bana hayırlarla nasip et. Yok hayr değilse hayr eyle öyle gönder rabbim.
Onunda gönlünü bana ısındır. Hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin.
Sınavımı başarıyla geçip, sevdiğimle mutlu olmamı nasip eyle Rabbim.
Ben elimden geleni yapıyorum, gelmeyenler için ellerimi sana açıyorum. Bizim ağrılı kalplerimize tek ilaç sensin... Amin.

canim duani okudum Rabbim hayirlisiyla kabul etsin insaAllah

18) Bade : Allah'ım sen bilmezleri bildiren, görmezleri gördüren, söylenmezleri söyletensin. Sana inandım, hep inanacağım.
Gönlümde ki kişiyi bana hayırlarla nasip et. Yok hayr değilse hayr eyle öyle gönder rabbim.
Onunda gönlünü bana ısındır. Hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin.
Sınavımı başarıyla geçip, sevdiğimle mutlu olmamı nasip eyle Rabbim.
Ben elimden geleni yapıyorum, gelmeyenler için ellerimi sana açıyorum. Bizim ağrılı kalplerimize tek ilaç sensin... Amin.

canim duani okudum Rabbim hayirlisiyla kabul etsin insaAllah

Bende okudumallah kabul etsin baade

Kızlar dualarınızı okudum hergun gıremedım haber vermeye ama bılmenızı ısterım,dun noktaladım rabbım tum dualarımızı kabul etsın aminnn

Kızlar dualarınızı okudum hergun gıremedım haber vermeye ama bılmenızı ısterım,dun noktaladım rabbım tum dualarımızı kabul etsın aminnn

Selam canlarim yeni.listeyi.kacirmamisimdir insallah :)
Mutlaka beni ekleyin canlarim insallah
Hepinizin gonlune gore versin Rabbim.. :) :)

İsmi Azam okudum genel olarak bagisladim hepiniz icinRabbim kimin ne derdi muskulu varsa tez zamanda gidersin.Hepinizin gonlune gore es versin mutlu huzurlu yuvalar kurun insallah :) Sevenlerde sevdigine kavussun insallah :)

kızlr uğrayamadım topiğeee çok zor günler geçiriorummm sevdiğim adamla alakalı ama hepiniz aklımda idiniz herkese dua ettım hepinizi gönlümden geçirdim bade arkadasımız topiğe uğramamı istediii kusura bakmayın tekrar olur mu inanın hep aklımdaydınız :31::31:

9)Ahsennisa-28 Aralık cune gore vmartesi duasını bulamadım ama Allah gonlune gore versin. uma suresi, esmaul husna, selatı tefriciye okuudm... Allah gonlumuze gore evrsn hepimizin... yarın da benm guunum:34:

Duani okudum cnm.Rabbim Kabul etsin INS.Allah gonlune gore seni heryonden mutlu edecek hayirli bir evlilik yapmani nasip eder INS.Amin.Tüm liste için ismi Azam okudum.INS burada ettigimiz dualar en hayirli vakitte ,en hayirli sekilde Kabul olur.Amin..

Back
X