• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için birlikte dua edelim

hacet namazinin persembeyi cumaya baglayan gecelerde veya kandil gecelerinde kilinmasi asildir. Ama bütün gecelerde kilinabilir. önce boy abdesti alinir. Sonra hacet namazina niyet edilir.
Namazda asagidaki âyetler okunur:

1. Rekâtta: Subhaneke + fatiha + 3 âyetel kürsî
2. Rekâtta: Fatiha + ıhlâs + felâk + nas.
Rekâtin sonunda : Ettehiyyâtü
3. Rekâtta: Subhaneke + fatiha + ıhlâs + felâk + nas.
4. Rekâtta: Fatiha + ıhlâs + felâk + nas.

Namaz tamamlandiktan sonra allah'tan hacet neyse o istenir. Allah'tan mürsid istemek için bu namaz kilindiysa mürsid istenir.

Bu namazdan sonra hiç konusmadan yatmak gerekir. Yatarken kibleyi saga alacak sekilde yatak kurulur. Vücudun ön cephesi kibleye çevrilerek yanüstü yatilir, 3 âyetel kürsî okunur ve allah'tan mürsid istenir. Eger kisinin haceti mürsid degil de baska bir hedefe ulasmaksa (zahirî veya batinî bir hedef olabilir) o hedefe ulasmak istenir. Sessiz zikir (hafî zikir) bu istekten sonra baslar. Yanüstü yatildigi için sag kulak yastiga gelecektir. Bas biraz saga, sola oynatilarak kulakta kalbin atislarinin, basinç sebebiyle rahatça duyulacagi pozisyona gelinir. Ve kalbin her çift atisinda "allah, allah" diyerek kisi allah'i zikr-i hafî ile (yani sessiz olarak) içinden zikredecektir.
Eger ilk namazdan sonra yatildiginda birsey görülmez ise tekrar tekrar, her persembeyi cumaya baglayan gece namaza devam edilmelidir. Her gece de kilinabilir.

bunu bugece yapmayı düşünüyorum iyiki belirmişsiniz allah sizden razı olsuunn birde şu son kısımda dediğiniz şeyi anlamadım rüyamızda ne görmemiz gerekiyoo????

çok teşekkür ederim benide listeye aldığın için:) inşallah isteyen herkese rabbim tezlikle hayırlı bi eş gönderirrr bu gecede bol bol dua edicem arkadaşlarım sizin içinn rabbbim kabul eyler inşallahh bu gece sahura kadar uyumayı düşünmüyorum rabbimizin rahmetinden yararlanırız inşallah bu gece bolcana hepinize hayırlı kandiller diliyorum DUALARIMIZIN HAKKIMIZDA HAYIRLI OLMASI DİLEĞİYLE AMİN....

Amin canım amin :21: sen de dualarımızdasın, bu gece senin için de ayrıca dua edicem, seni umutsuz görünce üzülmüştüm dün, ben de senin gibi hissediyorum bazen ama burda dua kardeşlerimle dua ettikçe çok daha umutlu ve mutlu oluyorum,burda çooook temiz kalpli kardeşlerimiz var, onların dualarının etkisiyle olsa gerek, içimde bi huzur var, inşallah kabul olacak dualarımız, Allah hepimizin gönlüne göre versin, tekrardan aramıza hoşgeldinnn :16:

umut_dolu (için 01.08.2013) OKUdum
2. aybirgen (için 02.08.2013) OKUdum
3. esrazambak (için 03.08.2013) OKUdum

Allah kabul eylesin canlarım =)

amin canımmm Allah razı olsun azrazehracım Allah kabul etsin inşallah okuduklarımızı ve dualarımızı...en kısa zamanda hayırlı eşler ve evlilikler gönlümüze göre bir eş cennetten köşe bir evlilik nasip olsun hayırlı evlatlar nasip olsun hepimize ve tüm bekar arkadaşlara...

bunu bugece yapmayı düşünüyorum iyiki belirmişsiniz allah sizden razı olsuunn birde şu son kısımda dediğiniz şeyi anlamadım rüyamızda ne görmemiz gerekiyoo????
Canım ben de ilk defa kılıcam, esrazambak kılalım diyince araştırdım, ben de bilmiyorum ne görmemiz gerektiğini :1: Kılan dostlar varsa bizi de bilgilendirsinler :1:

hoşgeldin dreamer22 .. Seni anlıyorum.. Kaç yaşındasın merak ettim?

