- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.528
- 398
- Konu Sahibi huzurolsun
-
- #6.561
aslinda nasil dua edeceyimi bile bilmiyorum. butun dualari okudum Allah hepinizin duasini kabul etsin. ben de sizler kimi tezlikle hayirli bir yuva kurmak istiyorum.
Bismillahirrahmannirrahim Estağfirullah, Estağfirullah, Estağfirullah,Elhamdülillah, Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed, Affeder Günahı Alemin Padişahı Allah.Yüreklerin Felahı Allah..İşit Allahım Derdimizi,Ahlarımızı Rahmeyle, Bağışla Günahlarımızı Hayr Eyle Hem Akşam Hem Sabahlarımızı.ul Sen Bizim Kusurlarımızı Affeyle.allahim her zaman NARA87nin dualarini kabul etdin.sukurler olsun.Ya Erhamerrahim Olan Allahım Sen Nara87 Kuluna Onu Çok Sevecek,Merhametli,Çalışkan,Namuslu Evine ve Eşine Sadakat Gösterebilecek,Doğacak Çocuklarına İyi Baba Olabilecek Okumuş Ve Güzel Bir Mesleği Olan ,Evliliğe Hazır, Maddi Ve Maneven Durumu İyi,Kalbinin Güzelliği Yüzüne Vurmuş Ahlaklı,Namazlı ,Ailesinin Seveceği Ve Onun Ailesininde nara87ni Çok Sevip İsteyeceği Senin Razı Olacağın Hayırlı Kulunla Ömür Boyu Huzur Ve Sağlık Dolu Yuva Kurmasını Tez Zamanda Nasip Et.Birbirlerini Bulmaları İçin Varsa Aralarındaki Engelleri Kaldır.Birbirlerine Yakınlaştırıp Akıllarına Düşür.Tanışmalarına Vesile Olabileceklerin Akıllarına Düşür Rabbim.Bahtını Kısmetini Aç İşlerini Kolaylaştır.bu zamana kimi yasadiqi butun sikintilari unutdurub hayet etdiyi aileni ona kismet eyle. Sağlık Ve Huzur Ver Rabbim .Gönlündeki Duaları Kabul Et.. Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Allahım o insan da nara87ın anne-babasına tek damat deyıl hem de bır ogul olsun onları anne baba gozunde gorup sevsın, aynı zamanda boyu 180*dan yuksek olsun,nara87 arkadaşımızın dualarını kabul eyle Ve Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım Amin Amin Amin Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım nara87nin annesinin dualrini esit ona nene olmayi onlari oynatmayi boyutmeyi kismet eyle (Arkadaslar aslında aklımda kalbımde sadece uzaktan gorup beyendıyım bırı var, amma o ınsan benı fark etmıyor. yanı onun gıbı bır ınsan ıstıyorumhayırlısı ıse rabbım benım onunla kovusmama sebep salsın, hayırsızsa onun kimi boylu yakisikli xarakterli hayırlı bır ınsanla karsılasdırsın. kisasi rebbim kalbimdeki insani biliyor)
Duamı Ulu Kabede Yapılan Dualardan Eyleyip Peygamber Efendimizin (SAV) Hürmetine Kabul Et Rabbim.Benim Ve Diğer Dua Kardeşleriminde Dualarını Tez Vakitte Kabul Et Rabbim..Biz İstiyoruz Veren Sensin Ya Rabbim Sonsuz Lütfunla Kabul Et Dualarımızı.Hayr Eyle Hem Akşam Hem Sabahlarımızı Allahümme Sali Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed ..Amin....El-Fatiha....Amin.Amin.Amin!
en son geldiyme gore sonuncu benim dua olar deye saniyorum.o yuzden sira yazmiyorum. amma zaman secmek sansin varsa cuma gunu06.06.2014 de sela ile ezan arasi olursa cok sevinirim. o zaman dualar daha cabuk kabul oluyor diye esitmisdim.
canım yeni listeyi istek sırasına göre oluşturmaya çalıştım......Günaydın canlar herkes sırasını seçmiş ama listemiz düzensiz kaldıben bu aralar pek musait değilim, vakit bulamayabilirim düzenlemek için, müsait olan kardesimiz olursa Allah rızası için düzenlerse cok seviniriz
Yeni Liste
1) Buuju-2 haziran pts
2) slm34-3 haziran salı
3)missnunu-4haziran carsmba
4) 00Turkuaz-5 haziran prşm
5) Aybirgen-6 haziran cuma
6)Sevgilim06-7 haziran cumartesi
7)karmen-8 haziran pazar
8)nara87-9 haziran pazartesi
9)Deryadeniz28-10 haziran salı
10)freeware-11 haziran çarşamba
11)Lilruba-12 haziran perşembe
arkadaşlar forumda talep sırasına göre hazırlamaya çalıştım...kimsenin hakkına girmemek için en sona ekledim kendimi.....
yeni listemiz hayırlı olsun.....herkes duasını özellikle yeni katılanlar yazarsa listemize son halini veririz.....
bende istiyorummm43:
canım yeni listeyi istek sırasına göre oluşturmaya çalıştım......
Dua listesini hazırlarız inş...
Sevgiler...
Ağlama canım benim seni de ekliyorum...
naracım 6 haziran cuma günü istemişsin canım ama önceden başka bir arkadaşımız o güne yazdırmış adını....
o nedenle günün başka güne denk geldi.....
inşallah zaten sürekli devam ediyoruz illaki istediğin güne denk getiririz...
Canım okudum dualarını Allah kabul edilen dualardan eylesin.
Slm34 icin dua etdim.Allah tez bir zamandan kabul etsin.amin
�Bismillahirrahmanirrahim�
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم
1) Buuju
3)missnunu
6)Sevgilim06
7)karmen
8)nara87
Kızlar dualarınızı okudum.Rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin....amin....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buuju
slm34
missnunu
Dualarınızı okudum.
İnşaallah hayırlısıyla kabul olur dualarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?