Hayırlı eş için birlikte dua edelim

Nazliesma : Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

11)BenimAskPastamm: 11)BenimAskPastamm: Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç .Ya Vedud yuvasına mutluluk,huzur, afiyet, berekeket nasip eyle.Ya Varis hayirlilarindan en güzel zamanda hanesine bebekler ver,sevindirsin müjdeletsin insallah, gelisleriyle maddi manevi hertürlü dertlerinin deffine sebep olsunlar, kısmetli hayırlı olsunlar insallah.Ya Mücib burdaki kardeslerimin hakkinda hayırlı olani Nasip et .. Allahım Sen en güzelini bilensin yardımına muhtacız yardım et .. Amin. Hasbinallahi ve nimel vekil...

Nazlıesmacığım ve Benimaşkpastacığım dualarınız okudum cumadan önce rabbim kabul etsin inşallah....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nazliesma : Bismillahirrahmannirrahim Estagfirullah,Estagfirullah,Estagfirullah, ,Elmahdullilah,Allahumme salli ala seyyidina muhammmedin ve ala Ali seyyidina Muhammed Yarabbi .tüm Ummeti Muhammedin ve bizlerin dualarımızı hayirlisiyla kabul et gunahlarimizi affet.Bizlere daha sabırlı ,güçlü ,imanli. sevdiğin razı oldugun kullarından olmayı nasip et.Yarabbi hepimize hergun sana . sukur edececegimiz mutlu,huzurlu,cocuklu ,saglikli ,bereketli ,sevgi .dolu bir yuva kurmayi nasip et.Hayirli kapilar ac.. Yarabbi nazliesma rumuzlu arkadasimizin evlenmesi heryonden hayirli ise ona evlenmeyi nasip et.Eger hayirli ise Yarabbi .nazliesmanin kiminle evlenmesi dunyası ,ahireti ,dini ,yaşantısı,ailesi .için heryonden en hayırlı olacaksa o kisiyi en hayırlı zamanda,en hayırlı sekilde karsisina çıkar.Yarabbi nazliesmanin gönlüne göre olan , dunyasını ve ahiretini güzelleştirecek,onu cok mutlu edecek ,iyiki evlenmisim diyecegi .,her konuda heryonden iyi anlasacagi ,ailesi de iyi ve hayirli olan sevdiğin razı oldugun bir kulunla evlenmesini nasip et.Nazliesmanin dualarini hayirlisiyla kabul et..Nazliesma kuluna hayirli kapılar ac.Hakkinda hayirli olanı .nasip et.Allah'im Yanlis kisileri karşımıza çıkarma .Bizlere ve ailelerimize .dunyada ve ahirette ,iyilik,guzellik afiyet ver.Bizleri herturlu kotuluklerden,kazalardan belalardan,felaketlerden ,Yarattiklarinin şerrinden nazarindan Koru.Sıkıntılarımızı gider.Amin Allahumme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.El Fatiha.. .

11)BenimAskPastamm: 11)BenimAskPastamm: Ya Fettah bu kardeşimin göğsünü gönlünü genişlet, ya şafi ona şifalar bahşet, ya latif lütuflarınla yüreğini sevindir onu dardan kurtar, iç huzuru ver,maddi manevi hayır kapıları aç .Ya Vedud yuvasına mutluluk,huzur, afiyet, berekeket nasip eyle.Ya Varis hayirlilarindan en güzel zamanda hanesine bebekler ver,sevindirsin müjdeletsin insallah, gelisleriyle maddi manevi hertürlü dertlerinin deffine sebep olsunlar, kısmetli hayırlı olsunlar insallah.Ya Mücib burdaki kardeslerimin hakkinda hayırlı olani Nasip et .. Allahım Sen en güzelini bilensin yardımına muhtacız yardım et .. Amin. Hasbinallahi ve nimel vekil...

Nazlıesmacığım ve Benimaşkpastacığım dualarınız okudum cumadan önce rabbim kabul etsin inşallah....

Amin canlarım..çok saolun....Dua eden herkesten Allah razı olsun....Rabbim kabul etsin inş dualarımızı.....Rabbim umduklarımıza nail eyleyip hepimizin gönlüne göre versin inş .Amin..:54::54::54:[/QUOTE]

7)Missnunu-15 nisan salı
8)esrazambak-16 nisan çarşamba
9)mavigece07-17 nisan perşembe
11)BenimAskPastamm-19 nisan cumartesi

Dualarınızı okudum canım arkdaşlarım listeyi tamamladım .Rabbim kabul etsin inş hepimizin dualarını hayırlısıyla....Rabbim umduklarımıza nail eylesin inş:16::54:

Esrazambak ve mavigece okudum kizlar duanizi...allah bir an once kabul etsin dualarimizida guzel seyler olsun artik :)

Evlenmek İsteyenler İçin Dua.