Bak bu ayetler tüm sorularına cevap verir inşallah..

'hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez.''

* * * secde sûresi / 17.ayet * * *

''şüphesiz ki allah, sabredenlerle beraberdir”

* * *bakara sûresi / 153.ayet* * *

çok teşekkür ederim canım bu aralar o kadar yalnızımki sözlerinle içime su serptin bu yüzden bu forumu çokk sevdimm sendemi bekarsın canım ?????????bekarsan inş tezlikle hayırlı bir eş bulursunn birde yaşımı belirtmek istemiyorum ltf kırılma yaşım bende gizli kalsın :(

Canlar bu gece Salat-ı Tefriciye de okuyalım inşallah.

Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
"Allâh’ım, kendisi hürmetine düğümler çözülen, gamlar-kederler açılan, ihtiyaçlar giderilen, isteklere, hüsn-ü hâtimelere güzel âkibetlere nâil olunan, kerem (cömertlik) sahibi yüzü-suyu hürmetine bulutların sulandığı, Efendimiz Muhammed Mustafa (s.a.v.)’e ve onun âl ve ashâbına; her bakış ve her nefeste ve zâtinca mâlum olanların sayısınca, kâmil bir rahmet ve tam bir selâmet ihsan eyle."

Bu fazilettendir ki, salavât okuyan kimsenin bütün işleri Allah tarafından kolaylaştırılır. İşleri düzgün yolunda gider. Gönül sıkıntısı olmaz. Gamı, kederi, sıkıntıları kendiliğinden kalkar. Geçim darlığı çekenlerin rızkı bollaşır, kazancına bereket gelir, geçim darlığı çekmez. Bütün duâları kabuldur. Her istek ve dileği yerine gelir. Ümid ve muradı hasıl olur.

Bu salavât, 3,5,7,11,21 veya 41 kere okunabilir. Herkes vaktine göre az veya çok okuyabilir. İsteyen 3 kere… isteyen 41 kere okur. Fazileti, sevabı buna göredir.

Çok önemli işlerin gerçekleşmesi için bu salavât (4444) defa okunur. Gelecek musibetlerden (belâ ve kazalardan) korunmak ve kurtulmak için de (4444) defa okunur. Altından kalkamadığın musibetlerin gitmesi için de aynı şekilde okunur

çok teşekkür ederim canım bu aralar o kadar yalnızımki sözlerinle içime su serptin bu yüzden bu forumu çokk sevdimm sendemi bekarsın canım ?????????bekarsan inş tezlikle hayırlı bir eş bulursunn birde yaşımı belirtmek istemiyorum ltf kırılma yaşım bende gizli kalsın :(

içini ferahlatmasına sevindim canım.. evet bekarım benm de çevremdekiler evleniyor bugün hatta öğrendim dana önce bana talip olan birinin 2 tane oğlu olmuş .. nasip olmamıştı o zaman 3 seneye 2 hamilelik sığdırmış kız maşallah ama hiç kıskançlık hissetmiyorum Rabbim hepsine mutluluk huzur versin inşallah geçim düzen versin.. Rabbim in bana açacağı kapı vardır inşallah .. bunlar insana ümitsizlik verebilecek şeyler ama ağlaya ağlaya yalvara yalvara dua etmek lazım.. yaş çok da önemli değil gerçi sorun değil canım.. inşallah gönlümüze göre bir eş evlilik ve hayırlı evlatlar nasip olur bizlere en kısa zamanda..

aybirgen canım diğer başlıkta bir arkadaş hacet namazı diye yazmış ve şükür namazı yazmış benimde ordan aklıma geldi.. ordaki ehlimana diye bir arkadaş yazmış ona sordum nasıl olduğunu inşallah cevaplar..

nihat hatipoğlu anlatımı:
http://www.youtube.com/watch?v=N_tKThBeXrA

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/639835-kadir-gecesinde-neler-yapacaksiniz.html

Son düzenleme:
Ysin-i Şerif okumayı da unutmayalım :) 4. maddeye dikkat :1: İlk niyetimiz Allah rızası tabiki ama sonrasında da Allah'ın bizlere hayırlı birer eş, hayırlı evlatlar vermesi için dua edelim.

1-Aç okursa doyar.
2-Susuz okursa suya kanar.
3-Çıplak okursa giydirilir.
4-Bekar okursa evlendirilir.
5-Korkan okursa korktuğundan emin olur.
6-Hasta okursa iyileşir.
7-Zindanda olan okursa çıkarılır.
8-Misafir okursa,seferinde ona yardım edilir.
9-Bir şey kaybeeden okursa, kaybettiği şeyi bulur.
10-Sıkıntı ve kederli kimse okursa,sıkıntı ve kederden kurtulur..."

içini ferahlatmasına sevindim canım.. Evet bekarım benm de çevremdekiler evleniyor bugün hatta öğrendim dana önce bana talip olan birinin 2 tane oğlu olmuş .. Nasip olmamıştı o zaman 3 seneye 2 hamilelik sığdırmış kız maşallah ama hiç kıskançlık hissetmiyorum rabbim hepsine mutluluk huzur versin inşallah geçim düzen versin.. Rabbim in bana açacağı kapı vardır inşallah .. Bunlar insana ümitsizlik verebilecek şeyler ama ağlaya ağlaya yalvara yalvara dua etmek lazım.. Yaş çok da önemli değil gerçi sorun değil canım.. Inşallah gönlümüze göre bir eş evlilik ve hayırlı evlatlar nasip olur bizlere en kısa zamanda..

Aybirgen canım diğer başlıkta bir arkadaş hacet namazı diye yazmış ve şükür namazı yazmış benimde ordan aklıma geldi.. Ordaki ehlimana diye bir arkadaş yazmış ona sordum nasıl olduğunu inşallah cevaplar..

Nihat hatipoğlu anlatımı:
YouTube

http://www.kadinlarkulubu.com/dualarimiz-sizinle/639835-kadir-gecesinde-neler-yapacaksiniz.html

inan bende evlenen arkadaşlarıma karşı hiç kıskançlık hissetmiyorumm rabbim onların yuvalarını daim ve hep mutlu etsin inşallah evlenen herkesn hakkında benm dileğim bu ben sadece çok yalnız hissediyorum bu yüzden hayırlı bir evlilik yapmayı çok istiyorumm inşallah allahın izniyle hepimizn olur tezliklee....

Ysin-i Şerif okumayı da unutmayalım :) 4. maddeye dikkat :1: İlk niyetimiz Allah rızası tabiki ama sonrasında da Allah'ın bizlere hayırlı birer eş, hayırlı evlatlar vermesi için dua edelim.

1-Aç okursa doyar.
2-Susuz okursa suya kanar.
3-Çıplak okursa giydirilir.
4-Bekar okursa evlendirilir.
5-Korkan okursa korktuğundan emin olur.
6-Hasta okursa iyileşir.
7-Zindanda olan okursa çıkarılır.
8-Misafir okursa,seferinde ona yardım edilir.
9-Bir şey kaybeeden okursa, kaybettiği şeyi bulur.
10-Sıkıntı ve kederli kimse okursa,sıkıntı ve kederden kurtulur..."