Allahım
YaMalikülmülk,,,Ya Zelcelal-ivelikram,,,Ya Rezzak,,Ya Fettah,,,Ya Vehhab,,,Ya Ganiyy
Kabe ve onu inşa eden hürmetine
Habibin Muhammed Mustafa(s.a.s.) ve O`na vahiy getiren hürmetine
Yüce Arşa ve O`nu taşıyanlar hürmetine
şu evlilik yolunda ağır imtihanlardan geçen kardeşlerimize rahmetini ulaştır.
gönüllerinin istediğini onlar için hayır kıl. istekleri hayırsızsa bunu onlara ilham et ve sabretme gücü ver. ve kendilerine daha hayırlı kısmetler nasip et.
rızıklarını bol geçimlerini kolay kıl.

Kısmetin Açılması,hayırlı Eş Ve Hayırlı Evlilik İçin Okunacak Dualar

Dualarımıza eşlik eden arkadaşlarımdan hayırlı eş veya sevdiğiyle evlenmek isteyen,kısmetinin açılmasını isteyen arkadaşlarım için dular.
Allahım inşallah tüm bayn arkadaşlarıma gönüllerine göre hayırlı eşler ,mutlu evlilikler nasip eder.
Hayırlı evlatlarla yuvalarını taçlandırır.İnşallah berberce yaptığımız duaların yüzü suyu hürmetine
evlenmek isteyen tüm akadaşlarımızın hayırlısı ile evlendiğine tanık olur ve mutluluklarını paylaşırız.

1.Duaya başlamadan önce abdest alınmalı.
2.Kıbleye yönelmeli.
3.Besmele çekilmeli.
“Bismillahirrahmanirrahim”
4.Tevbe edilmeli,günahların afvı istenmeli
En kısa tevbe şudur:”Estağfirullah,estağfirullah,estağfirullahel azim ellezi la ilahe illa hüvel hayyül kayyümü ve etübileyh”
5.Allah’ı çokça hamd etmeli.Peygamber efendimize salavat getirmeli.
Hamd şudur:”Elhamdulilllah” 3 kere.
Salavat :”Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed”
Her ikisi tek seferde şöyle okuyabilirsiniz:”Elhamdülillahi rabbil alemiyn.Vessalatü vesselamü ala Resulina Muhammedin ve ala alihi ve sabhibi ecmaiyn.”
6.Sonra “Subhane Rabbiyel aliyyil alel vehhab” denmeli.
7.Sitede yer alan dualardan istediğinizi okuyup bitirdikten sonra ,Allah’tan dileğinizi istersiniz.
8.Duayı bitirmek için şu okunmalı:
“Subhane Rabbike Rabbil-izzeti amma yesifun.Ve selamun alel-mürseliyn.Velhamdülillahi Rabbil alemiynel Fatihah ve messalavat” denir.

Şu şekilde tekrar salavat getirilir:”Allahümme salli ala Seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed” deyip Fatiha süresi okunur.

“Amin” deyip dua bitirilir.

Allah razı olsun inşallah okurken benim de adımı okuyun arkadaşlar inşallah Rabbim kabul etsin dualarımızı...

Misnunu
Esrazambak
Mavigece07
Nazliesma
BenimAskPastam

Dualarınızı okudum inşaallah hayırlısıyla kabul olur

Canlarım çok teşekkürler Allah razı olsun dualarımı okuyanlardan inşallah hayırlı evlilikler nasip etsin Allah bizlere ve hayırlı evlatlar amin...

9)mavigece07-
10)Nazliesma-
11)BenimAskPastamm

Canlarım okudum dualarınızı Rabbim kabul etsin inşallah hayırlı evlilikler ve hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa ve hayırlı zamanda hepimize amin amin amin... Duygu bitanem doğacak çocuğun doğum tarihi ve anne babası önceden yazılmış, onun doğum tarihi gelmeden olmuyor Rabbim biliyor... Bir de sanki bir şeyi çok istersek ona hayatımızı adapte edersek ısrarla istersek o gerçekleşmiyor gibi geliyor kolay kolay sanki çok istediğimiz şey bizim imtihanımız oluyor... Allah hepimize gönüllerimizdekinin daha güzelini versin inşallah en kısa zamanda amin...

kızlar hepinizin agzınıza yüreğinize saglık Allah sizlerede en kısa zamanda hayırlı yuvalar nasip etsin insallah hayırlınız ile evlenin insallahhhhh:21::21::21:

haklısın esracım herseyin bir zamanı var demekki ve cok isteyince dediğin gibi öyle oluyor en güzeli akısına bırakmak hayırlı bir vakitte olur elbet biz yine tedavimize devam edecegiz takdir Allahın gülüm nasip,amin canım benim:21::21::21:

Son düzenleme:
kızlar hepinizin agzınıza yüreğinize saglık Allah sizlerede en kısa zamanda hayırlı yuvalar nasip etsin insallah hayırlınız ile evlenin insallahhhhh:21::21::21:

haklısın esracım herseyin bir zamanı var demekki ve cok isteyince dediğin gibi öyle oluyor en güzeli akısına bırakmak hayırlı bir vakitte olur elbet biz yine tedavimize devam edecegiz takdir Allahın gülüm nasip,amin canım benim:21::21::21:

İnşallah canım tedavi hayırlı şekilde olumlu sonuçlanır ve minik bebeklerin olur amin duygum

10)Nazliesma-18 nisan cuma

Dualarınızı okudum canlarım Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah. Hepinizin gönlünden geçen tüm dualar tez zamanda hayırlısıyla kabul olsun. Amin.