:9: 4. madde süpermiş inşallah aybirgencim:1: OKUYALIM YASİN SURESİNİ inşallah

bu arada internetinizde kota yoksa hacet namazını anlatıyor 3 dakika 2 saniyelik bir video

HACET NAMAZI NASIL KILINIR VİDEO

HACET NAMAZI VE KILINIŞ USULÜ _ (Paylaşan - Md by Mirzal21 / Burhan Güney) - YouTube

Listemize katıldığın için biz de çok sevindik, bi tane daha dua kardeşimiz oldu :) Sadece listede günü gelince değil devamlı dua edelim inşallah birbirimize canlar :16:

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013
7. dreamer22 (için 12.08.2013)

Yeni listemizde hangi duaları okuyacağımıza tam olarak karar vermedik, listede yer alanlarla hep birlikte karar veririz.

canlarrr:3::3::3:
kadir geceniz mübarek olsunn:9::9:
ben derim ki yeni listeye başlayınca fetih suresinin 1.ayetini 9999 defa okunayalım o zaman Allah'ın izniyle dilek hemen kabul olurmuş:34::34:
hepimiz yaklaşık bin 500 tane falan okuyacağız.. FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİ : İNNA FETEHNA LEKE FETHAN MÜBİNA okuyalım mı ne dersiniz?

kızlarrrrr dualarda bulusmak dilegiyle dreamer22 hosgeldinnnnnnn canımmmm:16::16::16::16::16::16:

ay ne güzel bi dua arkadasımız daha olduuuuu:16:

bende sizler için dualar okuyacagım canlar hadi insallah içim pırıl pırıl ya dua etmek dua almak cok güzel.cok öpyom hepinizi:16::16::16::16:

ben derim ki yeni listeye başlayınca fetih suresinin 1.ayetini 9999 defa okunayalım o zaman Allah'ın izniyle dilek hemen kabul olurmuş:34::34:
hepimiz yaklaşık bin 500 tane falan okuyacağız.. FETİH SÜRESİNİN İLK AYETİ : İNNA FETEHNA LEKE FETHAN MÜBİNA okuyalım mı ne dersiniz?

tamam canım olur güzel olur. bir yerde ben de okumuştum.. 7 kişiyiz herkese 1430 kez filan düşüyor canım kişi başına :53:

YENİ LİSTEMİZ (Katılmak isteyen söyleyebilir.)
1. assia_baby (Hümeyra) (için 06.08.2013)
2. umut_dolu (için 07.08.2013)
3. aybirgen (için 08.08.2013)
4. esrazambak (için 09.08.2013)
5. minigmanig (duygu) (için 10.08.2013)
6. azrazehra (için 11.08.2013
7. dreamer22 (için 12.08.2013)

canlar bir de başka bir arkadaşın tavsiyesi;

bu geceye özel kadir gecesi namazı var.4 rekatlık ilk rekatta 1 Fatiha 3 İnna enzelnahü
ikinci rekatta 1 Fatiha 3 Kul huvallaüehad.böyle namaz 4e tamamlanır ardındanda 100 elem neşrah leke ve 100 inna enzelnahü çekilir.

birde bu gece tesbih namazı kılmak da çok sevapış. sonrada varsa kaza namazı kılınıp.Yasin Tebareke Amme gibi dulara okunur içinizden geldiği gibide dua edersiniz Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

ben gündüz tesbih namazı kıldım.. çok sevapmış.. hayatta bir kez kılmak gerekiyormuş..

Son düzenleme:
:9: 4. madde süpermiş inşallah aybirgencim:1: OKUYALIM YASİN SURESİNİ inşallah

bu arada internetinizde kota yoksa hacet namazını anlatıyor 3 dakika 2 saniyelik bir video

HACET NAMAZI NASIL KILINIR VİDEO

HACET NAMAZI VE KILINIŞ USULÜ _ (Paylaşan - Md by Mirzal21 / Burhan Güney) - YouTube

Teşekkür ederim canım, izledim :16: ben bu gece uyumuycam ama sabah namazını kıldıktan sonra, hacet namazı da kılıp yatsam nasıl olur kızlar, hadi bu gece hepimiz kılalım hacet namazıı :10: Bi de video da 3. rekatta sübhaneke demiyor ama ben iki yerden baktım 3. rekatta sübhaneke de var, Allah kabul etsin :21:

Son düzenleyen: Moderatör:

Okuyalım canım güzel olur :) Buna ek olarak yeni listemizde başka şeyler de okuyabiliriz.

Back
X