*YENİ LİSTEMİZ ****

1)Aybirgen-9 nisan çarşamba
2)EveV-10 nisan perşembe
3)Karmenn-11 nisan cuma
4)Sevgilim06-12 nisan cumartesi
5)Ece-13 nisan pazar
6)00Turkuaz-14 nisan pazartesi
7)Missnunu-15 nisan salı

kızlar tam tarih olan günde sırayla okuyamadığım için bu listedeki herkesi kendimde dahil akşam namazının üstüne azönce okudum abdestli olarak Allah kabul etsin :34::34:
okudukça okuduğum kişinin yerine koydum kendimi ve çok iyi anlıyorum...benim duam biraz fazla detaylı biliyorum ama dilemişken tam dilemek istedim :1::1::1:

Dualarınızı okudum canlarım Allahım kabul ettiği dualardan eylesin inşallah. Hepinizin gönlünden geçen tüm dualar tez zamanda hayırlısıyla kabul olsun. Amin.

Canım Allah kabul etsin sen neler yaptın gelişme vardır inşallah resmiyet yani :) hayırlısı olsun hakkında

*YENİ LİSTEMİZ ****

1)Aybirgen-9 nisan çarşamba
2)EveV-10 nisan perşembe
3)Karmenn-11 nisan cuma
4)Sevgilim06-12 nisan cumartesi
5)Ece-13 nisan pazar
6)00Turkuaz-14 nisan pazartesi
7)Missnunu-15 nisan salı

kızlar tam tarih olan günde sırayla okuyamadığım için bu listedeki herkesi kendimde dahil akşam namazının üstüne azönce okudum abdestli olarak Allah kabul etsin :34::34:
okudukça okuduğum kişinin yerine koydum kendimi ve çok iyi anlıyorum...benim duam biraz fazla detaylı biliyorum ama dilemişken tam dilemek istedim :1::1::1:

Allah kabul etsin inşallah canım belli olmaz inşallah çıkar karşına böyle biri. Böyle ayrıntılı dua edince de unuttuğun nokta oluyor AA ben bunu dememiştim diyorsun :)

Canım Allah kabul etsin sen neler yaptın gelişme vardır inşallah resmiyet yani :) hayırlısı olsun hakkında

Allah kabul etsin inşallah canım belli olmaz inşallah çıkar karşına böyle biri. Böyle ayrıntılı dua edince de unuttuğun nokta oluyor AA ben bunu dememiştim diyorsun :)
Canım bende olumlu gelişmeler var çok şükür :) Söz yapmak istediler ama ben yaza kadar istemedim açıkçası, zor elde edilince daha kıymetli oluyosun ben de öyle olmasını istedim bu sefer ama bana evlenme teklifi etti, pırlanta yüzük taktı :) Ama henüz isteme falan olmadı, şu an yüzüğü takamıyacağımı söyledim, yazın isteme falan olduktan sonra takarım dedim, şimdi isteme falan olmadan takmamı ailem de uygun görmez dedim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, dualarınızı esirgemeyin canlar :16:

Son düzenleyen: Moderatör:
1-
2-
3-
4-
5-Aybirgen

Ekleyin dua kardeşlerim kendinizi :)

6-missnunu olsun.....aybirgen tebrik ederim....hayirlisi olsun...darisi bizim basimiza ;)

Canım bende olumlu gelişmeler var çok şükür :) Söz yapmak istediler ama ben yaza kadar istemedim açıkçası, zor elde edilince daha kıymetli oluyosun ben de öyle olmasını istedim bu sefer ama bana evlenme teklifi etti, pırlanta yüzük taktı :) Ama henüz isteme falan olmadı, şu an yüzüğü takamıyacağımı söyledim, yazın isteme falan olduktan sonra takarım dedim, şimdi isteme falan olmadan takmamı ailem de uygun görmez dedim. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, dualarınızı esirgemeyin canlar :16:

Canım süper maşallah barekallah inşallah devamında daha güzel gelişmeleriniz olur. Baya temkinli gidiyorsun hayırlısı olsun belki yaza kadar daha erken olması yönünde kararın değişir Allah bilir :) :) :) Rabbim tamamına erdirsin ve buradaki tüm bekar arkadaşlarımıza ve bana da nasip etsin en kısa zamanda inşallah :)

1-
2-
3-esrazambak
4-ece06
5-Aybirgen
6-missnunu
.
.
.

Ekleyin dua kardeşlerim kendinizi...

1-
2-
3-esrazambak
4-ece06
5-Aybirgen
6-missnunu
7-carmenn
.
.

Arkadaşlar bende ekledim... Aybirgenciğim çok sevindim canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah .....Seni pişman etsin utandırmasın bi ömür mutlu mesut olursun inşallah....:16:

9)mavigece07-
10)Nazliesma-
11)BenimAskPastamm-

Dualarinizi Yaptım Rabbim tez zamanda gönlünüze göre versin inşallah Canlarim :-)

Back
X